sâmbătă, 20 iunie 2020

BATALIA FINALA A LUMII

BATALIA FINALA A LUMII SI NOM.
DICTATURA UCIDE FLAMANZII SI PROSTIMEA
 
Asclepius/ Asklepios sau Hepius era fiul lui Apollo si s-a născut în templul lui Apollo
Asclepios s-a născut din Apollo, fără nici o femeie implicată, apoi tatăl l-a crescut pentru o vreme și l-a învățat multe lucruri despre medicină. Cu toate acestea, Asclepius a avut educația sa formală sub centaurul Chiron care l-a instruit în arta medicinii.
Se spune că, în schimbul unor bunătăți oferite de Asclepius unui șarpe acesta l-a învățat cunoștințe secrete ale înțelepciunii, vindecării și ÎNVIERII. Asclepius purta șo tijă împletită cu un șarpe, care a devenit asociată cu vindecarea
Când a trebuit să “restabilească” VIAȚA lui Glaucus, el, in timp ce se gândea la ce ar fi de facut, era pierdut/adâncit în gândurile sale. Asclepius a omorât, fără să știe, șarpele,  lovindu-l din nou și din nou cu toiagul său dar, mai apoi, un alt șarpe a venit acolo cu o plantă în gură și a așezat-o pe capul șarpelui mort, care a revenit la viață
Chinezii au și ei cultul Dragonilor al drogurilor și utilizarea otrăvurilor.
Văzând acest lucru, al vindecării, Asclepius a folosit aceeași plantă, care l-a adus și pe Glaucus înapoi la viață
Acea reptilă era o specie de șarpe pan-mediteraneană non-veninoasă, denumit șarpele esculapian (Zamenis longissimus) renumit printre zei pentru puterile lui vindecătoare. 
Fiul lui Apollo a fost numit inițial Hepius, dar a primit numele său popular de Asclepius după ce l-a vindecat și pe Ascles, conducătorul Epidaurului care a suferit de o boală incurabilă la ochi. Asclepius a devenit iata, priceput ca un vindecător, încât i-a depășit atât pe Chiron, cât și pe tatăl său, Apollo
Asclepius a devenit capabil să distrugă MOARTEA și să-i readucă la VIAȚĂ pe alții aflațîn pragul morții și nu numai. Acest lucru a provocat un aflux PANDEMIC de invidii printre Zei fiindcă ființele umane reveneau la VIAȚĂ fară ei și atunci Zeus, a recurs, gelos, la uciderea lui Asclepius pentru a menține echilibrul puterii lui Zeus în randul populației umane.
ASTĂZI, OMS vrea să ia locul de drept al lui Asclepius dar din cu totul alte motive, vizibile fiind BANUL și AFACERILE GLOBALE ale medicinei și farmaciei NOM și de aia luptă să fie ale ZEULUI Noii Ordini Mondiale.
Practic, INVIDIA pe Hristos și mai ales pe PUTEREA VINDECĂTOARE a IUBIRII lui Dumnezeu dată FIULUI și vazută de OM la scularea din MORTI a lui LAZAR fapt ce a determinat SCHIZOFRENIA FARISEILOR GLOBALISTI și concurența lor avidă cu Dumnezeu pentru a CREA MinOUtaurii și a SUFLA VIATA peste progeniturile genetice cu IMPLANTUL INTELIGENTEI ARTIFICIALE, A.I., entități care să fie subordonate doar ZEULUI ... NOM
Si pentru a nu amesteca vechiul cu NOUL CREATIEI SATANECE, a inventat și ID-2020 ca implant al recunoașterii STAPANULUI de SCLAVI ai NOM.
Este o comparație a științei TRECUTULUI cu PREZENTUL și, culmea, a NOULUI, a copilăriei cuantice a sistemelor de stocare și identificare a SCLAVILOR VIITORULUI.
Iată așadar cum TRECUTUL, PREZENTUL și VIITORUL se declină CUANTIC in NOUA ARHITECTURA A UMANITATII.
De aici si PANDEMIA care trebuie să dea APA (BANI) la MOARA FINANCIARA a NOULUI PROIECT al ȘARPELUI al VINDECATORULUI cu A.I. sau Androizi, Cyborgi sau cum se numesc iată mai nou și MinOUtauri.
Voi ce ziceti dragii mosului, Mos Teaca e pe FAZA sau pe NUL
Eu zic ca e TRIFAZAT fiindcă are și campurile de TORSIUNE date de Chiron unui biet pensionar militar devenit PIATRA de MOARA pentru HOTII DE VIATA DIVINA, Mosul, incercand să vă reamintescă de DRAGOSTEA lui HRISTOS și de LEGAMANTUL lui DUMNEZEU pentru mântuirea celor ce cred in SFANTA TREIME VINDECATOARE și VIATA VESNICA in impărătia lui DUMNEZEU.
Iată că și astăzi, din nou, NU TREBUIE SA MUSCATI DIN MARUL OTRAVIT al neintelegerii CREATIEI DIVINE.
Fiti FIII și FIICELE lui DUMNEZEU și nu ale satanei OMS și NOM.
Decizia va apartine dragii moșului, ganditi și credeti CUVANTUL lui HRISTOS fiul lui DUMNEZEU și a Sfantului Duh.
Doamne ocrotește-i pe români oriunde au ajuns SCLAVI plecând din GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA.
https://www.youtube.com/watch?v=CD8egDe85wk
Amin.

Niciun comentariu: