sâmbătă, 16 mai 2020

BLASFEMIE CU CONTINUAREA CONDAMNARII LUI HRISTOS

HRISTOS A INVIAT SUFLETE CURATE!

Sunt extreme de mahnit pentru faptul ca nici dupa mai bine de 2000 de ani, ai nostril lideri si fariseii multor entitati si structuri, dar si populimea inepta, distantata de spiritualitatea INALTATOARE a dragostei lui Dumnezeu pentru omenire este tot mai pacatoasa.
Daca si dupa mai mult de 2000 de ani mai sunt indivizi care nu au retinut nici MINIMUM faptic al sacrificiului Mantuitorului care a indurat o invinuire nedreapta, tradarea fariseilor pentru uciderea unui OM nevinovat (la fel l-au ucis si pe Ceausescu si nu numai) desi cunosteau profetia sosirii Sale ca Fiu al Lui Dumnezeu, suferind judecata nedreapta, prin Pilat, profund falsa si cu sofisme argumentate aberant, justificate cu puterea functiei dar, in fapt,  aplicand cu satisfactie de satrap umilirea, biciuirea si tortura apoi luand decizia de CRUCIFICARE cu acceptul fariseilor si al populimii iresponsabile, inraite si dornice de sange, isterizata de minciunile coagulate si de romani, nu pot sa nu spun ca iata si ASTAZI, voi, procedati la JUDECAREA lui Hristos, interzicand irational sfintele taine ale Lui, lasate mostenire spre vecii vecilor, NOUA, enoriasilor sub indrumarea slujitorilor Bisericii.
Obsev cum liderii incearca sa fie din nou in pielea Judecatorului Pilat si a fariseilor, umilind pana la GENOCID pe TOTI romanii, sub imperiul PUTERII ce cred ca o au ca si Pilat, cel fara de Dumnezeu.
Ca si pacatos orthodox, spun cu toata taria batranetii si experientei de viata ca ne indreptam spre DICTATURA, instaurand VOIT, o anarhie intermediara care sa justifice VOINTA INTERVENTIEI UNEI MINORITATI SCHIZOFRENICE.
Culmea este ca ea se manifesta pornind de la liderii lumii ce au intrat intr-un RAZBOI pentru a instaura puterea unor NOI IMPERII in care ei sa fie si Dumnezei.
De aceea blasfemia si distrugerea subtila a credintei noastre conduce la o ALTFEL DE JUDECARE A LUI HRISTOS, judecare in parte acceptata tacit, ca si FARISEII de acum mai bine de 2000 de ani.
NIMENI, dar absolut NIMENI nu are dreptul sa ignore MOSTENIREA celor 7 taine ale ortodoxiei lasate de Hristos. Ati inteles bre leprosilor fara de suflet?
Terminati cu BLASFEMIA SCHIZOFRENICA.
Nimeni dar absolut NIMENI nu are voie sa-i judece pe slujitorii BISERICII, pe slujitorii lui Hristos, indiferent de ce fapte reale sau INVENTATE ar mai huli si sustine cineva.
JUDECATA este numai si NUMAI a lui Dumnezeu.
Lasati preotii si enoriasii sa-l slujeasca pe HRISTOS asa cum de milenii o fac pentru omenire.
HRISTOS A INVIAT OAMENI CU SUFLET CURAT ! NU VA TEMETI, DUMNEZEU ESTE CU NOI !
NU VA VINDETI SUFLETUL ACESTOR LIDERI, NISTESATANE !
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: