sâmbătă, 13 iunie 2020

POPORUL ALES

Pamflet de pamfletar... că e FENOMENAL bre...
POPORUL ALES, evreii,  au revigorat ROLULbaietilor destepti” globali, introducand si in OCEANUL DE GUNOI PLANETAR,  NOUL concept de MARKETING dupa afirmarea suprematiei legilor cuantice aflate in faza COPILARIEI saltului sau tehnologic, GIGANTIC.
"Garbage IN, garbage OUT" a devenit un principiu invechit daca privim la gunoiul/garbage ce a crescut cat muntii printre noi. 
Lumea s-a STRICAT si a devenit multime de moluste si idioti cu o tehnologie ce-i depaseste.
Marx avea dreptate cand spunea ca fortele de productie o iau intotdeauna INAINTEA reletiilor de productie
Istoria a confirmat PERMANENT si e valabil si ACUM aceasta ramanere in urma a OMULUI desi CREATIA sa, a unora dintre noi, este FANTASTIC de superioara intelegerii noastre, comune, si DEPASESTE relatiile noastre actuale.
Pana se destupa la minte si OMENIREA privind PROBLEMELE ce trebuie prioritizate in actualul EXPERIMENT al primului computer cuantic, COMERCIAL, si atragerea de fonduri financiare de CERCETARE dupa modelul NASA care, intelligent, mai descopera cate o POVESTE captivanta INTERGALACTICA  ce poate sa polarizeze interesul FINANCIAR al investitorilor, evreii au vazut/sesizat ca se mareste STRATUL DE GUNOI GLOBAL.
Foarte pragmatici, evreii au lansat NOUL CONCEPT DE MARKETING de un genial efect imediat pentru omenire, atentie !!!
Garbage IN, GOLD in the bag OUT” 
adica pe intelesul profanilor 
Gunoi bagi, AUR in punga iese.
E GENIAL fiindca BANUL trebuie sa circule si iata cum au depasit ORICE asteptare pentru finantare. 
OMENIOREA e in delir ca la alchimistii cu AUR.
Calculatoarele cuantice s-au incins si deja produc masiv SOLUTII ce sunt SUPRASOLICITATE de acest concept de a face BANI din RAHATUL OMENIRII
Numai ca primul RAHAT GLOBAL este OMUL de NEANDERTHAL ce a perpetuat, TACIT, mai repede ca HOMO SAPIENS si au aparut MUNTII DE GUNOAIE, umane.
Toata lumea studiaza de zeci de ani cum poate sa produca un SALT COSMIC si pentru NEANDERTHALIENI si au descoperit Min-OU-taurii sau “soldatii viitorului” ajunsi la faza de implant al CIP-ului SAPIENS.
Formidabil, dar CYBORGII rezultati au devenit ACTIVI si se revolta chiar pe "HOMO SOROSENSUS" noua specie de HOMO SAPIENS, manager financiar global al SCHIMBARII “parghiei-levier” a suprapopularii globale. HOMO HOMINI LUPUS EST.
Hopaaa… si-au zis alti “baieti destepti” ai pietelor financiare.
Putem crea o PANDEMIE cu dichis care sa TRIEZE omenirea mai ales prin efecte COLATERALE, cei cu morbiditati confirmate si care pot fi, PRINTR-UN ORDIN, lipsiti de tratament de DRAGUL managementului PANDEMIEI
Si toti s-au executat, mai ales medicii de cartofi copti iar NOI, po-pulimea si pasaricimea CRONICA, am devenit obiect de GENOCID ordonat rapid de la OMS.
COLOSAL, e bobul de orez rezultat din acest JOC AL VIRUSOLOGILOR SMECHERI dar foarte avizi dupa BANII po_pulimii.
Nici nu am terminat de scris ca ei au si FACUT. Au exersat cu entuziasm cateva TEHNICI de “lupta”, globala, si au si apelat la Harvad si la OMS. Exercitii faine.
Iata asadar cum OMS, a descoperit “apa calda” povestita activ de HOMO SOROSENSUS care imparte BANII GLOBALI AI MILIARDARILOR pe actuala PLANETA A MAIMUTELOR.
INVESTITORII, care vor randamente ASTRONOMICE din acte si fapte de COMERT colaterale, farmaceutice, tehnica sanitara, aparatura ATI etc. si culmea, designul si inovatia MASTILOR cu fanta de mancat, distribuite populimii, au o EXPLOZIE de acte si fapte NOI de comert inimaginabile ca efecte globale, DAR... lumea se trezeste fiindca ea e cea ce suporta FOAMEA si DEPRESIA.
GENIALApa calda curge prin SIFONUL OMS inventat de “baietii destepti”. Criza e pentru NOI, ei asteapta sa CURGA AURUL
GENOCID?! Cine e nebun sa inchida SIFONUL?!
PIATA CERE zic investitorii, atunci ce asteptati? PUNETI TUNURILE pe afacere cat mai este APA CALDA. Si Mandolina canta frenetic.
Si uite asa Trump, a sesizat, el fiind cel mai bun afacerist pe sloganul “America first” si a STOPAT BANII pentru OMS, SIC, inchizand sifonul SUA, cu cel mai mare debit de apa.
Ei na, de parca “baietii destepti” ai democratilor nu stiu sa contraatace.
E si CAMPANIE PREZIDENTIALA, deci la RAZBOI ca la RAZBOI, mai mor si alegatorii, fie si de culoare, rasism, dar nu dispar de pe liste fiindca avem IBM Q SYSTEM ONE care sparge tot ce se cheama COD SECRET si mediatic prin MARKETINGUL NOU.
GOLD va curge ca apa calda, cand dai drumul la robinet.
Intrebarea e CINE ARE ROBINETUL ca_chinezii au prins si ei spilul si ATACA la baioneta.
ECOMONIA MONDIALA E IAR IN COLAPS dar mai ceva ca oricare criza din ultimii 150 de ani.
BM si FMI sunt in corzi cu CERERILE MASIVE DE FINANTARE.
Deci, URAAAsi la gara ca pleaca trenul cu AUR.
Romania l-a lasat, aurul,  la investitorii destepti ca la noi POCNESC LIDERII de frica stapanului. Si au dat si DAU tot ce a mai ramas sa nu fie CURATATI de la RULETA RUSEASCA bre ca_chinezeasca e complicata si nu stii cu ce se trage, de dupa colt
***********************************
E SECRET DE STAT, la coada bre romani, ARCA lui NOE s-a definit, POPOR de IDIOTI.
Iarta-ma Doamne, ADEVAR le zic lor, molustelor si idiotilor pe care-i iubesc ca si romani.
UPDATE pentru Romania
Mos Teaca va spune
Si iata cum, romanasul meu drag, TRECUTUL prin PTEZENT, dovedit in dinamica sa cuantica, ataca VIITORUL, viitor probabil, consolidat procentual prin confirmarea modelelor cuantice globaliste.
Tu, romanasul meu drag, ramai pierdut in spatiu, fara tara ca ti-ai taiat radacinile istoriei TRECUTULUI si TI-AI TRADT PARINTII si BUNICII. E CRIMINAL.
Moral tu nu mai ai loc in expansiunea intergalactica a VIITORULUI Terrei. Stii ce mare PACAT si BLESTEM te-a terminat? CRIMA, GENOCIDUL batranilor.
Orice ar mai face, SUA isi pierde locul unu si China plus Rusia in EUR-Asia (nu cu UE) vor face jocul VIITORULUI
UE se destrama din prea multa hotie si inganfare.
Cei TEMERARI si CREATIVI preiau divinitatea VIETII pentru a o trimite in spatiul Galactic si apoi intergalactic.
Pare FANTEZIE dar VIITORUL intotdeauna a fost INCREDIBIL. Acum, in copilaria computerelor cuantice, a aparut o raza din viitor. Oare cum va fi?
Terra moare din cauza VOASTRA a celor avari si tradatori. O noua generatie se formeaza si va iesi in SPATIUL INTERSTELAR, generatia temerarilor  indumnezeiti, a TEMERARILOR CREATIVI, UMANISTI, nu TERORISTI
UNIVERSURILE au invatat sa RESPINGA terorismul, agresiunea idiotilor. 
Romanasii mei dragi voi ce alegeti din acest GUNOI? “Garbagi IN, GOLD in the beg OUT” este sloganul contemporan al SCHIMBARII.
***********************************
BANUL FACE LEGEA PANDEMIEI si oricine se opune trebuie sa CRAPE in afacerea Garbage IN, GOLD in the bag OUT, cat mai mult GOLD si punga cat mai mare si scapam si de AGLOMERATIA de pe planeta, in stil SPARTAN, colateral bre. 
Numai ca nu intotdeauna SOCOTEALA de acasa are CASH FLOWL dorit de UNII, ai LUMII, si la târg e ALTFEL bre
Revoltele devin RASISTE si EXTREMISTE fiindca FOAMEA si dreptul la VIATA e dat de Dumnezeu nu de miliardarii avari, stapanii de sclavi.
Eu am incalecat pe o scrumbie, de Dunare, si v-am zis ce va sa fie, maine, ca azi e furtuna cu gheata si prostimea ingheata de foame bre. Mor ca mustele si „CRONICII” izolati prin GENOCID
Si mulți mor și de FRICA dar, când nu mai ai ce pierde ... e ca si fasolea, verde.
Da mamaliga globala va exploda, la TOAMNA, si va disparea orice firimitura de paine, maine.

Pentru conformitate,
Semneaza, al vostru populist, cu drag,
Mos Teaca 
azi pus pe joaca, la POKER, ca prevad o CHINTA ROIALA cu AS in coada jocului din maneca INVESTITORILOR. Mai vreti? Hai mai trageti o carte, sau e pass?
Apropo, PASSPORT ID 2020 e diseminat de OMS. Vezi varianta chinezeasca cu monitorizarea globala, 24 de ore, 7 din 7 zile.fara telefon bre. GENIAL dar unde stocheaza datele si cu ce cuantic le prelucreaza la secunda? INTERGALACTII sunt cu noi exact ca armata in 89. Cine castiga ia TOT, intergalactic bre.

Un comentariu:

Ioan CEPALIGA spunea...

Aceleasi moluste nu vor ca sa GUSTErii s-au speriat