vineri, 3 iulie 2020

MANEVRELE CORPORATISTE

PRIMUL SLOGAN cel al IDIOTULUI ce hraneste CIUMA
"Garbage IN, garbage OUT"
AL DOILEA SLOGAN cel al GUVERNULUI ce hraneste CORPORATIILE
"Garbage IN, GOLD in the bag OUT"
Dar ASASINII ECONOMICI folosesc o paleta mult mai larga, de PROFESIONISTI.
Sunt oripilat de MANEVRELE CORPORATISTE pentru BULVERSAREA populimii si TRANSFORMAREA ROMANIEI intr-o COLONIE DEFINITIVA. Si toate aceste manevre sub conducerea IRESPONSABILA a Guvernului si a Presedintiei, presedintie care a lansat si PROGRAMUL mort pentru relansarea INVATAMANTULUI si pe care l-am criticat la momentul respectiv TOT dupa principiile de management si am afirmat ca e O POVESTE pentru copiii needucati. Dar… DEGEABA canta si marele artist Tudor Gheorghe.

PUNCTUL 1.
Cand s-a lansat programul de tara am afirmat ca vor aparea cateva subiecte care sa BULVERSEZE populimea de la analiza programului si sa vedem circul mediatic (gen Antena 3 dar si altele) de barfe si scandal GRANDIOS cu privire la actiunile MONSTRILOR instruiti sa introduca GROAZA si FRICA de a nu pati la fel daca deschizi gura. Acum este vorba de ARESTAREA si CIRCUL mediatic cu soferul de autobuz din capitala, fara masca, si FILMAREA din nou a scenei tocmai pentru a avea IMPACTUL VIZUAL MAXIM de ABUZ si REPRIMARE a oricarui po-pulescu sau pa-saricica ce ridica glasul sau fusta. Este ACEEASI cauza ca si cea cu TERMOMETRIZAREA la intrarea in supermarket (atentie, corporatist, Kaufland). Ajutor insa pentru NEVOIASI nimic, dar absolut NIMIC desi eu am apelat personal fiind IN MARE NEVOIE.
GATA abandonez subiectul oripilant de TEMBELIZARE a po-pulimii si hai sa trec la CAUZA CAUZELOR, JEFUIREA PROGRAMATA A ROMANIEI SI TRANSFORMAREA EI INTR-O COLONIE DEFINITIVA. Veti vedea privatizarile bijuteriilor strategice.

PUNCTUL 2
Si fiindca mereu sunt acuzat ca articolele mele sunt prea "stiintifice" folosind un vocabular de neinteles pentru prostime, voi fi extrem de fixist in a sunblinia doar ESENTELE. Dar tot degeaba fiindca po-pulimea e plecata la sparahghel si abatoarele germane si nu numai.
Afirm din nou, am suficienta experienta si cu NEBUNII si cu INTELIGENTII. Tratati-ma dupa cum sunteti VOI. 🙉
Oricum eu sunt linistit fiindca viata mea s-a terminat si ma pis pe cine e VINOVAT.
Fac de la imceput mentiunea ca am in spate si inca 15 ani de restructurare si relansare a unor firme PRIVATIZATE pe care le-am analizat si carora le-am facut BONITATEA si am propus CA-urilor programul de restructurare si relansare, dupa principiile NOI ale construirii unui PLAN de AFACERE, comparativ, dupa RISCURILE accesarii SURSELOR de FINANTARE atacate sau atrase si REZULTATUL investitional pentru ANII (minim 3 ani)  de derulare.
ESENTA era TABU, cat ma COSTA finantarea si ce REZULTAT am cu fiecare abordare, respectiv CE PROFIT rezulta cu investitia si FARA investitie dar ce era mai important, CUM utilizez PROFITUL astfel incat populimea care-l va pune in OPERA sa fie cointeresata (vezi aici INTERESUL corporatiile din "planul national") in a CRESTE eficienta restructurarii, relansarii si formarii PIETII interne si externe in avalansa concurentionala AGRESIVA si neloiala, mascata de GUVERN si structuri avand comisionul lor garantat (TOTAL 1600 miliarde euro JAF programat pana la data analizei mele, 2015, adica 1000 de vagoane a 50 tone fiecare cu echivalentul AUR PUR, JAF din care CIA mentioneaza 400 miliarde DOLARI (pe zona lor de interes). Am scris destul despre asta. E vorba despre SLOGANUL nou inventat pentru JAF, un jaf ASASIN
Pana acum NIMIC din acest punct ESENTIAL, dar ABSOLUT nimic. Doar POVESTI pentru copii.
 Garbage IN, GOLD in the bag OUT” 
adica pe intelesul profanilor 
Gunoi bagi, AUR in punga iese.
COZI DE TOROP SUNT USOR DE GASIT CAND BANUL FACE LEGEA.
IAR POPULIMEA E USOR DE IMBOLNAVIT CAND TOT BANUL FACE LEGEA CRIMEI
Si sunt destule CRIME deja cunoscute si rascunoscute. Doar GENOCIDUL se ascunde.
ACUM hai sa stabilim, foarte succinct, regulile de analiza a FEZABILITATII unui astfel de PROGRAM NATIONAL.
1.ANALIZA SURSA a NECESARULUI NATIONAL, pe OBIECTIVELE PROPUSE, gradul lor de BONITATE (inclusiv al RANDAMENTULUI tehnic, ca sa nu arunc BANII pe harburile ce le propun FINANTATORII de granduri, ca doar nu vor finanta un CONCURENT al corporatiilor LOR si sa-si bata cuie in talpa) dar, armonizat functie de acceptul SURSELOR de FINANTARE si mai ales NECESITATE INVESTITIEI in context concurential marjand pe desuetul INTERES NATIONAL
   Firesc se definesc obligatoriu, SCOPURILE si OBIECTIVELE pe termene de realizare (POVESTEA de adormit copii din actualul PROGRAM NATIONAL) Adica un BLA, BLA, BLA CREDIBIL ca si necessitate.
2.COSTURILE FINANTARII si modalitatile de garantare a investitiei pentru FINANTATOR. Sigur totul e aici redus la piciorul broastei pentru a sublinia DOAR ESENTA ce nu exista in PROGRAMUL NATIONAL mai exact JEFUIM ROMANIA!!!
3.Prezentarea CASH-FLOW-lui pe fiecare luna a ANILOR proiectului. Mai explicit populimii, DERULAREA sub aspect FINANCIAR a utilizarii BANILOR, capacitatea BUGETARA de plata la termen a sumelor contractate cu OPERATORII punerii in opera a PLANULUI, dar ATENTIE, se vizeaza HOPURILE (RISCURILE) nerealizarii lui in caz de CRIZA chiar GLOBALA ca nu suntem in nici un borcan de sticla, de izolare fata de MEDIUL DE AFACERE. De aceia intereseaza SURSELE SUPLIMENTARE (REZERVELE) in sustinerea perioadelor de CRIZA ca sa nu CLACAM ca tiganul la mal. ATENTIE la CINE CASTIGA PROIECTUL si mai ales la CONTRACTUL tip Bechtel.
  Si acum, si in derulare, apar in cash-flow si VENITURI NOI si intereseaza CAT si mai ales CUM vor fi folosite veniturile. Adica BUGETUL si nu scuzele la cum sunt SIFONATE si aceste venituri tot de corporatiile ce CASTIGA  PROIECTELE, dar mai grav, e CONTRACTUL incheiat gen BECTHEL
4.ESENTA ESENTELOR este analiza “PROFITULUI” sau mai clar a VENITURILOR SUPLIOMENTARE la cresterea BUGETULUI NATIONAL, cu investitia si fara investitie, fiindca altfel generam DOAR o MOARA DE TOCAT BANI in interesul EXCLUSIV al investitorului CORPORATIST in defavoarea populimii ce trebue asigurata cu LOCURI DE MUNCA, EDUCATIE, INSTRUIRE, in utilizarea NOULUI obiectiv investitional, cresterea CALITATII VIETII, SANATATII si mai ales CREAREA de SURSE NOI, PROPRII sau ATRASE pentru CONTINUAREA DEZVOLTARII. Daca nu am INTERESUL FORTEI DE MUNCA ce reprezinta TINTA in esenta a INVESTITIEI, totul devine UN PLAN MASCAT DE COLONIZARE exact ca in oricare alta colonie a CORPORATIILOR innebunite dupa propriul profit. Acesti ASASINI ECONOMICI
 Pana acum nu am vazut NIMIC din aceste TINTE, ESENTIALE, dar absolut NIMIC, doar POVESTI de adormit copii. Nici un fel de analiza de impact socio-economic.
5.Si, in final, trebuie GESTIONAT programul cu DEFALCAREA lui pe MINISTERE si AGENTII guvernamentale sau GRUPURI de management al OBIACTIVELOR, fiindca programul necesita MANAGEMENT PERFORMANT cu PROFESIONISTI, nu chelneri sau fufe cu fusta scurta, profesionisti care sa poata solutiona CRIZELE de punere in OPERA. Aici, vrei nu vrei este necesar a construi o DIAGRAMA GANTT care sa observe IMPACTUL OPTIM al fiecarei investitii si in OBIECTIVUL GLOBAL al acestui PROGRAM NATIONAL. Intr-un cuvant ARMONIZAREA INTREULUI PLAN DE OBIECTIVE.
In SINTEZA pentru intelegerea subiectului de catre TOTI ROMANII am simplificat la maximum schema ce LIPSESTE din POVESTEA de adormit copii a lui Mandolina si Iohhanis.
Ei fac aceasta VARZA, constient sau nu pentru a masca AJUTORUL DE STAT CONTINUU AL CORPORATIILOR care ii sprijina in transformarea Romaniei in COLONIE DEFINITIVA si INDATORAREA ASTRONOMICA, a noastra, a romanilor pe ani buni, asa cum ati observant si pana acum de la Citu si acolitii secatuirii BUNASTARII noastre, a copiilor si familiei, a Romaniei. Edificati-va si acici https://icepaliga.blogspot.com/2020/07/intelegeti-aceasta-polaritate.html
Pentru mine este SUFICIENT ce am scris ca nu sunt pus sa dau consultatii vreunui partid politic AGATAT in acest BASM CORPORATIST DE ADORMIT POPULIMEA.
Cei interesati pot DEZVOLTA SEMNALUL DE ALARMA al acestul BASM de incapabili, scuze, de foarte capabili in a CONTINUA JAFU NATIONAL de peste 30 de ani.
FRICA, GROAZA e instaurata de MONSTRII din spatiul public pentru ca populimea sa accepte JAFUL fara sa fie constienta de el.
Adica MINTE-MA FRUMOS ca sa te pup in DOS ca in WINDOUS inca nu am invatat.
GATA, TREZITI-VA MOLUSTELOR!!!
Cei care aveti puterea de a APARA ACESTI AMARATI dupa 30 de ani de ANALFABETIZARE AGRESIVA va rog sa o faceti. Eu am explodat la finalul acestei vieti de RAHAT din cei 30 de ani de DEMOCRATIE A JAFULUI fiindca nu mai pot sa rabd atata impertinenta si umilire publica.
Semneaza,
Mos Teaca
P.S. Astept populimea sau "intelectualii" sa vad ce au inteles, daca au inteles. Si mai ales daca mai este CINEVA care sa vrea sa LUPTE pentru Romania. Daca existau ... apareau in acesti 30 de ani dar toti sunt pusi pe JAF
Cei temerari au ajuins in puscarie. PACART. MOLUSTELE sunt la putoare, scuze, PUTERE.
Si Firea va fi asasinata, ca e in FIREA criminalilor.


Niciun comentariu: