miercuri, 6 mai 2020

AGENDA ONU 2030 „BRAVE NEW WORLD”


GLOBALIȘTII FOLOSESC COVID-19 PENTRU “AGENDA ONU 2030 „BRAVE NEW WORLD””
Nu e poveste, aveti ORIGINALUL discursurilor aici - NOW sau Noua Ordine Mondiala asa cum reiese din discursurile lor. https://www.pbs.org/now/transcript/transcript_gates.html
Tatăl lui Bill Gates, William Gates Sr., este co-președinte al FUNDAȚIEI BILL AND MELINDA GATES și fost membru al consiliului de administrație pentru PLANNED PARENTHOOD. Fauci și clanul Gates se mișcă în aceleași cercuri ca și miliardarul de inginerie socială George Soros [vezi foto de mai jos din 2001]. 

Când congresista Alexandria Ocasio Cortez - AOC a rescris „Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite” și le-a renumit Green New Deal, mulți conservatori au râs în hohote.
AOC nu ar putea fi serioasă, nu-i așa? Dar cine râde acum, cand PANDEMIA s-a instalat?
Alexandria Ocasio Cortez a obținut APROAPE tot ce și-a dorit în GREEN NEW DEAL.
Traficul aerian a fost aproape complet întrerupt, si așteptările îndelungate pe aeroporturi sunt o amintire îndepărtată.
Traficul de autovehicule pe autostrăzile aflate în pericol a fost redus la o picătură.
Majoritătii americanilor li s-a spus fie să lucreze de acasă, fie să nu lucreze deloc. Ei primesc salarii guvernamentale pentru a sta acasă și a nu face nimic. AOC a numit-o „venitul de bază universal”. 
Este timpul ca președintele Trump să încheie acest experiment de coșmar.
Avem nevoie de claritate și conducere puternică.
Să înceteze comunicările de presă zilnice unde 90% din conținut constă în a se felicita pe el însuși și guvernanți pentru gestionarea minunată a acestei crize.
Să fim sinceri, majoritatea au ignorat Constituția și au trecut peste autoritatea sa.
Restul articolului il gasiti aici, in linkul de mai jos.
Dar STITI sa-l cititi? Sau doar impulsul de guristi va domina?
CITITI si poate VA TREZITI.
Pe blogul meu gasiti toate atentionarile dar ESENTA e aici, cu tot ce-i pozitiv si negativ  https://icepaliga.blogspot.com/2020/04/pregatirea-populimii-pentru-noua.html
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: