duminică, 3 mai 2020

MOARE SI UNIVERSUL SI VOI MAI VRETI SA TRAITI?! ABSURD!

Toate elementele din Univers sub forma lor de la particole subatomice la Galaxii si materia intunecata sau Gaurile negre DISPAR, repet DIS-PAR. DIS si PAR. Ce vreti DIS sau PAR? In final e tot aia.
Ultimele, gaurile negre, din acest Univers vor inghiti TOT Universal, se vor “MANCA RECIPROC” pana cand si ultima GAURA NEAGRA va disparea. Este déjà cunoscut si modelat, simulat viitorul Universului peste trilioane de trilioane de trilioane de trilioane …. de treilioane de trilioane de ani.
Universul va ajunghe la ZORO ABSOLUT ca temperatura, ca agitatie si miscare.
Va INTEPENI, GOL, si asa va ramane pentru vesnicie, NIMIC, inghetat pentru vesnicie.
Acum hai sa vedem ce e cu noi, POPULIMEA si PUTORIMEA.
GAURILE NEGRE ale economiei si ale vietii, ale civilizatiei, SE VOR MANCA INTRE ELE pana cand nu va ramane nimic. NIMIC, repet NI-MIC. Ce vreti NI sau MIC? E tot o scofala, NIMIC.
ASTA FACE SI GUVERNUL MONDIAL CARE A ORDONAT SCLAVILOR sa multiplice GAURILE NEGRE JEFUIND, pentru ca ei sa supravietuiasca si sa vada disparitia lumii in derularea ei implacabila spre VESNICIA Universului GOL, inexistent, de gheata absoluta si intuneric absolut. Poate ei se vor salva?
Simularea pe calculatoarele cuantice duce la aceasta CONCLUZIE.
De aceia ma intreb – “Garbagi IN garbagi OUT” nu poate fi evitata?
Primul GUNOI este dat de GAURILE NEGRE ECONOMICE care conduc la GAURILE NEGRE EXISTENTIALE si care vor determina ca civilizatia sa devina CANIBALA si sa se manance RECIPROC ca si GAURILE NEGRE ASTRALE. 
Deci Universul CIVILIZATIEI duce catre EXTINCTIE? Ce-i de facut, ACUM, nu cand am ajuns la CANIBALISM?
Oare OMUL nu poate sa caute “AURUL INTELIGENTEI UMANE” de introdus in sistemele cuantice si sa vedem ce se poate OBTINE? Vezi mecanismele cuantice ale CONSTIINTEI.
CONSTIINTA e o problema cuantica https://www.youtube.com/watch?v=GX-Nj61zeFI
Poate cream un Univers paralel si astfel in Multiversurile CREATE sa SALVAM ce se poate salva din ACEST UNIVERS, OMUL, cel cu spiritualitate CREATIVA.
Voi ce credeti? Exista Dumnezeu? Ne va da GANDUL CEL BUN si ne va SALVA sufletele noastre?
SOS – Salvati Sufletele Noastre, bre, ale VOASTRE ca io plec in vesnicie, ale OAMENILOR, ca SUFLETUL este cel mai atacat astazi ca sa devenim/deveniti INERTI.
Aveti grija GANDUL este cel mai puternic camp de torsiune, cuantic https://www.youtube.com/watch?v=tFzYU8E61JU
Teama de TREZIRE si de MISCARE SOCIALA sperie aceste minti globaliste ce se vor Dumnezei.
Ei INCA nu vor un viitor GLOBAL ci doar o selectie SPARTANA. Voi ce faceti dragii mei?
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: