vineri, 8 mai 2020

EGALITATE BRE DAR NU PENTRU CATEI

Devin SCHIZOFRENICE Ordonantele militare care AMENDEAZA un biet batranel care a iesit sa-si cumpere o paine sau medicamente, fara declarative, cu peste 100 de pensii iar DULAII din presedintie, govern si ministrii sau alte institutii de forta umbla fara masca, manusi (KWI de regula) si INCALCA minimele regulile de protective sau exporta forta de munca in conditii inimaginabile ale mafiei politice, isi bat joc de populimechiar si dupa 7 saptamani inclusi fata de cei “arestati” in carantina. Ei sfideaza orice contact de bun simt refuzand sa raspunda si la telefon cu cei abandonati de mafia in alte state iar cand romanasii reusesc cu chiu cu vai sa ajunga in vama, romanasii nostril se izbesc de NESIMTIREA fara margini a autoritatilor chemate sa aplice regulile INUNANE de primire a acestor abandonati si escrocati de institutiile romane. Culmea NIMENI nu e vinovat si DULAII se apara reciproc invocand ANARHIA cand justitia, parte din ea, vine in ajutorul prostimii.
Batranii, si bolnavii cronici de 7 saptamani nu reusesc sa ajunga la medicul curant fiindca ASA SUNT REGULILE DATE DE DSP SI GUVERNANTI. 
Este un GENOCID vizibil si pentru prostimea inselata de vocalismele fara limite ale URII lor schizofrenice fata de populimea prostita ceas de ceas. La adapostul fricii noastre se deruleaza, gen Suceava si mafiotul Flutur, cele mai groaznice falsuri si jafuri mafiote.
La adapostul restrictiilor lor s-au derulat si se deruleaza INCA incredibile AFACERI ilegale pentru buzunarele lor escrocand cu DICTATURA masurilor pandemice chiar si cei mai neajutorati cetateni, batranii, copii, bolnavii - inclusiv cei incurabili, clamand schizophrenic GRIJA lor gaunoasa pentru “salvarea”, in fapt IZOLAREA lor fata de minimele surse de existenta.
http://icepaliga.blogspot.com/2020/05/moare-si-universul-si-voi-mai-vreti-sa.html
Daca nu e DICTATURA sigur este ANARHIE bre  
NORMALITATEA si UMANITATEA sunt istorice, desuete dar se vrea COMUNISMUL DE PESTERA cu totul la comun... dupa DOCTRINA "ce-i al tau e si al meu si ce-i al meu e TOT al meu bre". 
https://icepaliga.blogspot.com/2020/05/daca-nu-e-dictatura-e-anarhie-bre.html
Traiasca bravul nostru dom` presedinte care are grija ca toate sa fie ca la “cara-te” si mai ales vivat guvernul Mandolina care face sluj in fata grijii presedintelui anti PSD, anti CIUMA ROSIE.
Ura, ura, ura…
Rusine Parlamentuluii si lui “Tudoreleee… fa ceva” ca au facut de ras Romania cu Dragnea mafiot si Tudorel anti mafiot-democrat care pe Kovesi a blocat.
Azi e ANARHIE bre "ca ei e tare destupati" si isteti si voi clar niste natafleti.
Ma opresc fiindca vreau sa mor in pat, nu la tastatura scriind un articol despre cacat.
V-am pupat…
Semneaza,
Mos Teaca azi si bou si vaca

Niciun comentariu: