duminică, 24 mai 2020

MAREA TURMA SI VIITORUL


E greu sa-l faci pe prost sa studieze, orice, daca ii solicita mintea 🤣😎, adoarme.
Marea Turma, po-pulimea, TFL-istii corporatisti, #rezist, politrucii fara studii consistente si TOTI sclavii institutionali vor afla in CURAND, dar foarte repede, ce inseamna tendinta noua TEHNOCRATICA, depasita insa fiindca se mentine idolatrizarea puterii BANULUI si RAZBOIULUI caruia ia-ti devenit SCLAVI.
Va rog sa nu uitati ca inclusiv inalti demnitari catolici vorbesc despre BATALIA actuala dintre LUMINA si INTUNERIC, dintre copii luminii si copiii intunericului criticand extrem de DUR atacurile NOM asupra lui Trump si SUA si similar in intreaga lume.
BATALIA ESTE APOCALIPTICA !!!
Guvernele si massmedia fac apologia NOM si jafului pus la cale de OMS la nivel mondial, jaf ce se regaseste ACUT si in Romania.
Vizionati clipul urmator, si mai gasiti si altele pe youtube, dar ESENTA este teribila.
BATALIA este intre CHINA si SUA, in fapt intre adeptii LUMINII si NOM, adeptii intunericului care ataca inslusiv crestinismul=LUMINA.
Pandemia este o ARMA BIOLOGICA a INTUNERICULUI, nociva profund iar JUSTITIA INTERNATIONALA a intrat deja in actiune sesizata de multe personalitati ale lumii, acuzand inclusiv UE pentru jaful bugetar dupa iesirea Marii Britanii din UE.
In curand (electoratul) va fi SOCAT de datele ce le pregateste gruparea LUMINII, a crestinismului.amenintat ATENTIE !!! cu MOARTEA de catre adeptii NOM . Vizioneaza aici:
https://www.youtube.com/watch?v=QnN8TEH0pb0
TREZITI-VA dragii mosului.
Banul insa, la fel ca si SOCIETATEA se schimba. ❤️❤️❤️ Dispare bre... Vezi ID 2020.
Deja monedele criptate (criptomonedele gen bitcoin) devin o solutie pentru viitor dar e nevoie si de ID-2020 adica acel COD UNIC, GLOBAL, INDIVIDUAL, pentru a gestiona MAREA PO-PULIME GLOBALA RAMASA. Vezi cardul REVOLUT cu depozit si cariptomonede acceptat si de banci, primul pas spre eliminarea monedei fizice. Vaccinarea asociata e deja un moft de implantare ID-2020... Chinezii au o solutie diferita.
INCUBATOARELE MATRIX, CUANTICE, PRODUC DEJA MINOUTAURII NECESARI, CU IMPLANT PE CREIER,  dar si ID-2020.
Si, asta nu tine prea mult fiindca, TEHNOLOGIILE au explodat deja sub impactul A.I. si sistemelor cuantice. https://www.youtube.com/watch?v=VjJyhkkJUAw
 Anexa tip 5-G e deja depasita desi nu s-a terminat generalizarea ei si a si aparut tehnologia 6-G la chinezi, net superioara. Batalia GLOBALA pentru suprematia A,I. a dus la o explozie de noi sisteme de date accesate pe miliarde de oameni in China si Asia-Pacific (Vezi Tratatul de Cooperare de la Shanghai) dar si BRICS(T) cu cooperarea si a altor state. Daca SUA era in avantaj cu SUPREMATIA TEHNOLOGICA, astazi China a ajuns SUA (unii zic 50% la 50%) dar China are o PIATA imensa cu care aduna DATELE de procesat in baze de date pentru sistemele A.I. E un avantaj IMBATABIL plus accesarea dupa principiile strategice ale jocului GO de invatare a algoritmilor strategici si la A.I.
S-au lansat si ROIURILE de sateliti de conectare 5 sau 6-G si localizarea instantanee a ID-2020, implantat, la nivel global.
Asta permite ATENTIE si REMUNERAREA cu monede criptate direct in "hardul" universal ID-2020. Cum va fi hardul e alta discutie tehnica in derulare. La fel si gestionarea platilor.
LIBERTATEA astfel dispare si TOT ce are Terra, ca si resusrse, se vor exploata UNITAR, nu de KWI si Mandolina,  Ciuma rosie sau ISIS si oricare opozant sau virtual INCOMOD al globalismului chinezesc.
De aceia RAZBOIUL actual este sinonim cu VIITORUL impus de cel ce castiga si ia TOT.
China, cu toate loviturile concertate primite, impreuna cu Rusia, ca aliat, dar si tarile BRICS(T) au cucerit si Africa si au TINTE bine studiate de cucerire si a EUROPEI (nu doar UE).
SUA stiu ce-i asteapta si fac eforturi colosale (tiparesc inclusiv dolari cu sutele de mii de tone) dar tot sunt din ce in ce mai depasite chiar de COVID care-i distruge si ECONOMIA. Dar SUA se distrug si singure, ca Romania. Chinezii fac FRONT COMUN si invata cu o viteza inegalabila. Voi romanasilor NU ASTEPTATI informatizarea globala e printre voi. Inclusiv AGRICULTURA devine complet informatizata si cu o organizare CHINEZEASCA bre populime si pasaricime.. Invatati, invatati, invatati  fiti GENII ca multi dintre voi care uimesc Terra. Altfel ... muriti, si de SARS CoV 2 si nu numai ca e deja planetar RAZBOIUL BIOLOGIC.
Dragii mei, cititi date despre VIITOR si veti sesiza SINGURI ce este posibil a urma. Fiti intelepti.
Inca nu avem castigatorul (China sau SUA) dar extrem de multi au inceput CONSERVAREA natiunilor si-si aduc acasa AVERILE transformate in mijloace de productie avansate, comerciale, cu adaus nou, fezabil, din CREATIA viitorului.
AURUL NOSTRU S-A FACUT NEVAZUT-NECUNOSCUT, DE CINE? Isaresu si mai cine? FORTA DE MUNCA E MARFA DE SCLAVI. Cine-i dirijeaza?
Eu oricum dispar dar voi, TINERETUL, veti da piept cu VIITORUL, rapid, foarte rapid.
Veti muri ca mustele sau, UNII, veti reusi sa deveniti UTILI viitorului. E treaba voastra, eu doar va semnalez.
Invatati, invatati, invatati zicea Lenin si iata ca sfatul unui feroce comunist global e valabil si azi dar de tip CHINEZESC.
Cum va arata si ce fel de CIVILIZATIE veti avea ... depinde de ce simulari se fac, si aleg, din analizele pe sistemele cuantice unde 10000 de ani, cu supercalculatorul Summit, sunt rezolvati in trei minute. Nu asteptati asadar ANII ci valorificati MINUTELE cuantice sa deveniti UTILI VIITORULUI, nu corporatistilor avari ci INVINGATORULUI GLOBAL. Voi il veti cunoaste !!! Eu doar prevad si va spun. Voi decideti!!! ❤️❤️❤️
https://www.youtube.com/watch?v=p3GgqmDxzis
Dumnezeu fie cu voi. Hristos a inviat!
Semneaza,
Mos Teaca bre...

Niciun comentariu: