miercuri, 29 iulie 2020

FAKE NEWS? CLAR FAKE, FAKE, FAKE… BRE

FAKE NEWS, FAKE, FAKE, FAKE
Campaniile Electorale NU MAI AU limite sau perioade de promovare.
Asa au aparut “nevinovatele” FAKE NEWS-uri ce ingrozesc si partidele si candidatii.
Dar e vre-o cineva care sa fie atat de deranjat de FAKE PROMOTION? De gogonatele MINCIUNI ale promovarii unor produse FALSE, TOXICE?
TOATE statele alearga dupa PROFIT fie el si electoral fapt ce determina MINCIUNA promovarilor.
Amintiti-va doar de aisbergul nazist “O minciună repetată de o mie de ori rămâne o minciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr“, afirma Joseph Goebbels.
APOCALIPTICA manevra, nu?
Astazi a devenit din nou exacerbata MINCIUNA.
TOT ce nu convine este MINCIUNA, RASISM, FAKE NEWS, CIUMA ROSIE, RUSOFILISM, SECURISM, si se experimenteaza fel de fel de MINCIUNI cu SONDAJE special fake pentru a INFLUENTA populimea.
Mi se face greata cand aflu despre CLIPURI de promovare produse modificate genetic, pline de chimicale si otravuri REALE, medicamente miraculoase si JOCURI PIRAMIDALE, financiare, etc. etc. sustinute de guvernanti fiindca in spate sunt BANI GREI tintiti spre JAF.
Azi stim deja NECONFORMITATILE la masti, combinezoane, aparatura medicala, teste si analize FALSE dar totul merge cu “batista pe tambal” fiindca sunt INTERESE DE STAT, BANI MURDARI.
E CRIMINAL, GENOCID etc. dar JOCUL CU MOARTEA a devenit loterie electorala si asa a aprut si CRIMA.
GRAV este ca se abuzeaza de PUTERE si cad victime populimea nevinovata sau pasaricimea exploatata sexual ca si copilasii, si nu numai asta este in floare ci si TRANSPLANTURILE care cer organe … de STAT.
De aceea MI-E SCARBA DE CAMPANIILE ELECTORALE CU STRGATE DE FAKE NEWS cand fiecare ABUZEAZA de aceste MINCIUNI SPECIALIZATE.
“Minte-ma frumos” este expresia des folosita pentru a JUSTIFICA omni-prezenta MINCIUNII.
Priviti la stirile NASA cu “povestile” lor captivante pentru a atrage FINANTAREA proiectelor FAKE sau pur si simplu continuarea unor cercetari SPECIALE. La fel si literature SF, filmele incommode de asa zis RASISM sau CRIMINALITATE HORROR daca devin virulente din INTERESE OBSCURE ce ataca INTERESE ACTIVE DE AFACERI. TOATE devin INTERZISE, condamnate si penal pentru a baga FRICA in sufletele popilimii cu masca sau fara masca de ARTISTI.
Aparati-va SINGURI fiindca NUMAI Dumnezeu este cu voi.
Va rog, fiti INTELIGENTI si sfidati voi orice vi se pare FAKE fiindca marketingul va gasi mereu alte UNULTE de sporire a PROFITULUI. MINCIUNA a devenita astfel STIINTA PROMOVARII cu tehnici de “smantanire a pietii” astfel incat si BALEGA devine medicament extraterestru.
ATENTIE LA BALEGA ELECTORALA.
VOI, cu masca sau fara masca veti VALIDA singuri BALEGA politica.
INVATATI, INVATATI, INVATATI a devenit fake-ul ciumei rosii pentru ca populimea sa se limiteze la muncile de SCLAV la sparanghel sau in abatoarele germane.
FAKE, FAKE, FAKE este tot ce v-am scris. V-am avertizat, e clar ce este FAKE? Mergeti la sursa lor OFICIALA ca nu e FAKE, e SUPER-FAKE bre!

Mos Teaca devenit … FAKE Teaca 😍❤️😎👀🕵️‍♂️.

Niciun comentariu: