luni, 18 mai 2020

EFECTUL CUMULAT AL JOCULUI CU GRIPA.

Gripa este astazi una din bolile frecvente, de regula sezoniere, dar care a evoluat din cauze preponderant umane intrand in JOCURILE STRATEGICE GLOBALE, fie militare fie farmaceutice.
Am facut aceasta CERCETARE STIINTIFICA fiindca astazi suntem bombardati, complex, cu efectele unei noi PANDEMII.
Gripa aviară este un tip de gripă care afectează în principal păsările, dar poate infecta și specii de mamifere. Omul a fost direct afectat si de aceasta gripa.
In general si virusul si organismul uman incearca in mod NATURAL sa coexiste. Virusul se mascheaza sa nu fie identificat de leucocitele macrofage, de regula limfocitele dar, si virusul are capacitatea de a se modifica genetic pentru a trai cu gazda, intr-o simbioza sau … agresiune. Uneori se realizeaza aceasta simbioza pentru un anumit timp.
Cum si omenirea s-a stricat si se autodistruge asa si virusul devine agresiv si vrea sa domine ajungand involuntar la MOARTEA reciproca. Apar nu numai mutatii genetice dezvoltate de virusi ci si mutatii ale gazdei, umane, inclusiv mutatii biologice patogene.
Aceste procese complexe sunt astazi exploatate de om pentru a crea MinOUtaurii sau monstrii biologici spre dezideratul "soldatului universal perfect" in fapt, o anomalie contrara CREATIEI DIVINE accentuand ecosistemele heterotrofe  - in care predomină activitatea organismelor consumatoare. 
Vezi si GOANA omului dupa resursele in scadere
De aceea, in natura, PACEA prin simbioza si coexistenta reciproca duce la o schimbare formidabila a "actorilor", inclusiv a armoniei habitatului ecosistemic, al biotopului si biogenezei lantului trofic spre vindecare sau … moarte.
NATURA se apara si se insanatoseste intr-un mod FANTASTIC, DIVIN, incredibil.
Doar OMUL distruge aberant echilibrele biotopice afectand biogeneza care mentine un lant trofic armonios, atat autotrof cat si heterotrof, al ecosistemelor.
Iata ca lumea noastra este intr-o continua schimbare, posibil CATASTROFICA prin ingerinta nesabuita a OMULUI in legile NATURII. 
Virusii devin astfel INSTRUMENTE de lucru GENETIC in aceasta INGINERIE dezvoltata de OM.
OMUL, agresiv, determina astazi si structura sociala si mai ales DRUMUL VIITOAREI CIVILIZATII.
Lumea s-a stricat din cauze schizofrenice de DOMINATIE GLOBALA - CINE CASTIGA IA TOT sau, s-a stricat, in modul divin, si lantului trofic, lant ce MOARE. Ne ucidem reciproc in cel mai perfid RAZBOI.- razboiul biologic asociat ARMELOR DE NIMICIRE IN MASA, razboi mereu secretizat si mascat de toti cei implicati cu INTERESE globale.
Un virus al gripei aviare, H5N1, a fost identificat în 1997, în Asia, și a creat panică în lumea întreagă.
De la primele contaminări prin CONTACT DIRECT pasăre-om, din Hong Kong, 1997, s-a raportat un număr semnificativ de infecții și decese în Asia de Sud-Est.
Rata ridicată a mortalității era explicată prin lipsa unui sistem imunitar uman „specializat” împotriva acestui virus.
Neavând o istorie de contact cu virusul, riscul de RE-expunere și de deces este foarte ridicat în cazul omului. Dar si ca efect economic a fost si poate fi semnificativ. Va amintiti, cred, de "crimele" in masa cu uciderea pasarilor?!
RETINETI
Dacă o persoană care suferă de o influență gripală ce ajunge într-un contact strâns cu o pasăre bolnavă de gripă aviară, există posibilitatea să contacteze boala, infectându-se și cu acest virus, repet, SI CU, de la pasăre la om. Asta în cazul în care omul intră în contact direct cu lichidele biologice sau inhalează, uneori tintit, praful materiilor fecale ale păsărilor bolnave. Iata ca azi praful a ajuns in tornade si furtuni de nisip create si cu un razboi meteorologic.
Cei doi viruși întâlnindu-se în același organism gazdă, pot fi capabili de schimb de material genetic, în urma căruia, noul virus rezultat, se poate transmite liber, de la om la om, fără obstacole. El poate fi generat natural sau prin inginerie, genetic, de catre om. Aici e buba bubelor.
Hopaaa… iata deci ca la COVID-19, pe aceiași moleculă, se regasește și HIV (deja demonstrat) sau HCV impreuna cu SARS coronavirus dar si cu, ATENTIE, cu H5N1 cu care POATE schimba virulenta SARS COV-2, sau HIV, HCV sau oricare alt virus preexistent sau indus. OMUL IATA CA E NEBUN!!!
APARE, ATENTIE, UN COCKTAIL DE VIRUSI MUTANTI !!! INCREDIBIL.
Deci, public, nu se confirma nici o picatura de intervenție umană, militară?!
Asta contravene insa rutinei interventiei umane care POATE analiza genomul si gasi URMELE artificiale ale interventiei genetice umane. TOTI cu interese TAC.
NATURA se pare ca e in AVANS fata de modificarile genomului interventiei umane si-si face si ea regulile sale, fantastice. NATURA are armele ei de aparare chiar de moare odata cu gazda.
Oameni buni, feriti-va de MinOUtaurii nebuni si cocktailul lor de microorganisme patogene (virusi, bacilli, bacterii, rickettsia, toxine etc.).
Ocroteste-I Doamne pe romani si Romania ca mare este gradina cu nebuni.
Feriti-va de orice cocktail cu orice combinatie dementiala.
Tipuri de gripa
dupa “Articol al Organizației Mondiale a Sănătății privind gripa”: 
Tip H3N8 / H2N2-1889–90, H1N1-spaniolă, H3N2-Hong Kong, H1N1/09- varianta 2009, A/H3N2, A/H1N1 adica virusurile gripale A (tip H1N1-porcină) si pana la A (H3N2) si alte multe variante. Tip B-gripa sezonieră cu particularitatea combinata A(H1N1)pdm09, B/Victoria, A(H3N2). Exista azi 18 subtipuri diferite de hemaglutinina (de la H1 la H18) si 11 subtipuri diferite de neuraminidaza (de la N1 la N11). Exista si doua grupe tip B / Yamagata si B / Victoria. Si cate nu se cunosc inca fiind doar “pe stoc”.
Concluzie, informatiile PUBLICE sunt subtiri, esentele fiind SECRETE
Exista variantele A, B-sunt sezoniere, C-nu provoaca epidemii ci o forma usoara de boala. Tip D - acestea nu afecteaza omul ci bovinele (poate ca si tipul vaca nebuna?) si E inca nesigur, SINONIM bolilor tropicale sau rare in influenta HCV (hepatita virala D si E).  Cele mai frecvente virusuri gripale A, B acum si SARS care e din grupa C, grupa care astazi a devenit iata EPIDEMICĂ, prin COV-2 sunt in schimbare in lupta lor cu OMUL.
SURPRIZELE razbunarii NATURII pe cataclismele provocate de OM sunt fantastice, Terra se APARA si se reface singura, destul de rapid, DIVIN.
Sub aspect MILITAR, gripa se pare că a fost dezvoltată inainte de primul Război Mondial alături de armele chimice germane si nu numai.
Arma biologică s-a dezvoltat apoi, necontrolat in fapt, extrem de rapid, impreună cu arma Chimică și Nucleară. TOTUL sub o concurentă acerbă, SECRETIZATĂ.
TOTI au continuat intr-un secret desavărșit toate aceste tipuri de arme, dar și multe altele noi, tot din grupa ARMELOR DE NIMICIRE ÎN MASĂ.
În octombrie 2005, virusul H5N1-virus al gripei aviare, a ajuns și în România, fiind identificat la păsările din localitatea Ceamurlia de Jos, județul Tulcea. România este prima țară europeană unde prezența acestui virus a fost confirmată în mod OFICIAL, de unde si distrugerea sectorului aviar din toate speciile concurente pe piata. Cine avea interesul? Cine a dat ordinal distrugerii fară judecată, analize de impact. Gripa aviară viza probabil China care consuma masiv păsări si chiar tot ce zboară, insecte si inclusiv lilieci. Majoritatea bolilor au plecat din China.
SARS (Sindromul Acut Respirator Sever) este o boală care afectează sistemul respirator al omului, boală indusă de virusul apărut între noiembrie 2002 și iulie 2003.
În câteva săptămâni, boala s-a transmis din Hong Kong în 37 de alte țări ale lumii. Ultima infecție observată a avut loc în iunie 2003. Dar boala a coexistat tacit.
Astăzi acest coronavirus dezvoltat la animale, păsări, reptile si alte vietuitoare s-a INSTALAT si la OM cu o agresivitate ridicată.
De ce? Cum asa? Cine a “negociat” libertatea de transfer? Unde a apărut cazul ZERO, pe ZONE geografice? Nu vom afla niciodată fiindcă e ... SECRET de interes GLOBAL. Vectorii sunt foarte bine utilizati si … provocati.
https://icepaliga.blogspot.com/2015/09/o-monstruozitate-de-iresponsabilitate.html
Acum să vedem cum gazda virusului COV-2 poate fi si … câinele si el mancat de asiatici.
Gripa canină (CIV) a fost diagnosticată pentru prima dată în anul 2004, iar primul caz a fost înregistrat în primăvara anului 2005. Toți câinii sunt susceptibili de a face această boală și, deși în prezent nu există o epidemie, câinele nostru de companie, cel mai bun prieten al omului, ar putea să fie afectat la un moment dat si de acest virus COV-2. Daca SARS CoV-2 coexista cu CIV (vezi cazul depistat in Hong Kong) atunci apar MUTATII ce se pot transmite si la alte mamifere (vezi leul si tigrul din gradinele zoologice), pasari, reptile dar si … la OM.
Ei aici e spilul secretomaniei ca ARMA BIOLOGICĂ.
Maimutele sunt si ele purtatoare de HIV (maimuta verde) dar si de virusi gripali. GRIPA are si pisica, iepurele, sau Porcusorul de Guineea etc. ATENTIE!!! prieteni CARE TRAIESC IN HABITATUL ZILNIC AL OMULUI ca animale de companie, bot in bot cu omul.
Intervin si deviatiile sexuale ale omului cu animalele (maimute, capre, oi, vaci, cai etc.), pasarile (chinezi cu ratele) etc. Azi e liber la orice, in multe locuri deja legal.
Secretele mortale ale virusului Gripei Spaniole din 1918 au fost dezlegate abia după aproape 90 de ani.
Acum câţiva ani, cadavrul unei persoane moarte din cauza "gripei spaniole" a fost descoperit conservat în gheaţă în Alaska si cercetat atent.
Cercetătorii de la LABORATORUL NAŢIONAL DE MICROBIOLOGIE DIN CANADA au re-creat acest virus în condiţii de “maximă securitate” şi l-au testat pe maimuţe, pentru a-i cunoaşte mecanismul de acţiune. FAIN, NU?
Iar la doar câteva zile după infectare, plămânii maimuţelor au fost literalmente distruşi. Militar e si mai fain bre.
Specialiştii au fost surprinşi să descopere că distrugerea plămânilor nu se datora în mod direct virusului, ci sistemului imunitar al organismului infectat.
De vină ar fi, conform autorilor studiului publicat în revista NatureO GENĂ cu rol CHEIE în reglarea SISTEMULUI IMUNITAR.
VIRUSUL GRIPEI SPANIOLE AFECTA … ACEASTĂ GENĂ. Iar când această genă era afectată, sistemul imunitar producea în doze enorme substanţe care deveneau mortale pentru organism. Parca ar fi vorba de COVID-19, nu?
Daca va reamintesc si cercetarile combinate, GENETICE si BIOLOGICE, de pe intregul mapamond, creand MinOUtaurii, despre care am tot scris, multe exemplare fiind “scapate” si in natura, cu tot cu virusi, atunci imi pun firesc INTREBAREA URMATOARE:
Care este SECURIZAREA de care se tot vorbeste si, FAPTIC masurile de interzicere a ARMELOR DE NIMICIRE IN MASA? Interesul poarta fesul si BANUL. Clonarea si genetica a continuat in ascuns, public fiind doar caca-maca.
TOTUL este o MINCIUNA GLOBALA ajunsa la momentul fanatic al implantarii pe creierul uman a unui CIP de interconectare cu cele mai performante computere dar si a ID-2020, acel CIP UNIC de identificare globala, monitorizat in timp real cu roiurile de sateliti lansati azi in RAZBOIUL SPATIAL combinat cu tehnologia G-5 si G-6 (chinezeasca) gandita sa SCHIMBE LIDERUL GLOBAL, tot UNIC.
AICI este cauza secretizarii cercetarilor MILITARE bio si genetice, imbinate cu inteligenta artificial – A.I..
Ma ingrozeste insa MINCIUNA si incompetenta LOGICĂ a guvernantilor actuali care, DICTATORIAL, introduc restrictii aberante pe care in primul rand LIDERII le sfidează dar po_pulimea este AMENDATĂ ABERANT pentru a instaura, PAS CU PAS, DICTATURA, prin FRICĂ si GROAZĂ.
Materialul de impunere, fară revoltă, fiind bătranii, incapabilii, copii si LASII captati de corporatisti.
Biserica ORTODOXĂ, care propovaduieste dragostea lui Hristos, a fost si este o piatra de moara a OCCIDENTULUI si iată că au apărut sute de ingerinte DICTATORIALE pentru a distruge cele 7 taine ale bisericii, PAS cu PAS.
Lumea se afla in marele PERICOL al extinctiei controlate de aceste entitati schizofrenice globale. Ramane doar populimea utilă diferitelor munci pană la suprematia robotizată de A.I. si cyborgi.
Nu contează PANDEMIA sau alte RESTRICTII AUTOIMPUSE, fiindcă BANUL si SCLAVIA, inclusiv a liderilor, ESTE TINTA GLOBALĂ a noii civilizatii.
Stai linistit ACASĂ ca FNI veghează la banii tăi, vă amintiti?
Ei, LIDERII, au drepturi DICTATORIALE iar noi numai obligatii si AMENZILE dictatorilor,
Am tot scris si despre noile CIVILIZATII ce sunt experimentate/simulate cu sistemele CUANTICE fara a gestiona LEGEA input/output “Garbagi IN garbage OUT” ci doar dorinta lor schizofrenică de a fi Dumnezeii viitorului.
Dacă v-am ajutat cu această CERCETARE STIINTIFICĂ a intenetului pe care am facut-o pentru voi, mă bucur.

Semnează, Mos Teacă - 2020
Lt. Col. retragere,
Inginer, licențiat în științe militare
Economist, licențiat în management marketing la REI, ASE București
plus curs 9 luni cu PERCOMEX SA ca si expert management Comert exterior
Atestat de Ministerul Culturii, Romania,
Consilier edituri, carte tehnica, stiintifica si informatica, 

Niciun comentariu: