miercuri, 28 aprilie 2021

Un pas înainte doi pași înapoi? Vladimir Ilici Lenin

SUNTEM MEREU CU UNU DOI PAȘI ÎN URMA VIRUSULUI. DE CE?

Un pas înainte doi pași înapoi? Vladimir Ilici Lenin Nu băăă... doi pași înainte și unul înapoi!!! LENIN-2 din SUA sau China?! 😎

Oficiali ai Pentagonului au prezentat Senatul Statelor Unite concluzia rapoartelor venite din partea serviciilor de informații referitoare la presupuse atacuri comise împotriva militarilor americani, atacați de ruși, cu cu ajutorul unei energii de origine ne-cunoscută. 👹Păi dacă-i necunoscută de unde au aflat ei? Poate de la ... Nava de patrulare din clasa Legend (the Legend-class national security cutter) USCGC Hamilton (WMSL 753) din Garda de Coastă a SUA care a intrat, ieri pe 27 aprilie în Marea Neagră, pentru a asigura sprijinul aliaților și partenerilor NATO din regiune, a anunțat serviciul de presă al Flotei a 6-a americane. Așa că și Flotila rusă din Marea Caspică a scos pe mare toate navele purtătoare de rachete Kalibr. O fi având energia necunoscută a ”Forței a CINCEAfundamentale, comuniste? CSAT a uita de situație.

irită incompetența cu care ”PROFESIONIȘTII” lui pește prăjit, culmea, de pretutindeni, sunt la ”levierelesănătății naționale și globale. Deși există și PROFESIONIȘTI veritabili, MINCIUNILE și SOFISMELE de management ale acestor guvernanți ABUNDĂ și sunt deja vizibile, în toată întunecimea CRIMEI de GENOCID și de obediență a LIDERILOR față de interesele CORPORATISTE. Ce-i mână atât de schizofrenic?

A venit SCADENȚA. BUCURAȚI-VĂ ! NU VĂ TEMEȚI !

HRISTOS A ÎNVIAT ! ❤ HRISTOS A ÎNVIAT ! ❤  HRISTOS A ÎNVIAT !

Să mă justific în apreciere.

#Șiio, un Moș de 74 de ani, pot explica mai bine NECESARUL de acțiune în lupta cu acest VIRUS. E deja vizibil și numeros afirmat, de cei în temă, că virusul este CREAT artificial cu intenție ca ARMĂ BIOLOGICĂ MOBILĂ, cu patologie și virulență APARENT controlabilă (vezi India și catastrofa de aici cu o tulpină nouă - parcă-l aud pe Macron cu focul de artificii virale, după ce indienii s-au tratat fără vaccin. Ei na, acum au nevoie de vacciiin, că s-a reactivat, poate chiar VOIT, că e un virus cu 1,3 miliarde de vaccinuri noi, dedicate, e o afacere serioasă. Apoi rapelul și tot așa ... piața e gataaa...). Se spera, de cei implicați, ca virusul să fie ”ușor” dar REZISTENT, ca și supaviețuire și infecție aerogenă, pentru a MOTIVA necesitatea declarării PANDEMIEI și intervenției umane, SELECTIVE, spre țintele NOM de trecere la RESETAREA GLOBALĂ și RECRUTAREA po_pulimii UTILE, cu un ADN excelent, ca și interes, cu un IQ-EQ major cu tendințe vizibile de CREAȚIE și lipsiți de agresivitate, UȘOR docili și obedienți pentru obținerea confortului lor imediat. Accesibili ca aventurieri și voluntari în experimentele cu A.I. și Cyborgi (un hibrid creier-mașină-microprocesor, dar nu e un robot. Un cyborg este un organism cibernetic, viu). Himere create genetic dar și comunități de Roboți sofisticați într-o societate NOUĂ, o CIVILIZAȚIE în expansiune, o expansiune RAPIDĂ, de tip, comparativ, Kardashev. OK? Sunteți de acord?

Sună foarte frumos ca și măreție a SCOPULUI creației VIITORULUI necesar unor MATUSALEMI creați genetic, MILIARDARI, care să manipuleze întreaga planetă. Eu sunt dispus la o confruntare științifică PUBLICĂ vizavi de aceste anomalii de management și de gândire. Cine din #reziști se înscrie?

TOTUL este ambalat în acel UMANISM FALS, real distructiv însă, ca și necesitate de acceptare. Termimologia sistemică este reglată cu MASIVE SOFISME, abundent repetate ca și ”adevăr” măsluit (Joseph Goebbels).

1.        Pe timpul unei PANDEMII nu se vaccinează populația fiindcă virusul suferă rapid mutații. Deși e unanim recunoscută practica, iată că acei CREATORI ai virusului au mizat pe ”levierele” lor de manipulare. Și au reușit fiindcă BANUL CURGE dacă virusul devine sezonier și suficient de agresiv ca să justifice RESTRICȚIILE și deciziile de vaccinare cu repetabile RAPELURI, NOI VACCINURI dar și CU introducerea DICTATURII selective.

2.        #Șiio am studiat și biologia, geologia, ecologia, astronomia și chimia dar și armele de nimicire în masă ca să pot pricepe și explica fenomenele din sistemele lanțurilor trofice și mai ales MUTAȚIILE create de intervenția armată a OMULUI în armonia LANȚULUI TROFIC țintă.  Ce a creat Dumnezeu, OMUL vrea astăzi să schimbe în interesul său dar, SURPRIZELE curg de foarte mult timp, istoric, arătând mereu NOCIVITATEA intervenției (celei demente) a omului ca cel mai distructiv prădător în întregul habitat terestru dar și COSMIC (micro+macro). Aparent spre exemplu, ingineria genetică a creat indivizi fie vegetali sau animali, păsări etc.etc. ce au sporit producția și pot asigura HRANA dar efectele modificărilor genetice s-au văzut mult mai târziu cu ”cutremure” genetice imprevizibile în TOT habitatul, bine ascunse însă, ca responsabilitate. Himerismul transmis de exemplu doar prin acea transfuzie de sânge e combătut în unele confesiuni religioase, azi acțiuni ce sunt azi unanim recunoscute ca nocive dar, cu multă demență paranoică, se utilizează sofismele pentru a motiva mulțimea evenimentelor favorabile în raportul pozitiv/negativ dar diferit de analiza SWOT, cu vizibile INTERESE financiare. BIOTOPUL este ÎNSĂ atât de bine armonizat încât experiențele pozitive ale individului sunt copiate rapid în mulțimea grupului. Vezi iată cum SUNTEM martorii unui moment istoric: Maimuțele de pe o insula au intrat în Epoca Pietrei! Cele dintr-un anumit grup din America de Sud, stăpâneau arta folosirii uneltelor din piatră. Se ridicau pe membrele din spate și foloseau uneori unelte cât jumătate din trupul lor pentru a sparge cochilii sau nuci. Foloseau astfel de unelte aproape zilnic, iar uneori, când găseau o uneală bună, o puneau la păstrare. Caută și vezi și alte experimente cu maimuțele (bananele și transmiterea ”telepatică” a experienței POZITIVE (formidabil nu și cele negative), pe insulele apropiate). NATURA se auto armonizează după unele ”cataclisme” și se însănătoșește mai rapid ca omul, CEL MAI NOCIV PARAZIT. Știința abundă cu exemple de intervenție aberantă a omului introducând un alt prădător în alt habitat care distruge echilibrul lanțului trofic cu consecințe devastatoare. Dar omul refuză să ÎNVEȚE considerându-se SUPERIOR naturii divine. Total IDIOT. Paranoismul orgoliilor este devastator (vezi Hitler, Stalin etc.)

3.         Dacă citiți despre tehnica CRISPR puteți observa că informația biologică este utilizată inteligent dar modificarea ARTIFICIALĂ prin markerul ARNm e permanentă și de aici sindromul AUTOIMUN care face ca organismul să se autodistrugă fiindcă celulele leucocitare macrofage nu mai recunosc agresorul, NOULUI VIRUS MUTANT și se impune rapelul sau un alt vaccin. Cumularea informațiilor artificial induse conduce la CANCER sau dezechilibre de himerism transmise urmașilor chiar și după o perioadă de timp, lungă. V-am scris despre aceste atenționări ale PROFESIONIȘTILOR veritabili, necorupți de corporațiile interesate financiar dar … hoarda #rezist a devenit grețos de public avidă DOAR după BANI și se pișă pe Legi și Constituție sau interesul nostru vital.

ÎN CONCLUZIE

Căutați și singuri informațiile ASCUNSE sau ȘTERSE abuziv de gloata de mafioți, corporatiști globali, pentru a vă întoarce, CONȘTIENT, cu fața la Dumnezeu, singurul care vă IUBEȘTE nelimitat dacă urmați învățăturile Noului testament.

Ocrotește-i Doamne pe români oriunde s-ar afla.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: