joi, 28 mai 2020

VESTI TARI DE ZIUA EROILOR SI INALTARE.

S.O.S. nu inghititi hapurile MAFIEI BANULUI ca afacerea e colosala. INCULTURA domina mafia.
Cand un fluture isi ia zborul in China se produce un TAIFUN in SUA sau Caraibe !!!
Noi suntem inca niste MICI COPII in a intelege UNITATEA conexiunilor Universului.
IUBITI VIATA SI GENERATI PACEA LUI HRISTOS !!! 
INVATATI ARTA PACII !!!
Introducere:
Primul computer cuantic a fost achiziționat cu 10 milioane de ani in urma? scuze, dolari!, pe 1 iunie 2011, un computer cuantic disponibil COMERCIAL, care utilizează principiile mecanicii cuantice, altfel decât pe cele ale mecanicii clasice, a fost vândut companiei aerospaţiale de apărare şi securitate Lockheed Martin.
IBM Q System One este primul computer cuantic comercial. El a fost creat de IBM și prezentat public la 8 ianuarie 2019.
ACUM UN SECOL BRE 🙏, ADICA 1000 de ani 😍 inainte de formarea Pamantului?
Priviti Homo new, minOUtaurii vremii care fac pozne.
Acesta a “rezolvat” (comunicat timpul necesar) calculului solicitat in 10000 de ani iar “IBM Q System One” in 200 secunde, circa 3 MINUTE,  adica a comprimat 10000 DE ANI de calcul cu Summit (echivalent) in efectiv doar 3 MINUTE. Asta inseamna sa fii preistoric bre 💀💪😍
IBM Q System One a fost dezvoltat de IBM Research cu asistență si sprijin oferit de Office Project și Universal Design Studio.
CERN, ExxonMobil, Fermilab, Laboratorul Național Argonne și Laboratorul Național Lawrence Berkeley sunt printre clienții înscriși pentru a accesa computerul prin intermediul norului. Si cercetarile lor continua pe simulari extrem de futuriste asa cum sunt variantele de civilizatii viitoare pe Terra, Galaxie si INTERGalactice dar, mai ales impreuna cu Summit, VERIFICA rezultatele PRACTICE APLICABILE obtinute cu sistemele cuantice.
COLOSAL, verifica DOAR rezultatele prin proceduri de executie a fluxurilor creatiei, pas cu pas.
Summit-ul este deja în derulare la Laboratorul Național Oak Ridge din Tennessee (“Oak Ridge” Laboratorul Național, casa Summit-ului).
Si acum VESTEA BUNA !!!
COVID-19 era deja cunoscut din seria SARS coronavirusi si de aceea OMS a zis ca e o “banala gripa” ce POATE fi stapanita, mai ales ca se cunostea in detaliu virusul, VECHI.
Acum se cauta SOLUTIA, cuantica, a distrugerii (chiar si partiale???) a virusului in termeni rezonabili si VERIFICAREA cu Summit a rezultatului dat de sistemul quantic.
SURPRIZA este FANTASTICA, virusul este ATENTIE !!! mai INTELIGENT ca si OMUL si chiar COMPUTERUL fiindca VREA SA TRAIASCA culmea desi nu e VIATA ci un agent patogen inframicrobian, care nu are capacitatea de autoreproducere (replicare) ci este multiplicat de celula parazitată GAZDA in care matricea de ARN/ADN isi schimba structura (AND/ARN) DEVENIND INVINCIBIL in a fi OMORAT fiindca nu e o fiinta vie precum omul, scuze, homo #rezist, precum bacilii, bacteriile, fungii etc. ce pot fi atacate medicamentos.  D-aia e destept bre.
Virusul nu este asadar un organism viu, ci o moleculă proteică (ADN/ARN) acoperită de un strat protector de lipide (grăsimi), care, atunci când este absorbit de celulele mucoasei oculare, nazale sau bucale, își schimbă codul genetic, (mutație) și se transformă în celule agresor și multiplicator.
Este acea reactie a NATURII la AGRESIUNEA UMANA de distrugere/dereglare/bruiere a biotopurilor si implicit a lantului trofic. Se adapteaza pentru o noua forma de replicare adaptata mediului ostil.
Contrar celor afirmate de Rafila cum ca Vaccinul antigripal va preveni co-infecţia, în toamnă sau în iarnă, cu virusul gripal şi cu noul coronavirus studiile din SUA si Italia arata ca procentul cel mai mare de morti COVID provine de la cei in varsta VACCINATI antigripal. Si totusi se sustine ca co-infecţia, în toamnă sau în iarnă, cu virusul gripal şi cu coronavirus ar fi MAJORA. Deci se fac experiente desi deja se stie ca VACCINAREA antigripala a crescut numarul mortilor de COVID in SUA,  vezi Dr. Fauci, Birx, Redfields și Gates, apoi in Italia. Si la ei e ca la noi, POLITICUL face BANUL sa circule dar STAPANUL trege foloasele.. Vezi cum au crescut AVERILE dupa PANDEMIE. Totul e AFACERE. Nu poti sa mai crezi NIMIC.
Văd că Dr. Fauci a sugerat că vaccinul  Covid19 nu ar oferi imunitatea pe viață. Deci, s-ar putea să fie necesar să iei o doza nouă anual, functie de mutant. Fain, curg de acum BANII anual.
Adevarul e la mijloc: MORT sau VIU? Si rezulta "SAU", ori mori, ori vei muri, tot aia, experientele continua ca BANII fac legea jocului cu moartea.
Toate biocampurile (vezi si fotografiile Kirliane) sunt sensibile la aceste torsiuni de energii si campuri.
Experientele cu sistemele 5-G (G-6)
ca si razboiul electromagnetic de distrugere (gen laser etc.) a resurselor energetice afecteaza si fiinta umana prin aceste radiatii ionizante sau neionizante care determina REACTII din partea CELULELOR organismelor vii.
Ori, VIRUSUL, cauta sa se ADAPTEZE dereglarilor matriciale ale celulei vietuitoarelor GAZDA si apar "aliante" cu alti vectori patogeni gen encefalite, mielite, leuconevraxite, hepatite, HIV, etc. etc. surprinzand prin manifestare OMUL si genomul viral NOU adaptat radiatiilor de torsiune.
Iata de ce se acuza 5-G si G-6 de legatura cu virusul COVID-19 care foarte curand va fi denumit COVID-X"n", probabil, dupa mutatiile suferite, fiindca afecteaza celulele vii.
La fel si cu radiatiile infrarosii ale scanarii temperaturii corporale, aparent complect nevinovate de torsiunile ce le implica la nivel bioenergetic si inca NU STIM adevarul relatiei de mediu, ca si retelele electrice de exemplu prin campurile create.
https://icepaliga.blogspot.com/2014/10/protectia-la-radiatii-neionizante.html
Albinele le sesizeaza insa imediat.
Noi suntem inca niste MICI COPII in a intelege UNITATEA conexiunilor universale si mudul in care unii oameni percep, extrasenzorial, diferite fenomene de la undele telurice si pana la ganduri (telepatie), meteo, sau torsiuni energetice si de campuri biologice sau astrale. TOTUL este corelat si unificat in Univers. OMUL are rolul sau dar astazi a devenit propriul sau gropar.
Cautati pe youtube si vedeti cum se gandea POPULAREA UNIVERSULUI prin elemente de REPLICARE a unor nanoroboti sau replicarea matricei de AND uman pentru colonizare. Astazi cunoasteti deja stadiul aparitiei minOUtaurilor si a combinatiei creier uman cu cipul sistemelor cuantice (vezi ID-2020) ca si devoalarea scopului retelelor de sateliti si tehnologiei 5-G si 6-G chinezeasca in conducerea OMENIRII SI CUCERIREA RESURSELOR. Un VACCIN nu e suficient ca NU INGHITE virusii precum linfocitele macrofage. Mai trebuie ceva de "PACALIRE" a virusului, a mediului sau de conexiune pentru replicare.
Experientele actuale sunt sensibile si in diferitele medii relationale de biotop. VIRUSUL este iata mai sensibil in VITEZA decat OMUL la aceste schimbari, inclusiv, prin detectiile "bruiajului" energetic. E FANTASTIC de complexa reactia unei entitati (virusul) ce nu este incadrata in fiintele VII precum bacilii, bacteriile etc. De aici si teoria ca fiind replica originii sale EXTRATERESTRE??? sau poate dintr-un ghetar, (vezi experienta Canadei) adaptat unor conditii extreme si halucinante.
VETI TRAI SI VETI VEDEA FANTASTICILE SALE REPLICARI. 
Deocamdata se fac TESTARI, inimaginabile "NORMAL", sistemele cuantice au reguli de neinteles inca pentru NOI, prostii, dar accesibile tocmai noilor VIRUSI. Englezii chiar acuza hackerii ca vor sa le fure vaccinul lor, doar al lor, ca au ferma mare de minOUtauri bre.
E incredibil dar FAPTELE rasufla pe cai necunoscute. TOTI vor BANII pe vaccin, o afacere colosala, dar nu se stiu inca EFECTELE combinate.
De aceia OMS cere COOPERARE (SUA a revenit cu finantarea) pentru a NU SCAPA/CREA un virus si mai agresiv, nimicitor, mai ales ca si VIRUSII AU AJUNS LA NIVELUL DE INTELIGENTA SUPREMA si continua sa SE APERE, GLOBAL, dezvoltand variante zonale, sezoniere, si specifice raselor AGRESIVE. Voi ce ziceti? E posibil asa ceva la un "biet virus"?
IN CONCLUZIE :
Avem avantajul sistemelor quantice, a armatei si a unor institutii de prestigiu care LUCREAZA la compararea rezultatelor si simultan se observa ca si VIRUSUL DA UNELE SEMNE DE “IMBATRANIRE, fals interpretate de unele medii NOVICE in ceia ce este astazi INTELIGENTA COLOSALA A VIRUSILOR ce se “ALIAZA” cu alti virusi dar si cu bacilli, bacteriile etc. etc. rezultand UN COCKTEIL UCIGAS INCREDIBIL, ce nu a putut fi imaginat vreodata. De aceea se cere PRECAUTIE EXTREMA.
RESTUL ESTE CIRC POLITIC PENTRU AFACERI INFERNALE LA NIVEL GLOBAL CU O  DICTATURA DEZVOLTATA PAS CU PAS.

Mos Teaca va da un AS, in toc, fooooc....

Niciun comentariu: