joi, 30 iulie 2020

MATEMATICA “DOCTORILOR” FOC DE “INTELIGENTI”

Data de 31=07-2020 (1284 e mai MIC decat 1120 = ABERANT DIN NOU) etc. etc. PROBA bre... Ma doare capul PRIVITI deci si azi 31-07-2020 (se vrea ABERATIA bre) 🕵️‍♂️ GENIILE din guvern bre. 1284 e mai MIC decat 1120 etc,etc. 🕵️‍♂️ GENII in matematica bre POPULIME.
Sunt stupefiat de modul de MANIPULARE de la nivelul presedintelui KW Iohannis.” PSD-ul e vinovat de CATASTROFA guvernarii.
CE O FI MAI MARE 1120 SAU 1284? Interesul e in GRAFIC, mai vizibil ca oricand.
EROARE sau PROSTIE? Analizati TOT graficul, voi ca EI au OCHELARI falsi
De aici, NAZISMUL este deja OFICIALIZAT de presedinte.
Citez : ”O MINCIUNA repetată de o mie de ori rămâne o MINCIUNA, dar o MINCIUNA repetată de un milion de ori devine ADEVAR“ - HOPAAA, afirma “SI” Joseph Goebbels EXACT ca si KW Iohanis si mai ales D-ASTAZI, dupa GRAFIC bre. PSD l-a stricat, intentionat. 😖 nu se vede?
OK. Dar,,,
1. CINE a dat ORDIN de instalare a "DICTATURII HALATELOR ALBE" de interzicere a tratamentului bolnavilor CRONICI in spitale si CINE raspunde pentru MOARTEA lor si agravarea si a starii mele de sanatate? Este sau nu un GENOCID din cauze INSTITUTIONALE de management CATASTROFAL PREZIDENTIAL sau tot PSD e vinovat? Sigur EU sunt vinovat ca nu am pusca cu luneta, INCA.
2. CINE a INCALCAT CONSTITUTIA prin deciziile de GENOCID CONSTITUTIONAL? Cu incalcarea flagranta si odioasa a drepturilor OMULUI? Tot PSD sau io bre populime" OK. Unde-i pusca mea sa CORECTEZ erroarea?
3. CINE este vinovat de NECONFORMITATILE produselor necesare in tratarea si securitatea sanitara daca testele, mastile, combinezoanele, apartura etc.etc. sunt 90% neconforme cu standardele UE (se zice ca sunt de regula din China, NUMAI)? Tot io bre sunt vinovat ca nu aveam munitie iar PSD era adormit de ordinul lui KWI, BANUL bre si functiile viitoare, atent selectate
4. CINE este vinovat de PRETURILE astronomice de vanzare a mastilor “gunoi”, neconforme? AICI SUNTETI VOI BRE POPULIME CA ATI ACCEPTAT PACALEALA. OK?
5. CINE a distrus ECONOMIA Romaniei prin OPRIREA productia dar a trimis in Germania, in starea de URGENTA sclavii romani in marile focare COVID germane? CINE raspunde de aceasta CRIMA? VOI BRE POPULIME CA ATI ACCEPTAT, NU?
6. CINE manipuleaza datele nationale daca sunt atatea reclamatii de NECONFORMITATE a infectatilor carantinati sau “arestati” in spitale? TESTELE bre populime ca voi le-ati PLATIT sa fie POZITIVE, golaneste. Vroiati CONCEDIU medical si l-ati primit, ARESTATI. OK?
Va rog sa priviti GRAFICUL OFICIAL al infectarilor dat de GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICA chiar de ASTAZI (30-07-2020) cand a deviat in mod irational NERVOS KW Iohannis si vedeti si SINGURI ce manipulare MAXIMA exista (vezi GRAFICUL stricat de PSD bre, mathematic corelat cu CIFRELE de crestere a infectatilor. AMPLITUDINEA). E grav bre PSD, CRIMINALILOR vreti doar VOTURI si sa-l UCIDETI si pe Mandolina, saraCUTU, cutu, CATU.
Si acum PERSONAL, ca si bolnav CRONIC sa-mi spuna MINISTRUL SANATATII, bineinteles PSD, cu ce m-a ajutat, concret, cu UN LEU,  eu fiind si operat pe 03-februarie-2020, si am si doua infarcturi confirmate EKG cu HTA 230/130 si, DESI am solicitat AJUTOR la TOATE INSTITUTIILE competente, de la Prefectura Galati la Parchetul General, Senai, CSM, CCR, Avocatul poporului etc. etc. eu neputand lua legatura NICI TELEFONIC nici cu medical curant care m-a operat nici cu medicul de familie sau sa-mi decontez la spital medicamentele cumparate.
7. CINE? PSD esti singurul vinovat ca GUVERNUL a declansat GENOCIDUL iar KW Iohannis a avizat CRIMA, dar voi ATI VOTAT bre in Parlament, NOAPTE CA HOTII
Deci CRIMINALII sunt la putere bre, VOI.
Ma contrazice CINEVA? Am PROBE imbatabile bre.
Mor cu ADEVARUL in brate ca JUSTITIA este CIOCLUL.
Haideti cantati bre TREI PUTORI cunosc pe lume... LE VOTAM CU TOTI IN COR...
Cui sa ma mai adresez? Curtii Internationale de Justitie? Am facut-o dar DICTATURA s-a generalizat in jurul BANULUI cu PANDEMIA si GENOCIDUL asupra batranilor si neputinciosilor.
GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICA este doar EXECUTANTUL ordinelor date de KW Iohannis guvernului sau SI AVIZATE DE PARLAMENT bre..
MORTII devenim NOI (31-07-2020)
Dumnezeu va avea cam mult de lucru sa ECHILIBREZE acest RAZBOI al INTUNERICULUI fiindca STATELE lumii si GUVERNANTII sunt TOTI AGATATI in afacerea OMS.
Sa se caute VINOVATUL, de preferinta OFITER, adica io Mos Teaca, dar daca se poate GENERAL de al puterii bre populime ca EL gestioneaza RAZBOIUL lui KWI
Semneaza tot “ciuma rosie” saracul,
Mos Teaca

2 comentarii:

Peacemaker Twister spunea...

Intru totul de acord! Felicitari!

Unknown spunea...

Exact realitatea....