sâmbătă, 4 iulie 2020

IMBECILIZARE AGRESIVA SI FAPTE DE GENOCID

Mi se pare extrem de TOXICA recomandarea lui Mandolina de a NU se respecta decizia CCR, de parca CCR este vinovata de imbecilitatea lui juridica. In loc sa respecte cu strictete CONSTITUTIA si Legile umanitatii, sa insufle TUTUROR nevoia de UMANIZARE si RESPECTARE a FIECARUI individ care si asa sufera din imbecilitatea LOR decizionala a guvernului ce nu a luat la timp masurile LEGALE si medicale el continua cu jignirile imbecile. Este umilitor si oripilanta atitudinea lor de CALAUPersonal m-am simtit intr-un atac tintit de GENOCID prin deciziile nesimtite si mai ales ILEGALE ale acestui organism decizional care gestioneaza criza FARA a exista PANDEMIE bre populime. Voi pricepeti ANOMALIA JURIDICA? 
Fac apel la TOATE institutiile abilitate care pot STOPA GENOCIDUL 
Ei nu au declarat STAREA DE PANDEMIE dar au INCALECAT populimea cu niste decizii clare de GENOCID in delirul lor de PUTERE. E grav, e SCHIZOFRENIE in delirul lor de PUTEREAnalizeaza si vezi de ce nu a inteles NECESITATEA JURIDICA DE RESPECTARE A DREPTURILOR CONSTITUTIONALE si au recurs la AMENZI ASTRONOMICE si UMILINTE incomensurabile chiar si pentru mine ca biet pensionar neputincios iar ei petrec in palatul guvernului si oriunde. GORILELE si institutiile de FORTA s-au COMPROMIS iremediabil demonstrand incapacitate RATIONALA si un servilism excesiv. 
Mi-e tot mai SCARBA ca sunt neputincios si nu pot sa ma iau de piept cu acesti MONSTRI toxici care au INTERZIS TRATAREA inclusiv a cancerosilor nu numai a bolnavilor cronici. I-as impusca fara sa ezit fiindca ei nu inteleg ca pana si la RAZBOI exista legi internationale de UMANITATE dar ei, la PACE, devin niste MONSTRI mai rai ca la  Auschwitz si Dachau. Sunt MONSTRII contemporani care sunt cu creier de molusca dar au ajuns la nivel decizional statal.De aceia REFULAREA populimii va fi incalculabil de groaznica fiindca urmeaza somajul, foametea si o CRIZA ECONOMICA fara precedent. I-as UCIDE tintit, de pe ACUM atat cat mai pot tine o ARMA in mana. Acesti CALAI impertinenti si UCIGASI prin GENOCID nu merita sa traiasca. Sunt extrem de toxici, si i-am simtit pe pielea mea chiar si inainte de asa-zisa PANDEMIE nedeclarata juridic. PERSONAL am fost TERORIZAT, ZILNIC, pana la EXASPERARE. Am cerut OFICIAL ajutor dar nu am primit ABSOLUT NICI UN AJUTOR.
Cititi aici sa vedeti cum sunt otraviti, ucisi si flamanziti sclavii MAGNATILOR lumii PE CARE ACESTI IMBECILI FARA creier, MOLUSTE, ii sustine in statutul lor de CORPORATII si FUNDATII CRIMINALE, de ASASINI ECONOMICI. https://icepaliga.blogspot.com/2020/07/intelegeti-aceasta-polaritate.html 🕵️‍♂️😎
Doamne ocroteste-i pe romani si Romania de acesti CRIMINALI in SERIE.
Multumesc in genunchi draga CCR si JUSTITIE care mai aveti crize de UMANITATE VIZIBILA in judecata voastra. Chiar daca ma omoara acesti cretini sau SARS Cov 2 vreau sa mor DEMN, IN PICIOARE, nu pus in genunchi sau trantit la pamant si cu catuse precum exemplele DELIRANTE de agresare a batranilor neputinciosi. Eu sunt GATA SA MOR CU VOI DE GAT criminalilor.
Semneaza,Mos Teaca

Niciun comentariu: