miercuri, 27 mai 2020

STUPEFIANT - ATENTIE !!! ATENTATE REPETATE !!! CINE URMEAZA?

STUPEFIANT - Din Canada... la noi toti tac ca-s democrati
ATENTIE !!! ATENTATE REPETATE !!! CINE URMEAZA?
ORICUM NOI SUNTEM, TOTI, OTRAVITI ZILNIC.
Restul cazurilor de CRIMA sunt mizilicurile trepadusilor ahtiati dupa placerea TORTURII !!!.
********
De ce îmi pasă mie de Trump? Admir un om care a fost OTRAVIT de bucătarii lui, da! În Casa Albă însuși! De aici și motivul pentru care în cea mai mare parte a lunii aprilie părea bolnav și am observat asta la el la televizor, așa au multe altele. A avut deja 18 TENTATIVE DE ASASINAT la viața lui, mai mult decât orice alt președinte, iar FLOTUS (The latest Tweets from Melania Trump (@FLOTUS)) a avut parfumul ei, cel pe care îl poartă zilnic, si el OTRAVIT, iar când asistenta ei l-a testat, a fost bolnavă săptămâni întregi! (CONVINGE-TE. Fă-ți cercetările TALE.) Nu sunt secretara nimănui. Vă mulțumesc!
SI FINALUL MESAJULUI
I’m not selling him, I’m not advertising his achievements, but it is time to calm down about what those, who THINK they know, or were told to THINK! I’m not one who thinks like a leftists and somethings aren’t even about politics or the Republican Party, it’s about doing the right thing. Period!!!
************
COLECTIE MEDIA (cateva etc.etc. prea multe...)
Senatorii democraţi au eşuat în tentativa de a aduna voturile necesare pentru convocarea de martori în procesul de destituire a preşedintelui american Donald Trump, notează Reuters
Donald Trump: ‘Se pare’ că Rusia s-a aflat în spatele otrăvirii lui Skripal
Audiere bombă la DIICOT. Informații incendiare despre otrăvirea unui fost ministru
Dezvăluirea Doinei Pană care a susținut că a fost intoxicată cu mercur a dat drumul la un val de la alte mărturisiri de acest gen. Acum, ar fi vorba de un vicepremier. Deputatul PSD Iulian Iancu a afirmat la un post național de televiziune că un fost vicepremier și fost ministru de interne a fost și el otrăvit pe modelul Doina Pană.
Liviu Dragnea, dezvăluiri despre tentativa de asasinat!
Ponta amenintare de asasinat
A fost otrăvită Sorina Pintea?!
Si mai cautati si voi ASASINATELE actuale pe Terra.
CRIMA ESTE ARMA MAFIOTILOR !!!
Pentru conformitate,
https://www.apg29.nu/ro/mordforsok-pa-donald-trump
Mos Teaca

Niciun comentariu: