luni, 11 mai 2020

NEGOCIERI P.TRU MOTIUNILI PO_PULIMII ROSII

Foto-diorama PAM-pam-flet cu rama
Si ca sa nu se supiri nici CCR sau Mandolina pentru ca s-a mancat rahatul, turcesc, va propun un DICRIET bre pentru VICTORIA rivolutiei impotriva COVID-19 bre.
Toata populimea trebe sa primesti cate o INSIGNA de luptator rivolutionar anti GUVID
Cei care au invins DIRECT inamicul asta, vindecati, sa primeasca PLACHETA si DIPLOMA GUVID care sa-i ofere dreptul de concediu, fara declaratie pe propria raspundiri, avand pasaportul si DIPLOMA(TIC) de erou.
Cei cazuti la datorie vor fi AVANSATI la gradul de VACCINAT postmortem si vor avea pe mormant semnul distinctiv MEDALIA CORONA fara test confirmat.
Toti cei care au rezistat in RAZBOI, acasa, indeosebi cei cu MORBIDITATI, mitraliera, vor avea PENSIE DE URMAS al COVID, diminuata cu 30-50% fiindca_COSTURILI di productii au fost mariti cu somajul tehnic.
Helena Dalli, Comisarul European pentru Egalitate, confirmă, că la nivelul cel mai înalt al UE se cunosc pericolili GEISMULUI.
In compensatie toti pensionarii vor primi in avans o partida de table, gata castigata in parcurili romanesti ca la bulgari trebe PASAPORT cu diplomatic-ul COVID. La greci e liber in transit. Cine vrea in “conced” la sparanghel vor primi bilet de avion GOVID.ro
Cei din LINIA 2, OAMENII DE STIINTA care patrulau cate trei ca sa aiba CAPAXITATE DE EXPERTY – unul citeste DECLARATIA de razboi, unul scrie AMENDA si dosarul de arestare iar al treilea fiindca trebe sa apere doi oameni de stiinta pune si catusa. Si ca cele trei SOMITATI sa fie in siguranta vine si ARMATA in sprijin, cu mitraliera, ca e multi nebuni COVID din trupili spiciali intorsi in tarina. Ei vor primi MEDALIA, avizata de CCR de buni spicialist bre ai trupilor di tortura a inamicului CU VID, scuze GU vid dupa situl GOV-id.ro ca si ID-ul nou, 2020.
Cei care s-au evidentiat prin MUNITIA consumata de 20000 ron vor primi si ORDINUL de SATRAP DE ONOARE ca sa ramana in ISTORIE vitejia lor legendara aparata si de Mandolina.
Autoritatile de la toate NIVELURILI, neuro cuantici, ale spitalului INTERCONTIONENTAL, carantinat, din care Flutur va fi IERIOUL standard al pandemiei, vor fi recompensate cu TESTUL DE AUR CU-VID si cate o masca gratis cu insemnul de onoare, MANDOLINA. Restul decoratiilor sfintite le va propune artistul Vela care a descries fain regulamenmtul PASTILOR.
Si am ajuns si la LINIA “INTAI EU” si pe urma BOLNAVUL ca_CO VIDUL este inamicul nu bolnavul ala micul cu mobiditati inventate.
Unii bre din LINIA UNU m-au uimit pana la LACRIMI cum au luptat fara PUSCA fara CASCA fara MASCA cu un inamic asa de mic. Bravo lor ca uite acum vini si recompens ORDINUL CRUCEA DE ARAMA (dupa zicala 7 vieti in pieptul de arama…) cu colan de CAVALER al ORDINULUI nou CU VID, dat azi pentru ONOARE si VIRTUTE si sa avem ce … manca la spital unde l-au trimis si pe Ciolacu sa-l vada pe dra...gul dragilor dragi din serviciili lui Drag Nea KWI.
Gluma ca guma dar GUVID-ul asta a scos la iveala TOT ce nici un RAZBOI nu a lamurit  vreodata vitejii din spatele frontului afacerilor DIPLOMA-tice. Dupa raz-BOI multi se arata.
Si am incalecat pe o ROATA bai si v-am spus PROPUNEREA gogonata la multimea parlamintara aprobata dupa ce vine Ciolacu la ROATA cu MOTIUNEA lipotimizata de STS criptata cu G-5, verificata cu G-6 ca sa nu se stie cum miroase ca … si Ceausescu a avut lipotimie si a ramas fara domnie.
FELICITARI DECORATILOR SI DE COVID DECRETIZATILOR.
Mos Teaca azi doar vaca_ca boul s-a comorbitizat la pat.

Niciun comentariu: