marți, 30 iunie 2020

TRAITI-VA FRUMOS ULTIMELE ZILE DE VIATA

MANAGEMENTUL ESTE EXECRABIL!!! 
(De as fi mai TANAR as intra si eu in configurarea #MoreOnionsPorFavor si as apela la serviciile web-ului adanc (deep-web) configurand situl blogului meu pe ONION (ceapa), dar ... e tarziu, ca si pusca cu luneta bre.) Multumesc pentru APRECIERE si oferta TOR, dar ... AICI e și „deep state”!
CU SIGURANTA FOARTE MULTI NICI NU STIU CE ESTA ĂLA MANAGEMENT, MAI ALES CE CUPRINDE CEL PERFORMANT
ASTA E ROMANIA POLITICA, EXECRABILA. E PE DOMNUL GRINDA BRE.
SUNTEM INGROPATI IN GUNOAIE, GUNOAIELE EUROPEI. SI ASTA CHIAR DIN 1990 SI PANA AZI. GARBAGE IN, GOLD IN THE BAG OUT !!!
PRIMA INFESTARE ERA TUTUNUL DIN ITALIA ADUS IN INSULA MARE A BRAILEI. VA MAI AMINTITI?
JUSTITIA A DEVENIT INJUSTITIE, O MARE PIATA A AFACERILOR JEGOASE. 
1600 miliarde euro JAF acoperit de "justitie" adica echivalentul a 1000 vagoane a 50 tone fiecare cu AUR PUR. Asta e Romania JEFUITA.
CIA confirma un jaf de 400 miliarde dolari in nisa lor de interes. 
Va rog dragii mei sa nu uitati ca inclusiv inalti demnitari catolici vorbesc despre BATALIA actuala dintre LUMINA si INTUNERIC, dintre copiii luminii si copiii intunericului criticand extrem de DUR atacurile NOM asupra lui Trump si SUA si similar in intreaga lume. Si TOATE RELIGIILE cunosc acest extremism al intunericului, cu actiuni de o violenta schizofrenica. 
BATALIA ESTE APOCALIPTICA !!!
Guvernele si massmedia fac apologia NOM si jafului pus la cale de OMS la nivel mondial, jaf ce se regaseste ACUT si in Romania.
Vizionati clipul urmator, si mai gasiti si altele pe youtube, dar ESENTA este teribila.
BATALIA este intre CHINA si SUA, dar in fapt intre adeptii LUMINII si NOM, adeptii intunericului care ataca inslusiv crestinismul=LUMINA.
Pandemia este o ARMA BIOLOGICA a INTUNERICULUI, nociva profund iar JUSTITIA INTERNATIONALA a intrat deja in actiune sesizata de multe personalitati ale lumii, acuzand inclusiv UE pentru jaful bugetar dupa iesirea Marii Britanii din UE.
In curand (electoratul) va fi SOCAT de datele ce le pregateste gruparea LUMINII, a crestinismului, amenintat ATENTIE !!! cu MOARTEA de catre adeptii NOM . Vizioneaza aici (de vă lasă) si judecati singuri: https://www.youtube.com/watch?v=QnN8TEH0pb0

TREZITI-VA dragii mosului.
Dragii mosului, TRAITI-VA ultimele zile de VIATA, in aceasta VARA, aparent fara GRIJI, fiindca ce urmeaza este APOCALIPTIC
Avarismul si JAFUL va fi inimaginabil, violenta va deveni mod de viata cotidian. Fiecare pentru el. 
Am destula experienta si cu NEBUNII si cu INTELIGENTII. Tratati-ma dupa cum sunteti VOI !!!
Feriti-va!!! "Garbage IN, garbage OUT".
http://icepaliga.blogspot.com/2020/03/feriti-va-dragii-mei-cititi-ce-s.html
Politicul face ravagii in armonia sociala si distruge vietile oamenilor in scop AVAR si mai ales ELECTORAL sub presiunea corporatista de la nivel GLOBAL dar si a OMS. Atentie la IADUL muncitorilor romani in Germaia la sparanghel si abatoare. Si nu este singura MEGA-AFACERE.
Nu am nici o INTENTIE sa va stresez sau sa va INFRICOSEZ si va rog sa o luati ca o atentionare a OMULUI inainte de moarte, a cancerosului care vrea sa-si traiasca ultimele zile in mod FANTASTIC.
Și iar plouă, mai am două geamuri de spălat că porumbeii iar le-au „pictat”, color. Mulțumesc Doamne.
LUMEA ESTE IN PRAGUL UNEI ADEVARATE APOCALIPSE iar ce a fost e doar un mizilic.
TOATE infectiile nozocomiale si cele noi, ACTUALE, spitalicesti, neglijate in iluzoria pandemie, AU CAPATAT O REZISTENTA COLOSALA stimulate de acest INTUNERIC al omenirii. Ele vor actiona grupat, pandemic, cu o inteligenta de grup, naturala, inimaginabila fiindca s-au omis dezinfectiile in CELELALTE patogenii care au facut FRONT COMUN oriunde exista colectivitati cu GUNOI si gropi de gunoi neasigurate sanitar. 
Romania a devenit GROAPA de GUNOI a Europei, cauza a replicii de CIUMATII Europei. Cine-i VINOVATUL? Sigur nu se stie fiindca liderii fac BANI din gunoi. "Garbage IN, GOLD in the bag OUT".
Neglijand ceilalti virusi, ACTIVI, iata ca a aparut si un NOU mutant al gripei aviare, culmea tot in China, cu o periculozitate asupra omului greu de prognozat acum, asociat cu COVID si gripa sezoniera. Si nu este SINGURA MUTATIE!
Acest  COCKTEIL UCIGAS INCREDIBIL ce se formeaza SINGUR, din imbecilul management, acelerand AUTO-INARMAREA lui patogena, prin "ALIANTE" patogene simultane ce conduc la o inteligenta greu de imaginat, inteligenta nativa.
Totul demonstreaza ca ECONOMIA GLOBALA va primi o noua lovitura, MORTALA, dupa aceasta VARA de la virusii ALIATI cu alte infectii patogene, nozocomiale, migrante, extrem de rezistente
E batalia RAZBOIULUI BIOLOGIC al INTUNERICULUI asupra VIETII celor din LUMINA.
Vectori devin BANII, jegul nespalatului, gunoiul, alimentele infectate sau stricate, chimicalele ineficiente, mizeria din mijloacele de transport, bucatariile infecte si scaderea IMUNITATII umane din cauze imbecile etc.etc. Nu veți mai avea medicamente, intenționat, ca TRATAMENTE profilactice și vaccinurile, mai ales cele experimentale, vor face RAVAGII.
Romania a devenit GROAPA de GUNOI a Europei, oficializata prin implicarea directa a guvernantilor INTUNERICULUI in "Gradina Maicii Domnului".
Mai ales la NOI unde s-au ASCUNS adevaratele roiri de nozocomiale in colectivitatile de batrani, copii, spitale exact in centrele aglomerate etc. fie din ignoranta fie, mai ales, din AVARISMUL unora dupa banii tintiti.
Vine o CRIZA ECONOMICO SOCIALA incomensurabila, ce nu a mai existat in istoria lumii. Si mai ales MAGNATII sunt gata de JAF impreuna cu slugile lor.
Somaj global, JAF programat, distrugerea CONCURENTEI fata de corporatii, sclavagizarea po_pulimii, abuzuri monstruoase complexe etc.etc..
Faceti-va din timp proviziile necesare sufletului !!! Dar va fi suficient? Dumnezeu stie.
Spalati-va bine toate GAURILE, naturale, dar mai ales cele intepate, injunghiate, impuscate sau penetrate, violate, drogate si dezinfectati si tratati cu atentie ORICE infectie ce poate deveni extrem de acuta prin dezvoltarea cockteilului patogen spitalicesc sau de contact cu ineptii nespalati ai lumii.
Stau si vad cum SCUZELE lui Bill Gates de incercare de POZITIVARE a pandemiei capata astfel contur de management statal, dictatorial, de REDUCERE a populatiei NEPRODUCTIVE, de balast, ca NECESITATE GLOBALA.
"Se uita" si se ATACA intens si la noi CRESTINISMUL care da singura SPERANTA omului sarac, neajutorat. 
Copii nu mai au acces la educatie, handicapatii la civilizatie iar mosii si babele devin GUNOI social atacat si JEFUIT de farama lor de existenta chiar de SCLAVII tineri, corporatisti, deveniti si ei schizafrenici slujitori ai INTUNERICULUI. Vezi scenariul ID 2020 care e in curs activ de implementare si Bill Gates spune dezinvolt PUBLIC si OFICIAL avantajele proiectiilor sale "sanitare".
Eu am publicat aceste sesizari ale scanarii internetului si ele ma fac sa ma BUCUR ca sunt la finalul vietii mele.
Va compatimesc profund pentru luarea in piept a APOCALIPSEI ce vine. Dumnezeu sa va ajute!
EXPERIMENTE si COBAI deveniti fiindca MAGNATII  jocului cu sanatatea vor o PIATA SIGURA cu o CERERE exploziva, ca de aia platesc la OMS bre populime si d-aia s-a suparat Trump, refuzand sa plateasca la OMS, fiind iata ACUM si el ATACAT, concentrat, de acesti RAPTORI-MAGNATI-GLOBALISTI. 
E un RAZBOI electoral fatis si mortal, criminal, pentru BANII si RESURSELE Terrei. Romania e in TOP jaf electoral pentru IMPRESIONAREA STAPANILOR. Tableta e deja upgradata.
De aceia BANII se schimba accelerat in criptomonede si CARD cu monede de cont, cu card REVOLUT sau doar CARD tip ID 2020.
Trump e impotriva unei MULTI-APOCALIPSE generata inuman chiar de cei chemati a fi UMANI respectiv "DICTATURA IN HALATE ALBE" fiindca au ajuns iata PROFUND DEZUMANIZATI exact ca betivul ce spune ca nu e "alcoolic" chiar la OMS care-l ataca si pe Trump fiindca le-a taiat macaroana
Exact, NU sunt alcoolici, sunt MONSTRII creati chiar de societate, de democratia dictatoriala. PARADOXAL dar nu teorectic?! 
CINIC, e ADEVARUL scanat a ceea ce vi se pregateste PAS cu PAS. DICTATURA GOLANILOR INTUNERICULUI. Cine castiga ia TOT asa cum a fost in intreaga istorie
Feriti-va asadar de schizofrenicii lideri ce se vor Dumnezei. APARATI-VA bre, inarmati-va cu IUBIREA de voi dragii Mosului!!! 
PARADOXALA E PARADIGMA , SOCIALA?

IN CONCLUZIE :
Avem avantajul sistemelor quantice, ale armatei si ale unor institutii de prestigiu care sunt in ALERTA CREATIVA si care dezvolta si sisteme clasice de supercomputere ce LUCREAZA la compararea rezultatelor si simultan se observa ca si VIRUSUL DA UNELE SEMNE DE “IMBATRANIRE”, fals interpretate de unele medii NOVICE in ceea ce este astazi JAF.
 INTELIGENTA COLOSALA A VIRUSILOR ce se “ALIAZA” iata cu alti virusi dar si cu bacili, stafilococi, fungi, bacterii etc. etc. indeosebi spitalicesti, rezultand UN COCKTEIL UCIGAS INCREDIBIL, ce nu a putut fi imaginat vreodata. 
NATURA se revolta asupra OMULUI, UCIGAS GLOBAL.
FERITI-VA dragilor cu credinta in Dumnezeu.
Degeaba, BANUL e REGE, IMPARAT SUPERIMPERIAL, GLOBAL, GALACTIC, NAZIST.
Azi, SUMMIT-ul, supercomputerul American, este deja în derulare la Laboratorul Național Oak Ridge din Tennessee (“Oak Ridge” Laboratorul Național, casa Summit-ului). El in fapt este tot un model cuantic bazat insa pe sistemele digitale cu analiza seriala fata de cel cuantic cu analiza paralela. De aceea devine extrem de voluminos.
Are 5.600 de metri pătrați de spațiu. Hardul sau se întinde pe mai mult de 250 de dulapuri, fiecare cam de dimensiunea unui frigider mare. Iar în cadrul sistemului există 185 km de cabluri cu fibră optică, cam suficiente pentru a se întinde de la New York la Providence, Rhode Island.
SUMMIT mai are 27,648 GPU (unități de procesare grafică), care sunt strâns conectate cu celelalte procesoare și sunt ideale pentru a efectua calcule de inteligență artificială - AI. Summit are 9,216 cipuri de processor de calcul. Sunt tip IBM Power și fiecare dintre acestea are 22 de nuclee, pentru totalul de 202.752 al supercomputerului. Este de aproximativ un milion de ori mai puternic decât un laptop tipic high-end. Capacitatea sa de procesare este evaluată la 200 petaflops. Wauuu…
Poza 1
UPDATE:25-iunie-2020
Supercomputerul japonez bate SUA și China la viteză, computerul K Fujitsu a luat locul întâi in TOP500. Toti vor SUPREMATIA asupra viitorului unui VACCIN si mai ales TRATAMENT.
Construit cu tehnologia de la SoftBank Group Corp.’s Arm Ltd., un sistem dezvoltat în comun de institutul japonez de cercetare RIKEN și compania Fujitsu Ltd din Kobe, Japonia. cu numele FUGAKU a supercomputerului are peste 150.000 de procesoare și e cu aproximativ de 2,8 ori mai perfect cu performanțe mai mari (mai ales viteza) față de cel de-al doilea supercomputer, dezvoltat de un laborator din SUA, SUMMIT dar cu componente IBM.
Noul supercomputer este instalat la Riken Center for Computational Science din Kobe și va fi funcțional complet din 2021. Acesta își va aduce contribuția în diverse cercetări, de la descoperirea de droguri și până la prognoza meteo, ajutând inclusiv la luarea deciziilor pentru multiple strategii, precum cea legată de pandemie. !!!BANUL!!! dicteaza si acest RAZBOI.
Poza 2
CHINA are o alta strategie, ea dezvolta supercomputere in mai multe locatii care pot fi accesate individual sau in grup. China operează o serie de centre de supercomputere care dețin în TOTAL 29,3% din cota de performanță a celor mai rapide 500 de supercomputere din lume. COLOSAL !!!
Luate astfel China ocupa locul UNU in lume cu cele 206 supercomputere, azi deja marite numeric si in performanta dupa statistica 2020. În prezent dezvoltă un supercomputer cuantic bazat pe fotoni.
Poza 3 - tabel
Copilaria IBM Q SYSTEM ONE obliga iata si sistemele traditionale ale computerelor sa faca PASI MARI in perfectionare si viteza.

De aceea se cere PRECAUTIE EXTREMA in a va trai FINALUL VIETII, frumos, cu formidabil de multa IUBIRE, IUBIRE a lui Hristos, fiindca NIMENI nu va poate OPRI din acest final.
RESTUL ESTE CIRC POLITIC PENTRU AFACERI INFERNALE, LA NIVEL GLOBAL, CU O  DICTATURA DEZVOLTATA PAS CU PAS, PARANOIC si SCHIZOFRENIC.
Nu cadeti in nebunia lor si TRAITI-VA FRUMOS ULTIMA OFERTA A VIETII!!!
RETINETI, VIRUSUL, cauta sa se ADAPTEZE dereglarilor matriciale ale celulei vietuitoarelor GAZDA si apar "ALIANTE" cu alti vectori patogeni gen LIDERI IDIOTI, encefalite, mielite, leuconevraxite, hepatite, HIV, etc. etc. plus atacul concomitent al infectiilor spitalicesti si de maidan, surprinzand prin manifestare OMUL cu genomul viral NOU adaptat radiatiilor de torsiune dar si a TUTUROR radiatiilor (inclusive nucleare, readuse in prim plan).
Daca AZI se observa o selectie a VICTIMELOR ce conduce la SCHIZOFRENIA LIDERILOR INGROZITI DE MOARTE, in aceasta toamna si iarna nu vor mai fi SELECTII fiindca explozia SUFERTINTELOR cauzate de ECONOMIC, va ridica FLAMANZII si PROSTIMEA la lupta cu STAPANII DE SCLAVI.
Violenta va depasi orice imaginatie conflictuala iar AVARISMUL GLOBALIST va fi ingenunchiat de populimea crunt EXPLOATATA.
Va recomand sa cautati si SINGURI informatiile fiindca INFORMATA CIRCULA si iata ca SPERIE LIDERII ce nu o pot OPRI. Au contractat specialisti de influenta ce sunt GRAS platiti dar efectul lor este dupa cum se vede NUL, si ingrozeste.
UPGRADE
VEDETI AICI ADEVARUL SPUS LA SURSA SI DE LA SPECIALISTII DOVEDITI !!!
https://www.youtube.com/watch?v=cx6Ersa4szU&t=612s
Iar aici veti vedea ARMA BIOLOGICA ce ne ataca 
Vezi PARODIA cu TESTELE COVID NECONFORME si FALSURILE GLOBALE ale SARS CoV 2
https://www.youtube.com/watch?v=LBeIUQmZVCM&t=596s
si de ce va tot zic
https://icepaliga.blogspot.com/2020/06/traiti-va-frumos-ultimele-zile-de-viata.html
CINE sesizeaza Curtea Internationala de Justitie? Asta DACA nu s-a instaurat deja DICTATURA GLOBALA promovata de Bill Gates.

Mos Teaca scrie ca sa-ti placa VIZIONAND
Orice restrictionare nu face decat sa amplifice dorinta de ADEVAR si numai OPRIREA INTERNETULUI va putea genera HAOSUL DELIRULUI DE PUTERE. Sunt deja masuri de INTERZICERE a diferitelor actiuni interstatale, OFENSIVE care genereaza alte anomalii sociale. Vezi RAZBOIUL CIBERNETIC COLOSAL in care banii BANCILOR si STATUL sunt tinta ZILNICA.
CITITI dragii Mosului si TRAITI-VA VIATA ca si ULTIMA CLIPA.
Dumnezeu sa va ajute sa suferiti cat mai putin.
Ma bucur ca in curand eu voi disparea din aceasta APOCALIPSA.
Apropiati-va de DRAGOSTEA lui HRISTOS fiindca numai linistea sufleteasca va mai poate PROTEJA.
Ocroteste-i Doamne pe romani si fa-le FINALUL cat mai frumos.
Cu drag de viata semneaza,
Mos Teaca

Un comentariu:

Ioan CEPALIGA spunea...

Fiti vigilenti cu influentele de mediu din viata voastra !!!