luni, 20 iulie 2020

NEBUNIE INTERESATA SI IN ROMANIA, MAI ALES AICI

UPDATE!!!
VEDETI AICI ADEVARUL SPUS LA SURSA SI DE LA SPECIALISTII DOVEDITI !!!
https://www.youtube.com/watch?v=cx6Ersa4szU&t=612s
Iar aici veti vedea ARMA BIOLOGICA ce ne ataca
Vezi PARODIA cu TESTELE COVID si FALSURILE GLOBALE ale SARS CoV 2
https://www.youtube.com/watch?v=LBeIUQmZVCM&t=596s
si de ce va tot zic
https://icepaliga.blogspot.com/2020/06/traiti-va-frumos-ultimele-zile-de-viata.html
CINE sesizeaza Curtea Internationala de Justitie? Asta DACA nu s-a instaurat deja DICTATURA GLOBALA promovata de Bill Gates
Mos Teaca scrie ca sa-ti placa VIZIONAND
----------------------------------------------------
Circula pe internet o PROGNOZA cu ceva CATASTROFIC privind PANDEMIA si efectele ei din Romania.
OK. Am citit si analizat. Ce rost are? Simplu INTERESUL impachetat bombastic.
Cred ca si copiii de astazi cunosc DEMONSTRATIA matematica 1+1=3 sau 2x2=5. Vezi foto din Matematica distractiva.
Va reamintesc PROGNOZELE aiuristice ale FMI sau UE vizavi de cresterea economica a Romaniei care NU s-au adeverit. De ce erau acele prognoza aiuristice NECESARE?
DIN INTERES ca sa scada ratingul de tara si BANCILE sa fie cu un profit exagerat. Si au fost EXAGERATE PROFITURILE in Romania comparativ cu UE sau datele FMI.
Acum eu, care ca si multi dintre economistii activi si in managementul financiar si de prognozare a TARGETULUI subsistemelor, cunosc cum INTERESUL INVESTITORULUI impune “PARGHIILE” denumite “LEVIERE FINANCIARE” care sa conduca rapid si eficient la ATINGEREA TINTELOR dorite de actionariat sau investitor.
Este STIINTA ECONOMICA ce apeleaza la modele MATEMATICE diferite dupa INTERESUL INVESTITIONAL. Sub aspect de marketing sunt si aici modele specifice pentru a determina INTERESUL consumatorilor si se speculeaza CEREREA creata artificial pentru lansarea sau cucerirea unor PIETE.
Vezi “Matricea Boston”
In CONCLUZIE, INTERESUL face egalitatea 2x2=5 sau contabil 1+1=3 utilizand FALSE argumente in LEVIERELE utilizate.
SECȚIUNEA DE AUR A MATEMATICII:
{1}{1+{\frac {1}{1+{\frac {1}{1+{\frac {1}{\ddots }}}}}}}}} φ = 1 + 1 + 1 + 1 + ⋯ . {\displaystyle \varphi ={\sqrt {1+{\sqrt {1+{\sqrt {1+{\sqrt {1+\cdots REZULTA AUR BRE.
PRICEPETI, E CLAR NU? SI SIMPLU BRE.
ACUM sa trecem la NEBUNIA INTERESATA a INGROZIRII POPULATIEI cu fel de fel de CIFRE impachetate in FALSE modele de demonstrare astfel incat sa le iasa ASASINILOR ECONOPMICI dezbinarea populatiei si bulversarea alegerilor sau PROGNOZELE necesare TABLETELOR electorale astfel incat RESURSELE sa le parvina GARANTAT..
Schimband doar unii indicatori sau formule in analizele probabilistice va rezulta SCORUL DORIT dupa INTERESUL guvernantilor sau CORPORATIILOR.
Escrocherii TERORISTE cu SARS CoV 2 ESCROCHERII ale goanei dupa BANI. Vezi mastile neconforme ca si testele neconforme. Eu DOAR semnalez unde se produc disfunctionalitatile care iata ca afecteaza cu TOATA contributia PERFECTA a unui doctor.
PACIENT PARLIT DE SISTEM bre, asta e CALITATEA mea. 
Daca privesti putin INAPOI vei vedea ca analizele sunt doar indicative si nu decizionale. Cauza? ERRROR bre. Zilnic trebuie CALIBRATE aparatele vechi sau cu abateri mari. BANUL trebuie sa curga.
Mai dau un exemplu si mai CERT, pe pielea mea. Analizele facute IN ACEIESI ZI la doua puncte diferite, unul privat si unul la SMGalati. Diferentele erau FOARTE MARI. Am aratat rezultatele la medicul curant, care, iritat a sunat la laborator si afla ca necorespondenta procentuala pe buletinul lor e o eroare umana sau de soft. Ma trimite sa repet analizele (hemoleucograma) cu mentiunea ca sa se faca si pe microscop o analiza comparativa. Rezultatul este ABERANT. Diferente mari intre "manual" si automat. Insistand (fiindca nu mi-a luat sange periferic (din deget) ci doar cel din fiola aflu ca NU AU MICROSCOP si ca au repetat de doua ori testul automat. Ei ce spuneti? La TESTELE PCR si MARKER facute la ACELASI LABORATOR, contracost. Unul era POZITIV si unu NEGATIV. Motivarea era ca unul era chinezesc si unul american (la acelasi laborator) dar sefa laboratorului a fost data afara dupa acest caz fiindca eu a doua zi AVEAM deja medicatia pentru inceperea tratamentului HCV (pe un an de zile 1,600,000,000 lei atunci). Fac tratamentul si UN AN DE ZILE, lunar, am platit testul PCR la Bucuresti (5 milioane) care arata si aglomeratia virusologica. ATENTIE !!! Am probele si dupa sase luni dupa terminarea tratamentului. TOATE, (chiar din prima luna) au fost NEGATIVE fara nici un virus. A iesit scandal dar ... asta e situatia.
RAR avem medici DEDICATI precum Sf. Ierarh Nectarie sau gen Asclepios la greci = Asclepius, Dumnezeul grec al medicinei antice sau in Tibet Yoga Tibetano Bodhi utilizează o combinație de echilibru și holistică de estiramientos cu Naturopathy. Digipunctura (acupunctura), Reiki, Podoreflexology, Remedii florale etc. care s-au raspandit in TOATA zona Asia-Pacific si apoi in intreaga lume a medicinei antice. Peste tot MANATII si-au creat proprii fani ai BANULUI distrugand ESENTA inclinatiilor hipocratice. Azi BANUL face si aici LEGEA globala a SCLAVILOR tip Mengele, a experientelor BANOASE.
Stiinta FARA DUMNEZEU devine ARMA de distrugere in masa.
Dar am intalnit si EXCEPTII Dumnezeesti.
Voi dragii mosului unde va situati in acest JOC deveniot NAZIST?
BANUL CORUPE si am aflat prea multe anomalii UMANE chiar pe pielea mea, sau in viata mea "RAZBOIUL HALATELOR ALBE" condus de MAGNATII GLOBALI AI AFACERII CU SANATATEA.
In generat TINERETUL umbla dupa performante dar seniorii devin BLAZATI si dezumanizati. Afirm poate prea dur, dar le spun REAL, de pe pielea mea, inclusiv cu un malpraxis-ul care mi-a schimbat VIATA si tineretea mea. Asa ca FERITI-VA dragii mosului!!!
Pentru urocultura faceti voi de exemplu testul si veti vedea ca atat germenele cat si antibiograma la laboratoare diferite sunt TOTAL diferite. Nu germenele, care nu ma intereseaza, ci sensibilitatea lui, de COCKTEIL la ACELASI antibiotic nominalizat e DIFERITA. De ce?
Din pacate ai gresit OMUL bre DACA MA IGNORI, eu am deja experienta cu "Mengele" vechi si cel NOU.
ASTEPT SA VAD CE PRIMESC, CA SI RASPUNS, LA SESIZARILE LEGALE ACTUALE DACA NU S-A INSTAURAT DEJA "DICTATURA" la nivel global, indiferent de sistem. BANUL duce la RAZBOIUL GLOBALIST. Cine castiga IA TOT !!!
Acum se vrea o DICTATURA NAZISTA doar ca sa le iasa AFACERILE. 🤣🕵️‍♂️ SIC
IATA DECI PROBA DE DICTATURA PENTRU BANII AFACERILOR LOR.
Analizati TESTELE cu teste NECONFORME (errror bre, dau indus  POZITIV chiar de pui APA dar si invers)
De aici vedeti DE CE NU SE FAC AUTOPSIILE.
E belea mare care va iesi la iveala la nivel GLOBAL dar Romania exceleaza...
VETI TRAI SI VETI CONSTATA SINGURI MINCIUNA, ca minciuna are picioare scurte, nu ca nu exista virusul ci CUM se MANIPULEAZA INTERESUL AFACERILOR CONEXE, iar CORPORATIILE au bani multi investiti si nu vor sa piarda NICI UN EURO. Alaturi de corporatii sunt si ACTIONARII sau FORTA DE MUNCA SCLAVAGIZATA (vezi recenta criza din Germamia si nu numai). Vezi cresterile de pret sau “cumpararea” (jefuirea) resurselor romanesti pentru MONOPOL sau distrugerea concurentei.
PARAMETRII sunt exact dupa MODELUL MATEMATIC ALES CA … INTERES. Restul e AMBALAJ DE AFACERI.
Cei care pricepeti ce am scris VERIFICATI singuri.
Eu am experienta DIRECTA in a eficientiza TARGETUL individual sau pe centre de profit dupa REZULTATELE BUGETULUI corespunzator interesului patronal. Si salarizarea este clar conectata INTERESULUI, cu o plata EXCELENTA sau plata descurajatoare dupa REALIZARI.
ACUM verificati si voi, dupa un model, NEBUNIA ARUNCATA IN PIATA.
Adevarul este ca acel COCKTEIL despre care va scriam si LIPSA AUTOPSIEI voite le permite JOCUL “DICTATURII HALATELOR ALBE” interesate de BANII promisi ca investitie.
VIATA ESTE PARSIVA DUPA CUM OMUL ESTE PARSIV SAU ASASIN economic sau uman.
Istoria a confirmat aceasta atentionare vizavi de MINCIUNA INTERESATA si UCIGASA cu tot COCKTEILUL anexat. Vezi postarile de pe acest blog, indeosebi https://icepaliga.blogspot.com/2020/06/traiti-va-frumos-ultimele-zile-de-viata.html.
“O minciună repetată de o mie de ori rămâne o minciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr“, afirma Joseph Goebbels ... bre.
RESTUL E CUSUT CU ATA ALBA VIZIBILA ORICARUI "CROITOR".
BANUL FACE LEGEA TRADARILOR SI COAGULARII HAITEI CELOR TREI PUTORI !!!
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: