luni, 11 mai 2020

SCLAVIA, CUM O COMBATEM?

 

Cu totii cunoastem ESCROCHERIILE asaziselor "Contracte" de prestari servicii sezoniere din tara si din strainatate si JAFUL prin mituirea AUTORITATILOR in variate comisioane pentru a nu se implica in CORECTAREA platii corecte a MUNCII.
Cea mai smecherita forma a autoritatilor din tara si din strainatate este FALSA publicitate a ofertelor "OFERTA MINCINOASA" si apoi a multiplelor SCUZE ale autoritatilor care spun ca "ACUM am auzit si eu" sau diferitele AMENINTARI desarte ale INFRACTORILOR fara a se ajunge la o reala CORECTARE. Sunt doar exemple mediatizate de ANCHETE care duc doar la amenintarea celor care incalca CUTUMELE contractuale si ale spagilor practicate.

Si devine TEROARE VIZIBILA lipsa de soliocitudine a autoritatilor in caz de sesizare a INFRACTIUNILOR, de la fuga de raspundere cu telefonul inchis si pana la multiplele motivatii sprijinite chiar si de justitie sau unitatile de forta (vezi amenzile) care INTARESC MAFIA sclavagizarii fortei de munca si nu numai - vezi distrugerea la varf a opozantilor, pana la CRIME, pentru ca mafia sa fie protejata si aparata de JUSTITIE.
Am, inclusiv pe propria piele, o paleta extrem de complexa a procedurilor de JAF a fortei de munca si nu numai cu implicarea DIRECTA a autoritatilor fie din LENE, fie din implicarea directa in RETEA.
Cum credeti voi ca se poate CORECTA TEROAREA GENOCIDULUI cand, chiar si in timp de PANDEMIE se incheie acorduri intre state, de la cel mai inalt nive (presedinte, sefi de stat, guvernanti, mafioti) cu incalcarea flagranta nu a LEGILOR date doar pentru CATEI ci chiar a BUNULUI SIMT uman.
Vai ce grijulii sunt pentru noi mosii si babele care nu primim MEDICAMENTELE in mod legal si pana la acordul NOM de TRIERE SPARTANA a societatii pentru a nu avea COSTURI cu bosorogii sau handicapatii de toate tipurile daca pana si cancerosii sau cronicii ajung sa fie UCISI prin "neglijenta" tintita, cu ajutorul AUTORITATILOR care, stabilesc LEGEA de GENOCID acoperit cu abilitate pana la JUSTITIE.
Citeste declaratia maltezei Helena Dalli, Comisarul European pentru Egalitate, ce confirmă, că la nivelul cel mai înalt al UE se cunosc "pericolele" GEISMULUI - PRACTICAT VIZIBIL, PASIV, CHIAR LA NIVELELE DE VARF ALE UE SI ALE LUMII.
Si media vine cu CITITI SURSELE OFICIALE. Na ca eu lucrez cu MATERIALUL OFICIAL.
Dragii mei cum credeti ca va fi CIVILIZATIA KARDASHEV ce se construieste cu computerele cuantice daca RAZBOIUL este TOTAL.
Cine castiga ia TOT si noi mosii stim si vedem dar ... tineretul si forta de munca ACTIVA este escrocata pana la NEBUNIE?
Teama lor fata de ORTODOXISM este vizibila si prin INTERDICTIILE de "GRIJA" fata de noi bosorogii care deja suntem divizati prin unii DEBUSOLATI prin varii metode de SCLAVAGIZARE.
Ocroteste-i Doamne pe romani oriunde s-ar afla.
Mos Teaca azi din bou sau vaca va scri ca o soacra.
Bine faci bine gasesti semneaza tata socru. 😎

Niciun comentariu: