sâmbătă, 11 iulie 2020

SCHIZOFRENIA ZEILOR OLIMPULUI

UPDATE!!!
VEDETI AICI ADEVARUL SPUS LA SURSA SI DE LA SPECIALISTII DOVEDITI !!!
https://www.youtube.com/watch?v=cx6Ersa4szU&t=612s
Iar aici veti vedea ARMA BIOLOGICA ce ne ataca
Vezi PARODIA cu TESTELE COVID si FALSURILE GLOBALE ale SARS CoV 2
https://www.youtube.com/watch?v=LBeIUQmZVCM&t=596s
si de ce va tot zic
https://icepaliga.blogspot.com/2020/06/traiti-va-frumos-ultimele-zile-de-viata.html
CINE sesizeaza Curtea Internationala de Justitie? Asta DACA nu s-a instaurat deja DICTATURA GLOBALA promovata de Bill Gates
Mos Teaca scrie ca sa-ti placa VIZIONAND
----------------------------------------------------
https://www.academia.edu/43622713/SCHIZOFRENIA_ZEILOR_OLIMPALUI fara UPDATE-uri
Trăieşte CLIPA de azi şi fii cât mai puţin încrezător în viitor – Horaţiu, dar ...
ATENTIE !!! Omul de RÂND trăieşte clipa data de nivelul sau spiritual, de locul si pozitia sa sociala fara sa inteleaga DIVINITATEA sa data de Dumnezeu.
Omul de GENIU trăieşte fascinat clipa ADEVĂRULUI (dar ce este ADEVARAT si FALS?) si gandeste FRENETIC la VIITOR, gandind fie la ARMONIA lui in caz ca lumea sa este in armonie cu Dumnezeu sau gandind la DOMINAREA clipei de PUTERE descoperita pentru manevrare/manipularea pozitiei sale dominante de fals ZEU al Olimpului.
Innebunesc cand aud ca nu izolam OAMENII, ci IZOLAM/ARESTAM VIRUSUL (repetat azi de Mandolina) sau avem nevoia de IZOLARE/ARESTARE si CARANTINA dar idiotenia nu spune si CUM AJUTAM BOLNAVII, numiti de unii NEBUNI, care unbla printre noi infectati.
Azi, 13-07-2020, un nou UPGRADE am vazut cu ce VIOLENTA au reactionat niste idioti ca sa ARESTEZE la metroul din Bucuresti, un "copil" care avea masca "sub nas" iar IDIOTII care arestau erau ei insisi cu "masca sub nas".
Amintiti-va de soferul de autobuz ARESTAT tot de niste asemenea GORILE IDIOATE sau, cazul cu arestarea BATRANULUI care a refuzat termometrizarea
V-as povesti si de TERORIZAREA mea cand trebuie sa fac efortul de a ma aproviziona sau de a ma deplasa cu handicapul unui HTA 23/13 si doua infarcturi confirmate EKG. Sunt oripilat de mediul social creat de aceasta MAFIE a guvernarii CRIMINALE. Cu siguranta acest gen de TERORISM INSTITUTIONAL imi va pune, curand, si mie capac la VIATA !!!
AJUTOR ZERO dar cu suplimentul de GENOCID se jongleaza in delir.
Acest NAZISM institutional devine mult prea vizibil DICTATURA.
Dictatura "HALATELOR ALBE" a practicat-o si monstrul doctor Josef Mengele, numit "Îngerul morții" la  Auschwitz.
Ceva nu e in regula cu noi, ROMANII, oameni buni cand in Europa se mimeaza democratia dar se JEFUIESTE mai ceva ca la sparanghel sau abatorul de carne.
Aceste GORILE sau CRIMINALI sunt STIMULATE sa fie violenti si devin MONSTRUOZITATI aparate PUBLIC de SINDICATUL lor dar mai ales de GUVERNANTII ce JONGLEAZA cu NAZISMUL DICTATORIAL al schizofreniei PUTERII discretionare.
OK suntem dirijati de un GRUP DE FORTA NAZIST care nu a auzit despre UMANISM, dar  iata ca este IMPOSIBIL sa le spui ca rata de mortalitate este imens mai mare la bolile cardiovasculare de exemplu decat la SARS CoV 2.
Tu IDIOTULE ma IZOLEZI in stilul NAZIST a lui Tataru, Mandolina si KW Iohannis,  de orice forma de ACCES la tratament asa cum ati izolat cancerosii, batranii, copii etc. si care au MURIT din lipsa tratamentului si mai ales a CONSULTATIILOR de monitorizare adecvate.
Iata cum IDIOTII devin PRADATORI si CRIMINALI prin GENOCID INSTITUTIONAL.
Este inadmisibil sa incalci DREPTURI CONSTITUTIONALE fara sa spui cum COMPENSEZI restrictiile impuse ABUZIV de tine guvern si presedintie sau grup de management (vezi aberatiile lui Arafat).
Cum ne AJUTATI si nu cum ne OTRAVITI viata si asa distrusa?
Astfel OMUL devine cel mai perfid animal de prada care distruge lantul trofic al oricarui habitat pe care-l ATINGE schizofrenia sa de ZEU al Olimpului.
Daca priviti la oricare ECOSISTEM si observati relațiile de HRĂNIRE armonizata dintre organismele/entitatile componente ale ecosistemului veti observa cum acesta este viciat de dezechilibrele hazardului. Fiecare organism depinde, pentru a se hrăni, de membrul anterior al lanțului său trofic. Este o unitate funcțională ARMONIZATA divin de transformare a substanței și de transfer de energie, alcătuită dintr-un șir de specii, pornind de la o bază trofică ajunsa la armonie și sfârșind cu un răpitor de vârf sau un ultrahiperparazit. Acesta este momentul PRABUSIRII armoniei si al MORTII chiar si a ecosistemului divin. De cele mai multe ori OMUL, inconstient, produce aceste dezechilibre fiind PRADATORUL demential, ultrahiperparazit care este cel mai DISTRUCTIV in mediu si formează o verigă trofică DEMENTIALA.
ISTORIA lumii confirma dementa dezechilibrelor produse dar si imensele CONSTRUCTII/UNELTE superperformante care uimesc civilizatia actuala, civilizatie refacuta oare dupa cate extinctii din dementa schizofrenica? Unele artefacte depasesc nivelul de intelegere si tehnic de realizare a acestor unelte dar si MinOUtauri, inimaginabili, imposibil a fi aparut natural pe care CIVILIZATIA actuala, 0,7% din civilizatia UNU de tip Kardashev, este INCAPABILA a le crea. Germenii de UMANITATEA s-au AUTOCONSERVAT la cataclisme si extinctie si iata ca AZI suntem pe punctual de a ne AUTODISTRUGE din cauza GENIILOR  ultrahiperparazite.
INTOARCEREA GENIILOR LA DUMNEZEU ESTE SINGURA GARANTIE A EVITARII EXSTINCTIEI IMINENTE.
Si sa nu uitati ca GERMENII/SAMANTA membrilor ecosistemului uneori se AUTOCONSERVA pana la refacerea parametrilor de lant trofic dar de cele mai multe ori DISPAR PENTRU TOTDEAUNA pierzandu-se o parte din DIVINITATEA CREATIEI si a EVOLUTIEI selective.
OMUL face parte din acest MARE ECOSISTEM al Terrei si astazi a deposit granitele Pamantului. Parte din omenire este CONSTIENTA de necesitatea CONSERVARII acestei CRERATII si depoziteaza germenii diferitelor specii in DEPOZITE STRATEGICE sau incearca sa cloneze speciile disparute pentru a REARMONIZA complexitatea ecositemica.
Din pacate si OMUL are rapitorii sai de varf (baietii destepti, liderii schizofrenici) si schizofrenia PUTERII ii distruge spiritual, detrminand transformarea OMULUI in GENII ultrahiperparazite.
UNEORI, OMUL este obligat sa restabileasca ECHILIBRELE verigii trofice umane si nu numai,
Exista deja convingerea exprimata de aceste GENII ca este mai usor sa UCIZI 1,000,000 de indivizi decat sa-i faci/educi sa actioneze INTELIGENT, ei fiind INCAPABILI/IMPOSIBIL sa se schimbe. Istoric, vedeti selectia SPARTANA a populatiei pentru supravietuire sociala.
Dar nu uitati si numeroasele tipuri de HOLOCAUST-uri practicate pe mapamond si care au generat RASISMUL si mai ales IMPERIALISMUL, SCLAVIA, TORTURA, DICTATURA, ANARHIA, RAZBOIUL etc. etc., constructii schizofrenice care DISTRUG si astazi omenirea.
Cresterea accelerata a numarului de indivizi umani ai planetei este similara cu cresterea intr-un lant trofic a unei verigi ultrahiperparazite care POATE conduce catre extinctie.
Intrebarea este CUM evaluam CINE este ultrahiperparazit?
Omul de rand, batranii, handicapatii, incapabilii, teroristii (care-s buni si care-s rai?) rasele (care alba, neagra, galbena, mulatra, rosie, verde, deviate genetic etc. etc.) si intrebarea poate continua cu evaluarea UTILITATII viitoare ca forta de munca sau cobaii din fermele si incubatoarele MATRIX ale viitorilor MinOUtauri?
INTOTDEAUNA decizia este extreme de dura si doar SPARTANII au reusit o selectie existentiala tintita, acceptata de societate.
De aceea numai GENIILE cu DUMNEZEU in suflet si simtiri pot sa echilibreze DECIZIILE pentru a nu cadea prada delirului PUTERII si al unor TINTE FALSE.
UMANISMUL in gandire si FAPTE face diferenta dinte NEBUNI si LIDERII de GENIU.
Oricare decizie ar fi, TOATE conduc la echilibrarea ecosistemului existential. Numai ARMONIA sociala poate stopa ANARHIILE si DICTATURILE iminente la dezechilibru.
OMUL SE SACRIFICA IN ACEST CAZ PENTRU BINELE UMANITATII si orice restrictionare fara Dumnezeu conduce la revolta si distrugere, la CRIME.
Din pacate, TOTI actualii lideri globali sufera de SCHIZOFRENIA PUTERII GLOBALE.
BANUL face selectia celor viabili si mai rar UTILITATEA fortei de munca.


Speranţa în ziua de mâine!
Mâine şi iar mâine; şi de mâine, mâine;
Astăzi e durerea, mâine fericirea:
Astfel crede-acela care n-are pâine,
Astfel şi bogatul: Toată omenirea
Crede şi aşteaptă mâine-ntr-ajutor!
Dar ăst mâine oară când se isprăveşte?
O, ce rătăcire! Mâine, e vecia.
Astăzi, este viaţa, cât omul traieşte:
Astăzi, e-ntristarea; Mâine, veselia:
Viaţa, este vrajbă; Moartea, e amor.

poezie clasică de Cezar Bolliac
Dumnezeu fie cu voi toti si sa va aduca decizii divine.
Semneaza,
Mos Teaca

2 comentarii:

Veve spunea...

Vai, am citit pe net despre baiatul ala batut de jandarmi si nu mi-a venit sa cred unde s-a ajuns ! Nazism curat ! Salbaticie si primitivismla nivel institutional.

Ioan CEPALIGA spunea...

Multumesc pentru comentariu.
Este chiar mai rau. Eu simt pe pielea mea aceasta “DICTATURA A HALATELOR ALBE” sub schizophrenia guvertnantilor
Cu stima,
Mos Teaca