joi, 16 iulie 2020

PROTEST PUBLIC LA DICTATURA CE SE INCEARCA A SE IMPUNE

PROTEST PUBLIC LA DICTATURA CE SE INCEARCA A SE IMPUNE PRIN LEGEA CARANTINARII

Atrag atentia ca am postat si SCRISOAREA DESCHISA privind protestul meu vizavi de IMPOSIBILITATEA obtinerii AJUTORULUI necesar SUPRAVIETUIRII mele in urma deciziei instituirii STARII DE URGENTA. Pot prezenta PROBELE solicitarii mele desi STATUL mi-a interzis SA TRAIESC, prin ABUZ DICTATORIAL, emitand deciziile sale inepte.
Am tot motivat pe blogul meu si pe facebook TORTURA la care am fost supus in mod IDIOT SI ABUZIV. Ca si bolnav CRONIC, cu HTA 23/13 si doua INFARCTURI confirmate EKG, aflat si dupa o recenta OPERATIE in data de 03-februarie-2020 la Spitalul Militar Galati iata ca NU AM PUTUT sa am o consiliere specializata de la medical de familie care si-a dat demisia exact in starea de URGENTA iar medicul curant nu l-am putut in nici un mod accesa pentru indrumarea de specialitate, un medic EXCEPTIONAL de uman desi am avut contre de acceptare tratament.
UPDATE!!!
VEDETI AICI ADEVARUL SPUS LA SURSA SI DE LA SPECIALISTII DOVEDITI !!!
https://www.youtube.com/watch?v=cx6Ersa4szU&t=612s
Iar aici veti vedea ARMA BIOLOGICA ce ne ataca
Vezi PARODIA cu TESTELE COVID si FALSURILE GLOBALE ale SARS CoV 2
https://www.youtube.com/watch?v=LBeIUQmZVCM&t=596s
si de ce va tot zic
https://icepaliga.blogspot.com/2020/06/traiti-va-frumos-ultimele-zile-de-viata.html
CINE sesizeaza Curtea Internationala de Justitie? Asta DACA nu s-a instaurat deja DICTATURA GLOBALA promovata OFICIAL de Bill Gates
Mos Teaca scrie ca sa-ti placa VIZIONAND

----------------------------------------------------
Atrag atentia ca NU SUNT SINGURUL TERORIZAT de deciziile UCIGASE ale guvernarii. 
Romanasii pacaliti de guvern sa plece in Germania la sparanghel si abatorul de carne, exact in timpul STARII DE URGENTA, s-a demonstrat ca sunt sclavagilizati constient si au fost introdusi intr-un FOCAR MASIV de SARS CoV 2 dar NIMENI nu a raspuns pentru aceste ABUZURI CRIMINALE contra umanitatii si sanatatii.
Si acum, INCALIFICABIL, se incearca a se emite o LEGE care sa ma ARESTEZE impotriva vointei mele ca pacient, care iata ca m-am confruntat DEJA cu “DICTATURA HALATELOR ALBE” care nu mi-au putut asigura in SM-Galati conditiile specifice de convietuire spitaliceasca potrivit NECESARULUI procedurilor Valsalva Crede, a unei diete si higiene draconice pentru a compensa disfunctionalitatile infectiilor in timpul a 2, 5 ANI de purtare permanenta a unei cistostome vezicale. 
Eu, am reusit sa ma TRATEZ ACASA respectand TOATE elementele necesare si cu analize saptamanale a evolutiei starii de sanatate, pe banii mei, dar nu am suportat una saptamana de internare in spital ca necesitate a corectarii cistostomei permanente.
Sunt extreme de multe intimitati privind LIPSA unei ASIGURARI spitalicesti a necesarului medical la minimul optim.
CINE imi garanteaza mie ca nu voi fi iar INFECTAT in spital sau UCIS prin TORTURA procedurala a necesarului meu specific existential? Cum pot eu sa ma apar in JUSTITIE cand abia ma tarasc cu handicapurile mele? Este dezumanizant !!!
PRACTIC SE INCALCA VOIT DREPTUL MEU CONTITUTIONAL ASA CUM DEJA AM FOST TORTURAT IN PERIOADA STARII DE URGENTA SI APOI A STARII DE ALERTA.
Si “Ingerul Mortii” asazisul “DOCTOR” facea experiente pe pacientii din Lagarul de la  Auschwitz exact cum IMPUNETI acum prin aceasta lege NAZISTA tortura si a mea.
ROG IMPERATIV INSTITUTIILE NATIONALE SI INTERNATIONALE SA REMEDIEZE ACESTE TENDINTE NAZISTE DACA DICTATURA NU S-A INSTALAT DEJA SI LA NIVEL GLOBAL.
IN CAZ CONTRAR SOLICIT IMPERATIV EUTANASIEREA CA DE TORTURA SI INCONJURAT DE CRIME PRIN DICTATURA DEMOCRATIEI ABUZIVE M-AM SATURAT!!!
MOR altfel cu voi de gat daca nu-mi RESPECTATI DREPTURILE CONSTITUTIONALE !!!
Lt.Col. in retragere
Licentiat in stiinte militare,
Inginer si economist licentiat la REI, ASE Bucuresti
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: