marți, 2 iunie 2020

SUA – RAZBOI CIVIL POLITIC

Dupa decizia lui Trump de a sanctiona CENZURA politica pe Twitter dar si pe Facebook, arata ca BANII POLITICI ARUNCATI IN JOC duc vizibil SUA spre un RAZBOI CIVIL inevitabil fiindca fanatismul extremist s-a exacerbat.
Angajații Facebook aduc critici la decizia CEO-ului Mark Zuckerberg DE A NU ACȚIONA ASUPRA COMENTARIILOR președintelui Trump cu privire la protestele americane si fac ei ca tehnicieni POLITICA.
Opozitia lor a devenit publica pe Twitter pentru a-și sanctiona propriul angajator https://reut.rs/2XkMyf5  sau https://pic.twitter.com/3c9twxCi3d Vezi si ingenuncherea politistilor in fata maselor extremiste gen “armata e cu noi” cu noi doi, eu si persoana mea. BANUL e catalizator sigur.
Personal, ASTAZI 02-06-2020 am simtit pe pielea mea CENZURA (tehnica) FACEBOOK fiindca am postat concluziile mele privind RAZBOIUL POLITIC-CIVIL dintre democrati si repuiblicani.
Facebook sustine acum democratii si cenzureaza postarile lui Trump, si republicanilor, intr-un mod foarte “SOFT” pentru a nu exista PROBE, captate, de cenzura a presedintelui.
Eu am postat articolul meu de pe blog https://icepaliga.blogspot.com/2020/05/stupefiant-atentie-atentate-repetate.html si M-AU BLOCAT TOT SOFT FARA SA POT REACTIONA dar gasesc io portita de publicare FARA CENZURA IDIOATA.
Astazi 03-06-2020 "faxbucistii" m-au blocat total la postari nici baremi emoji nu mai ma lasa ca e GROASA enervarea lor. Vor sa fiu chior. Asta inseamna ca TEAMA LOR de a pierde iar alegerile ii fac pe DEMOCRATI sa fie mai nebuni ca nebunii apeland la CRIME JUSTITIARE bre.
Asistam trecerea de la doctrina “corectitudinea politica” la “CORECTITUDINEA JURIDICA” si mai ales “JUSTITIE SOCIALA” care alimenteaza gruparile extremiste, de toate tipurile, dar in special RASISTE. care, INTOTDEAUNA au dus la VIOLENTE DEMENTIALE
De ce SUA nu au câștigat niciun război în 75 de ani?
Vezi si la noi iesirea si amendarea presedintelui cu discriminari publice la adresa PSD-UDMR.
Trump spune ca Statele Unite ale Americii vor desemna “ANTIFA” ca ORGANIZAȚIE TERORISTĂ si trimite “armata” (“garda nationala”) sa faca ordine in statele extremiste. 
Situatia este EXPLOZIVA si se degenereaza rapid spre razboi civil, intre gruparile estremist/rasiste democrate si cele republicane. Dar apar si alti pupincuristi.
Actorii externi SPECULEAZA abil aceste conflicte intra SUA si isi consolideaza pozitia NOUA de lideri globali, iminenti.
OBSERVAM CUM BANUL din tiparnita SUA dar si a miliardarilor anti republicani  ALIMENTEAZA LUPTA DIN CAMPANIA PREZIDENTIALA CHIAR INAINTE DE NOIEMBRIE 2020, exact cum a fost si in Romania.
Coruptia si aliantele bazate pe cererile corporatiste (exact ca la noi) fac deliciul presei si mediei globale in care se contureaza deja aceleasi batalii politice rasiste si mai ales NOI, informatice socializate.
Trump face pasi si la extern incercand discutii cu Putin vizavi de intalnirile de la nivel global G-7 dar si China nu pierde ocazia si-si consolideaza pozitia conflictuala din Homg Kong si nu numai.
SUA inca nu vad ca PIERD RAPID POZITIA DE LIDERI si fac tot mai multe greseli STRATEGICE manati de INTERESUL BANULUI LOR si nu al populimii AMERICANE sau mondiale CORPORATIILE dorind globalizarea LOR..
Efectul se propaga in LANT si in aliante si organizatiile mondiale sub aceleasi noi doctrine politice “CORECTITUDINEA JURIDICA” si mai ales “JUSTITIEA SOCIALA” determinand EXPLOZII similare in Europa si in lume. Vezi si sprijinul VIZIBIL a lui Citu pentru interesele corporatiste.
Lucrătorii, indeosebi tehnici, ai corporatiilor, inclusiv Facebook, Google și Amazon.com Inc (AMZN.O) au urmărit probleme de JUSTIȚIE SOCIALĂ în ultimii ani, cerând ACUM companiilor să-si schimbe politicile de sustinere electorala (vezi BCR unde directorul a sprijinit si participat la protestele din Piata Victoriei dar si a lui KWI).
Romania este deja in RAZBOI idiot antinational si nu intereseaza decat castigul lor politic si mai ales FINANCIAR, populimea fiind cea mai afectata de dementa decizionala.
Scena politica globala a devenit UN RAHAT, TURCESC bre. Relaxarea devine o-roare sau te-roare DICTATORIALA fiecare aratandu-si muschii de catar.
Semneaza,
Mos Teaca azi catar, nici bou nici vaca.

Niciun comentariu: