luni, 5 aprilie 2021

LOVITURA GLOBALĂ NOM.

 LOVITURA GLOBALĂ NOM.

Dacă privim, istoric, acțiunile NOM de preluare a CONTROLULUI GLOBAL asupra LUMII, veți observa modul extrem de perseverent cu care au experimentat o mulțime de variante de OFENSIVĂ pentru finalizarea dorințelor MILIARDARILOR lumii. Fără vaccinare nu se poate face pasul 2 dar cei recalcitranți vor fi izolați și ELIMINAȚI, la propriu. BANUL dictează și face selecția cine și cine...

Iată că după mai bine de 50 de ani de experimente sociale, politice, media și financiare, întreaga nișă de EXPERIENȚĂ genetică și biologică a ÎNVINShttps://www.youtube.com/watch?v=NJpA-VBLr7Y&t=329s Este cel mai soft instrument, INVIZIBIL și ușor de manipulat în miezul INTERESELOR NOM.

De altfel războiul chimic și nuclear au fost rapid înlocuite cu cel BIOLOGIC în care victoriile GENETICE și BIOLOGICE au ajuns la cel mai înalt stadiu de instrumentalizare MILITARĂ, prezentă și viitoare. De exemplu ”Platforma 3-D care imprimă materie VIE” bre https://stiintasitehnica.com/cerneala-cu-bacterii/ sau ”Evoluția omului continuă, suntem în plină selecție naturală” https://stiintasitehnica.com/evolulutia-omului-selectie-naturala/

Asta fiindcă sunt proiectate și pregătite toate PROCEDURILE de preluare GENETICĂ intensivă a pieței globale, acum și a speciei umane, ca viitor de forță de muncă tip android controlată super informatizat și cu RE-ajustări genetice, programate și RE-programate continuu după interesele de formare și structurare a forței de muncă ACTIVE. Po_pulimea muncește ca sclavi ai ”noii civilizații” iar MILIARDARII chefuiesc în ”noul serai” din peșterile cu prospături la comun. Noul ”neo-marxism”, chinezesc bre, sau CioloșistUSR+ de pe la noi, cu idei de mare coioși e doar ținta de călăi în călduri ale adrenocromului vulgar. https://www.academia.edu/45949808/LOVITURA_GLOBAL%C4%82_NOM

Inteligența A.I. era proiectată doar ca și intermediar, dar explozia cu care A.I. devine CHEIA viitorului globalist, este și dorința MILIARDARILOR lumii ce doresc să rămână numai ei, cei 1%, care dețin MONOPOLUL și dictează întreaga execuție în ”noua civilizație” digitalo-genetică și biologică, ca și creatori ai CETĂȚENILOR CYBORGI GLOBALI. Doar ei, MILIARDARII vor avea drept de decizie, restul fiind OBLIGAȚI să depindă de SISTEM. Doar MILIARDARII vor fi nemuritori, (vezi valențele adrenocromului și inserția VIE) restul omenirii, rămase, e ARSout că iată că-i deja rutină.

Și după ce am spus ESENȚA noii civilizații NOM, departe de cea expusă de Kardashev, TREBUIE și puteți observa că, ACUMtoată structura MILIARDARILOR NOM lucrează în jurul VACCINĂRII ARNm cu care să fie permisă conexiunea de tip CYBORG  cu sistemele de conexiune fie chinezești, în speță, ale lui Elon Musk, sau ale altuia, iar Corpul străin să nu fie respins, genetic. Este VECTORUL fără de care nu se poate face pasul următor NOM, crearea sclavului CYBORG.

M-a șocat SINUCIDEREA primului medic ATI român potrivit sindromului FALS burnout (epuizare) sau și mai cinic ARS-out, adică ARS din afară, CAUZAT de înțelegerea în PROFUNZIME a acestei CRIZE de conștiință, ce a condus la CRIME și GENOCID global la care urmașii lui ASCLEPIOS sunt puși și obligați a deveni ca și CĂLĂI prin ”Dictatura halatelor albe”. Dumnezeu să-l ierte !

De ce oare nu există o coagulare sinergică a acestor PROFESIONIȘTI în a combate MALPRAXISUL GLOBAL? Ce-i reține din a fi onești și în armonie cu jurământul simbolic depus, dar ... JURĂMÂNT? Cum de BANUL le poate schimba sufletele? Este împotriva NATURII DIVINE a omului. De ce dragii Moșului?

Ceia ce te face să crezi că totul e o FARSĂ cu acest sistem ARNm este chiar GLOBALIZAREA acțiunilor NOM ca și argument al NECESITĂȚII intervențiilor de VACCINARE și, ÎN FAPT, al apariției rapide a CYBORG-ilor doriți de MILIARDARI, 1% din populația globală. Inginerie genetică aplicată, dementă, criminală.

La noi, cei mai nocivi au fost și rămân Cîțu cu guvernul său și camarila PNL+USR++UDMR etc. grupați în jurul GARANTULUI NOM, Iohannis, fost Băsescu, și devenit azi simbolul globalist iohannist ”… MEU”. Corporatiștii sunt mândri că le-a deschis robinetele și le curge, prin deciziile și ale acestui PRIM criminal, toată crema averii României cucerite fără nici o reacție de APĂRARE.

Dragii Moșului, VIITORUL vă aparține. Fiți CYBORGII iohanniști RESTRICȚIONAȚI de Arafat/Rafila și OMS și, prin ”dictaturacălăilor, fiți mândri că ați fost aduși la TĂCERE. Morții viitori vă vor înspăimânta că ați TĂCUT ca proștii. TRIEREA, celor utili în viitor, e spre final. Restul veți muri așa cum știu eu DEJA că voi fi eliminat dar, nu mă mai tem de MOARTE. Voi? Căcăcioșilor, muriți DEMN nu ca oile sau COBAII. Parcă erați DACI cândva?!

REVIN CĂCĂCIOȘILOR. UPDATE

Repet: Muriți DEMN nu ca OILE sau COBAIINU VĂ FIE FRICĂ NOM TOT PICĂDumnezeu e cu noi dragii CĂCĂCIOȘI ai Moșului. Fiți BĂRBAȚI nu CĂCAȚICITIȚI CE SPUN și ALȚII bre... 

”În primul rând să nu fie numit un VACCIN, prin lege fiindcă NU E VACCIN ci, doar un spion genetic, și e văzut clar drept ceva EXPERIMENTAL, ca și agent sau (spion) investigativ”. Peste 60.250 doctori și profesioniști din activitatea medicală sunt semnatari ai SCRISORII DESCHISE a ”Alianței Mondiale a Doctorilor” către cetățenii și GUVERNELE lumii: ”Solicităm imediata și per-ma-nen-ta renunțare la măsurile de lockdownSURSA primară:

https://www.spitalcfwiting.ro/anunturi/Scrisoare-deschisa-opiniei-publice-Mass-Media.pdf

ROMÂNIA CE FACE? MINTE CU PRIVIRE LA VACCINURI ȘI VACCINARE detalii imense aici în paralel cu Nuremberg 2 plus detalii aici

http://sporttim.ro/sport-2/video-28-cu-explicatiile-unora-dintre-cei-peste-100-000-de-doctori-si-angajati-in-profesiunea-medicala-uniti-impotriva-vaccinarii-anti-covid-19-peste-60-250-doctori-si-profesionisti-din-activitat

Sau scrisoarea românilor APARENT treziți

https://snmf.ro/2020/03/19/scrisoare-deschisa-pentru-colegi/

Veșnicul,

Moș Teacă vă atacă simțurile adormite.

Niciun comentariu: