sâmbătă, 4 iulie 2020

INTELEGETI ACEASTA POLARITATE?

V-ati intrebat de ce nu stiti CINE conduce in mod REAL si FAPTIC SUA si intreaga lume?
V-ati intrebat cu CINE lucreaza liderii nostri si CINE-I finanteaza? Nu veti afla DACA nu cititi ca informatia CIRCULA bre. Ramaneti MOLUSTE. Nu credeti? Iata DOVADA.
LIBERTARIANISMUL (din latina: libertas, care înseamnă „libertate”), sau libertarism (din franceză: libertaire, care înseamnă „ libertarian ”), este o filozofie și mișcare politică care susține libertatea ca principiu de bază, sustinuta la nivel global de MAGNATII americani. 
De ce si pentru CINE? Aici e spilul.
Lideri au fost fratii David Hamilton Koch Născut : 3 mai 1940, Wichita, Kansas, Statele Unite si Decedat la 23 august 2019, Southampton, New York, Statele Unite cu o avere de 48 miliarde USD (iunie 2019) si fratele sau Frederick Robinson Koch, fondatorul a ceea ce este acum Koch Industries și Mary Clementine nascut 26 august 1933 si Decedat la 12 februarie 2020 (86 de ani), Manhattan, New York. Au aderat apoi si alti magnati si au aparut bataliile politice de impunere a GUVERNULUI lor. Vezi si Corectitudine politica.
IN FAPT este filozofia MAGNATILOR care vor sa nu le dicteza NIMENI ce TAXE sa plateasca si de aici TOTUL pentru a intelege ce se petrece in LUME, la nivel GLOBAL cu finantarea interesata a acestor MAGNATI pentru concentrarea avutiei globale.
VIZIONATI baremi clipurile fiindca veti intelege PREZENTUL si poate si VIITORUL. Este ESENTIAL sa intelegeti FAPTELE ISTORICE si PREZENTUL PANDEMIC
Romania e ZERO in mainile acestor CORPORATII si FUNDATII ale MAGNATILOR.
Si pentru a intelege CUM a aparut acest curent al MAGNATILOR in SUA si cum A DISTRUS DEMOCRATIA CELUI MAI DEMOCRATIC STAT vizionati clipul si veti vedea cum pana si HARVART a fost corupta de acesti MAGNATI avizi de putere dar din UMBRA https://www.youtube.com/watch?v=qI9izAsAsdM&t=2333s
Si in final, daca doriti MAI MULT, si totusi PREA PUTIN cititi si cartea devenita NATIONAL BESTSELLER in 2016, la aparitie,  intitulata DARK MONEY autor JANE MAYER care dezvaluie The Hidden History of the Billionaires si care apoi devine chiar pentru americani INTERZISA de aceeasi MAGNATI (sau doar mimeaza interdictia tot in mod OCULT, mai ales dupa moartea fratilor Koch). Lucrarea CIRCULA ca si informatia in era globalismului.
Iata de ce astazi PROIECTAREA VIITOAREI CIVILIZATII A TERREI dupa, sau NU dupa, modelul Kardashev utilizand cele mai puternice supercomputere de pe glob, inclusiv cele cuantice, in paralel cu BATALIA MAGNATILOR devine VITALA.
Daca nu pricepeti ESENTA cautati si singuri pe internet si vedeti ce-i cu #rezist sau mai ales #reset Romania a ambasadei americane. Veti pricepe ROLUL lui Klaus Werner Iohannis si a lui Mandolina dar si a celor AGATATI din Parlament si institutiile de forta si DICTAT, inclusiv din UE.
Pentru a intelege va invit sa vizionati si clipul ce defineste LIBERTARIANISMUL 
https://www.youtube.com/watch?v=FIa35LlpqAc 
sau oricare alta sursa ca sunt destule.
Semneaza,
Mos Teaca


Niciun comentariu: