miercuri, 13 mai 2020

PASI SPRE DICTATURA


Sunt deja insumate multe elemente si exemple prin care se obseva tendinta, GLOBALA in prezent, de instaurare a unei DICTATURI CA STARE DE NECESITATE, IMINENT DEZVOLTATA de fiecare din liderii lumii dupa propriul interes globalist.
E un RAZBOI deja unanim acceptat si cine invinge ia TOTUL. Banul si resursele Terrei, si iata ca acum si ale Galaxiei sunt primele tinte, dublate apoi de POPULIMEA sclavagizata.
Situatia semnalata vehement de mine, a semnalat-o PUBLIC si serviciile de informatii si de forta cu diferite ocazii.
Astazi, dupa ce impotenta noastra, a mosilor si babelor, a incapabililor si handicapatilor, a copiilor terorizati a facut ca DREPTURI VITALE ale omului, sa ne fie flagrant incalcate cu sprijinul celor trei PUTORI ingenuncheate de variile schelete de santaj individual sau de grup, a devenit hidoasa.
CINE le-a ingenunchiat? E atat de vizibil, zi de zi, cand vezi "OAMENII DE STIINTA" si politrucii la lucru dupa partitura scrisa special pe subiect. E grotesc.
Din pacate nu toti suntem po_pulimea inepta si sclavagizata de corporatisti, prin metodele deja cunoscute de toti dar acceptate tacit, spre o existenta tumultoasa cu virtual castig fluturat la nasul sclavului.
Astazi am asistat la spiciul senatoarei Gorghiu care cu un incredibil de perfid sofism sustinea INCALCAREA FLAGRANTA SUB NECESITATE A CONSTITUTIEI si sustinea ca nu au putut prevedea cand se incheie starea de Urgenta de parca legiferarea starii de alerta nu era necesara dupa evolutia pandemiei. Prevederea e specifica managementului NORMAL, nici baremi performant, si nu amatorismului desantat, gen Catu de exemplu, iar sanctionat.
Motivatie puerila de MINCINOSI nefrecventabili.
Stai sa vezi si in Plen cum nu va misca NIMENI la vot fiindca TOTI sunt cu scheleti mai vechi sau mai noi. Dovada recenta e condamnarea lui Dragnea sau alte incredibile decizii juridice care inspaimanta.
Personal am zeci de situatii aberant de URATE privind incalcarea drepturilor mele, ale omului, dar si torturarea mea cu mari satisfactii de catre satrapi. GENOCID ca nu am fost singurul lovit.
La nevoie le voi republica, pe toate.
In TOATA aceasta stare de urgenta NIMENI nu m-a ajutat cu NIMIC, cu absolut nimic, dar restrictiile mi-au distrus iar starea de sanatate dupa operatia suferita chiar inainte de declararea pandemiei.
IN CONCLUZIE
DICTATURA e pe teava si RAZBOIUL e in derulare, cu nervi si abuzuri incomensurabile, cu CRIME DE RAZBOI ce vor disparea pentru INVINGATOR, ca si inexistente.
Toti cred ca observati si aici, BLASFEMIILE si incitarea la URA ce se propaga, TINTIT, de la cel mai inalt nivel.
Exemplu e antiortodoxismul, anti PSD-ismul sau anti CIUMA ROSIE, vezi discursul aberant de jignitor in Parlament al lui Catu etc.etc.
AVETI GRIJA DE VOI DRAGI ROMANI SI POPULIME INCAPABILA. RELAXATI-VA CU SAU FARA DREPTURI. Mai clar CU MASCA si fara MASCA bre...
Dumnezeu sa ocroteasca Romania si pe romani.
Mos Teaca

Niciun comentariu: