marți, 13 aprilie 2021

FORȚA A CINCEA FUNDAMENTALĂ

SPECTACULOS ȘI CU IMPACT INCOMENSURABIL – FORȚA A CINCEA FUNDAMENTALĂ

Cercetătorii din întreaga lume caută explicații cu privire la FORȚA A CINCEA FUNDAMENTALĂ descoperită întâmplător în acceleratoarele de particule și ATENȚIE și în cercetările cu LASERI (vezi România cu cel mai puternic laser din lume).

Sunt detalii științifice greu accesibile profanilor ca mine dar ESENȚA este de un efect spectacular ce ar explica atât antigravitația dar și antimateria sau esența Universului întunecat. Gândul, cel mai puternic câmp de torsiune (atenție la frecvențele din muzică, incantație), poate crea și stăpâni ”forța a cincea”? Așa cum a fost SF prezentat într-un film, ”The Fifth Element” a celei care cânta hipnotizând audiența, ”Diva song”, era și ea în posesia forței a cincea? https://www.youtube.com/watch?v=4MR6D7tL38U&t=6s Dar levitația ce conexiuni are? Dar elementele din activitatea creierului din zona undelor gamma? Și pot continua? Va fi un șoc cât o întreagă REVOLUȚIE. A sosit vremea devoalărilor ascunse omenirii de secole sau milenii.

Și un exemplu mai puțin perceptibil, ACUM.

Cum de poate un VIRUS sau o bacterie, oarecare, să aibă o FORȚĂ superioară ADN-ului uman și să se reconstruiască pentru BĂTĂLIA dintre specii? Nici un vaccin oare nu a reușit să combată HIV, banala GRIPA ca și SARS-Cov-2 sau alte maladii incurabile cum ar fi … CANCERUL? De ce? BANUL e ținta, fiindcă fără piața bolnavilor, războaielor etc. corporațiile mor?

Prima și FUNDAMENTALA întrebare este: Omul NU POATE sau mai clar NU VREA datorită spiritului de profit CORPORATIST fiindcă nu cred că un sistem VIU, de pe scara de jos a biocenozei adaptate la biotop, la lanțul trofic, la ecosistemul respectiv, are PUTERE mai mare ca sistemul VIU din vârful lanțului? Ceva este VIZIBIL contradictoriu cu catenele din habitat. Cineva sau … CEVA (forța a cincea?) ”simpatizează” cu unele specii ale universului VIU și prin excepție e ajutat și devine lider de top? De aceia și OMUL se vrea Dumnezeu? Findcă instrumentele de inginerie genetică arată că se poate?

Deși Gândul este cel mai puternic câmp de torsiune iată că, totuși, OMUL este blocat vizibil în adaptabilitatea sa de pe Terra. Nu e de pe Terra, oare? Sau nu poate utiliza FORȚA gândului în TOP? Nu are sistemele de protecție din genom compatibile EVOLUTIV în mediul de pe Terra?

Personal, observ intervenția CATASTROFICĂ  a OMULUI în lanțul ADN și ARN cu speculații chipurile benefice omenirii. FALS, grosolan. Între organismele unei biocenoze există numeroase relații de interdependență: de reproducere doar cu compatibilitate ADN, de concurență vitală, de cooperare dar și ... parazitism, ÎNSĂ, independența decizională, tinde spre neutralitate în favoarea regulilor sistemului CREAȚIEI DIVINE.  

Dar iată că, prin acest CRISPR, o tehnologie care poate fi utilizată pentru editarea genelor și, care va schimba probabil DE-FI-NI-TIV întreaga lume VIE este patologică? Așa e și cu acest VACCIN ARNm (m=mesager) și cu el impactul de MODIFICARE ireversibilă!!! a ADN pentru a atenua evitarea reacției, atenție!!! de RESPINGERE a implanturilor pe acei cyborg-i (Elon Musk) ai viitorului imediat, cu CIP-area omenirii, ca și corp străin ce trebuie acceptat iată în organismul uman, organism uman CREAT însă DIVIN, cu reguli imbatabile în echilibrul biotopului, și care, încălcate, pot produce CA-TAS-TRO-FE în biocenoza comună. Și sunt exemple istorice numeroase, cercetați. TREZIȚI-VĂ!!! Și ca să fiu și mai EXACT iată un update: Arșinel și soția sa deși au fost vaccinați, amândoi, inclusiv cu rapelul în luna FEBRUARIE 2021, acum, sunt ambii infectați cu SARS-Cov2. Nici două luni de GARANȚIE a vaccinării cu Pfizer ARNm  Trageți voi CONCLUZIILE bre po_pulime vaccinată vizavi de RISCURILE cu himerism sau sindromul AUTOIMUN. Vine și momentul reacțiilor de himerism și mai ales autoimun!!! https://www.mediafax.ro/life-entertaiment/alexandru-arsinel-are-covid-19-desi-este-vaccinat-cu-pfizer-20048820 

Esența CRISPR este simplă, este o modalitate de a găsi un anumit bit de ADN în interiorul unei celule VII, fie și chiar VIRUS ca ARMĂ BIOLOGICĂ. Hopaaa... După aceea, următorul pas este în editarea genei, CRISPR, care este de obicei o acțiune de modificare a acelei bucăți de ADN. De aici tot ce înseamnă HIMERISM trans-mi-si-bil. Și uite așa curge BANUL... savanților corporatiști.

Voi dragii Moșului sunteți, aparent, doar ca turmă, agresivă sau bio-socio-responsabilă, stăpâni pe VIAȚA voastră. Faceți ce vreți cu ea fie ca LEI/LEOAICE fie ca … OISuccesuri” dragii Moșului!

https://www.youtube.com/watch?v=ZHxFaPh9iXo

Viitorul e atât de aproape încât nu știm ce ne așteaptă ca și IMPACT al mișcării de spin a ”electronului GREU, atenție la câmpul său magnetic ce se creează, și al particulei MUON descoperite simultan sau, atașat fenomenului. Fascinantă este VITEZA și înclinația axei spinului creat cu această FORȚĂ NOUĂ. Care este impactul? Veți trăi, de reușiți, și veți afla

Internetul abundă ACUM cu astfel de știri ce conduc la o FRENEZIE INEGALABILĂ a implicării cercetătorilor de TOP din întreaga lume. 

Voi ce faceți copilași nărăvași? Ce cercetări mai faceți? GRAVITAȚIA ASTA NOUĂ NU VĂ PAPĂ MINȚILE

https://www.youtube.com/watch?v=O4Ko7NW2yQo


Este doar unul din clipurile publicate pe YouTube. Ce mai așteptați, nu simțiți GRAVITAȚIA SPINULUI?! Nu levitați încă? Eu deja plutesc în necunoscut bre... 

Mă gâdilă muon-ul... la g-2, părinte 1, că la părinte 2 nu i-am descoperit punctul G bre... Voi l-ați aflat? Întrebați-l pe MUON 💗😄.

Succesuri” dragii Moșului în priceperea impactului. Cine vrea filmul complet, The Fifth Element”, în română, poate vedea aici, SÎC. Numai că elementele sunt: AERUL, APA, PĂMÂNTUL, FOCUL și ... ei, și? https://www.youtube.com/watch?v=9rGKnSmfBck&t=176s

Eu sunt chiar ”siderat” și ÎNFRICOȘAT ca și impact FUNDAMENTAL. Orice descoperire are imediat un segment MILITAR, oribil. Vom fi ”vaporizați” în loc de înhumați în ... curul gol? Așa este OMUL. Până și ACUL devine ȘI o armă teribilă (la chinezi-ACUPUNCTURA) sau bățul cu ”două capete” (nuci) devenit gheoaga ciobanului cu ... o nucă. Astăzi însă iată că și vaccinul a devenit o teribilă armă și OMUL simplu nu realizează pericolul. CUNOAȘTEREA IUBIRII lui Hristos ne poate însă feri de necunoscutul acțiunilor RĂULUI. Cei BĂTUȚI de soartă, militarii, l-au ales pe Sf. M.M. Gheorghe să le fie alături spre BIRUINȚA BINELUI asupra RĂULUI. Satanismul se află în armele date OMULUI de Îngerii decăzuți. Nu toți îngerii sunt fani ai satanei și de aceia și ”armele” date de ei ne salvează, uneori, vieți. Dar cu BANI bre... Depinde doar cum privești ACUL. Cu har de la Dumnezeu sau cu OCHIUL de pe dolar. OK dragă cititorule? ÎNVĂȚAȚI ARTA PĂCII !!!

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: