joi, 11 iunie 2020

MOLUSTELOR

https://icepaliga.blogspot.com/2020/05/marea-turma-si-viitorul.html

Ati coborat atat de mult pe scara evolutiva incat ati ajuns chiar la unicelulare si unii la, in mod cert, MOLUSTE, nevertebrate ce se dau mai intens ca CEFALOPODE, o clasă exclusiv marina, tip VAMA VECHE incluzând SEPIILE, CARACATIȚELE și CALMARII. Tentaculele voastre sunt folosite pentru prinderea PRĂZII pe plajele de fufe, iar deplasarea voastra se realizează cu ajutorul SIFONLUI de scurgere a banilor populimii.
Voua, CALMARILOR, mafioti,
va place SCLAVIA, PUPINCURISMUL, servilismul iar stapanilor vostri TORTURA SCLAVILOR moluste, multi fiind si ei, ca voi, NEVERTEBRATE.
LUATI ȚACĂ BRE!!! Aveti grija de voi ca SANATATEA e marfa de contrabanda. 
Io am luat-o in barba cu idiotii de idioti.
E GROAZNIC, NEVERTEBRATELE ca voi reprezintă circa 95% din speciile regnului ANIMAL. Doar ANIMAL dar … OMUL e cel mai mare PRADATOR animal.
Ceia ce ma ingrozeste este dezvoltarea la nivel GLOBAL a acestui FLAGEL ce a condus la inmultirea MOLUSTELOR, a BIVALVELATELOR sau LAMELIBRANHIATE fiindca ati devenit niste MOLUȘTE convertibile 
de la cele marine la cele de apă dulce, fiindca aveti corpuri delimitate de un ÎNVELIȘ format doar din două părți, articulate, cu MUSCHI de GORILA si CREIER de UNICELULARE, adica ZERO.
Nu aveti nici un fel de CAP, și, de aceea va lipsește RADULA si acel organ de hrănire și respirație SPECIALIZAT genetic de minOUtaurii lideri cu CIP. Biotopul vostru a devenit NOCIV umanitatii.
Iata dece a aparut PANDEMIA si ce scop FINAL are, pentru moluste
Cei mai multi dintre voi va ÎNGROPATI în sedimente, in RAHATUL UMANITATII, aici, aparent, credeti ca sunteti relativ siguri in a va PROTEJA din partea PRĂDĂTORILOR altor corporatisti in BALTA de RAHATI.
La nivel GLOBAL se disting TREZIRI din ADORMIRE si, unii, mai ganditi la VIITORUL vostru doar ca  ACANTOCEFALI, o încrengătură de VIERMI PARAZIȚI.
Adulții ca voi trăiesc ca paraziți în INTESTINELE diferitelor VERTEBRATE precum PORCII din cele TREI PUTORI, ale PEȘTILOR cu FUFE și ale PĂSĂRILOR acvatice, LIBERTINE, gen VAMA VECHE, pe care le îmbolnăviti, producând pagube ECONOMICE imense.
PAGUBE chiar si, predilect, la CARDUL REVOLUT cu depozit in CRIPTOMONEDE de TRILOBITI din perioada CAMBRIANĂ timpurie. 
NIMIC de civilizatia UNU
Fiindca nu CITITI ascultati si priviti bre MOLUSTELOR, (cei evoluati aveti amanunte si pe blogul meu dar, voua va ajunge si acest clip documentar)
https://www.youtube.com/watch?v=VjJyhkkJUAw
Asta este!
NIMIC despre preocuparile voastre privind civilizatia ZERO, gen Kardashev, ajunsa azi ABIA la 0,7% din CIVILIZATIA de GRADUL UNU.
ORI EVOLUATI ORI VA SEDIMENTATI IN STRATUL GEOLOGIC AL RAHATILOR ISTORIEI. CALE DE MIJLOC NU EXISTA.
TREZAITI-VA MOLUSTELOR SI INTRATI, DE PUTETI, IN REGNUL VERTEBRATELOR CU MATERIE CENUSIE, DIVINA.
Oricum eu va dispretuiesc TOTAL si nu mai sper la o trezire ca in unele mici spatii GLOBALE
E GENOCID in aceasta "pandemie" cel putin in mod CERT prin ORDINUL de neglijare si netratare a bolnavilor CRONICI. Cei care au MURIT din aceasta cauza DEPASESTE numarul mortilor de COVID mai ales ca la COVID sunt inclusi si parte din cei cu morbiditati cronice.
Cer, IMPERATIV, celor din intreaga lume sesizarea penala pentru GENOCID cert.
Gaurile Negre (Black Hole) iata ca au si (White Hole) Gauri Albe, opusele Gaurilor Negre. E o speranta de VIITOR bre
Astept evolutia civilizatiei, de va fi, chino-rusesti dezvoltata de BRICS(T) si noii simpatizanti ai constructiei CIVILIZATIEI UNU, Kardashev. 
Dar … eu, nu mai apuc nici sa va vad in TREZIRE.
Incubatorul MATRIX este full si voi radiatI de prostie.
Semneaza,
Mos Teaca, azi iar BOU si nu TAUR ca nu–mi plac MinOUtaurii.

3 comentarii:

Ioan CEPALIGA spunea...

si aici ZERO reactii bre MOLUSTELOR. Am dreptate?
Altfel oboseam CITIND ineptele voastre contrarii.

Corneliu spunea...

„Speranța pentru umanitate este ca rușii și chinezii să rămână răbdători, întrucât Occidentul își continuă prăbușirea sub greutatea urii proprii de sine.” (Paul Craig Roberts)

Ioan CEPALIGA spunea...

https://icepaliga.blogspot.com/2014/05/iata-o-comparatie-zonelor-geografice-in.html