vineri, 9 aprilie 2021

EXPLOZIA DIN MAREA NEAGRĂ

 Acidul sulfuros, HSO și Hidrogenul sulfurat HS sau Acid sulfhidric din Marea Neagră ar putea EXPLODA?

Toate acțiunile de perturbare a pernei de aceste gaze și substanțe de pe fundul mării sunt un diferend mai vechi.

Despre exploatarea masei uriașe de hidrogen sulfurat din adâncul Mării Negre s-a discutat și înainte de 1989. Nicolae Ceauşescu ar fi vrut să construiască o centrală care să folosească hidrogenul, însă Rusia nu a fost de acord, iar planul a fost abandonat. „Hidrogenul sulfurat este un gaz, care este solubil în apă, dar care în contact cu aerul este foarte INFLAMABIL. Deci noi, practic, stăm pe o ”BOMBĂ”.

Chiar dacă hidrogenul sulfurat din Marea Neagră ar putea fi sursă de energie NEPOLUANTĂ, ecologiștii sunt în alertă. Ecologiștii atrag atenția că și viața subacvatică ar putea dispărea în câțiva zeci de ani DACĂ din mare nu este EXTRASĂ cantitatea uriașă de hidrogen sulfurat. Puterea calorică a HS este mai mare decât cea a gazului metan. Deci și EXPLOZIA ar fi mult mai puternică. Cutremurele ar putea și ele facilita mișcarea bulei explosive și declanșa catastrofa.

Rușii însă amenință că bula imensă de gaze va exploda ORICUM și atrage atenția că ei vor CONTROLA explozia în dezavantajul riveranilor.

SURSA:

https://www.cotidianul.ro/brevetul-unui-fost-spion-si-adevaratele-resurse-din-marea-neagra/

Brevetul unui fost spion și adevăratele resurse din Marea Neagră scoate la iveală și un imens subacvatic ”Muzeu în aer liber” dar și DATE despre gaze explosive.

Cererea de Brevet de Invenție” înregistrată în data de 29.05.2013, la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) cu numărul  a 2013 00414 este intitulată „Extragerea Hidrogenului Sulfurat (HS) din Marea Neagră„ și îi are ca solicitanți și inventatori în același timp pe Cupcea Nicolae și Răuță Constantin. 

Poza cu brevetul

Hopaaa… după plecarea/FUGA lui Pacepa în SUA?

INTERESANTE COINCIDENȚE.

Constantin Răuță este un defector de marcă al spionajului extern românesc, poate al doilea ca mediatizare în presă după generalul Ion Mihai Pacepa. Conform propriilor declarații, fostul ofițer DIE a călătorit de mai multe ori în România după 1990, deși era condamnat la moarte pentru trădare. Culmea, regimul de la București  i-ar fi  prelungit pașaportul în anul 1995. Nu se știe cum, deși pe generalul DIE Ion Mihai Pacepa (ofițer de spionaj mult mai important decât Constantin Răuță, dezertat în SUA, în 1978) l-a absolvit de condamnarea la moarte și l-a reabilitat, Serviciul de Informații Externe a ajuns la concluzia că Răuță nu merită același tratament. Care este secretul? Răuță, savant angajat în proiecte secrete ale NASA și ale Marinei Militare SUA, refuzase a doua racolare.

Celebrul Constantin Răuță a fost ofițer în cadrul direcției tehnice a Departamentului de Informații Externe din cadrul Securității (UM 0920/M-500). A fugit “la dușman” la data de 24 noiembrie 1973, în timpul unei misiuni de pregătire a vizitei dictatorului/patriot Nicolae Ceaușescu în SUA. Avea cu el corespondența diplomatică sigilată și geanta cu scule😠. Mai târziu, la un hotel din New York, servieta și plicul diplomatic au fost preluate de un reprezentant al Statelor Unite la Misiunea din New York pentru ONU, care era însoțit de patru agenți FBI. Din documentele recent declasificate ale DIE, dar și din cartea generalului Ion Mihai Pacepa, ”Orizonturi Roșii”, reiese clar că Nicolae Ceaușescu a ordonat eliminarea spionului defector. SÎC. Agentul “Felix” (cum îl numește Securitatea) sau “Leman” (cum apare în cartea ”Orizonturi Roșii”) trebuia să-l ucidă pe Constantin Răuță cu ajutorul mafiei americane. 

Locotenent major DIE  C.tin Răuță a avut parte de o carieră fulminantă în SUA. După ce a primit azil politic și drept de muncă pe teritoriul american, inginerul electronist a fost angajat prin concurs la cel mai mare centru de cercetări NASA, Goodard Space Flight Center, din Greenbelt Maryland, fiind cooptat în proiecte strategice importante ca sistemele de sateliți Eos, Lansat, Kobe, SM-3 NAVY, telescopul Hubble sau scutul anti-rachetă. Răuță devine un cercetător de prim rang, cu activitate intensă în  apărarea și securitatea Statelor Unite și este răsplătit cu numeroase distincții științifice. Românul este membru al prestigiosului Institut de Inginerie Electrică şi Electronică (IEEE). De altfel, ca o recunoaștere a calităților sale, statul român i-a înapoiat cetățenia și cartea de identitate la care avea dreptul.

În concluzie, după 1989, la intervenția noilor aliați, au fost reabilitați dezertori DIE celebri ca I.M. Pacepa sau Liviu Turcu. Unii au primit înapoi gradele și bunurile. Constantin Răuță face notă discordantă. De ce într-o Românie cu pretenții de stat democratic, fostul inginer-ofițer DIE este considerat trădător? Era mai important pentru americani Răuță decât Pacepa ? Un ofițer tehnic ”oarecare”, cum a fost Constantin Răuță a primit cetățenia americană după un an și șase luni, pe când lui Pacepa i-a luat un deceniu pentru același lucru. Să-l fi suspectat CIA pe Pacepa că ar fi fost infiltrat ca ofițer “S” – ilegal?  Ce secrete ale statului comunist a luat cu el peste ocean Răuță ? Avea Răuță în geantă un plic care dovedea că regimul Ceaușescu se gudura cu intenții bune pe lângă Washington, dar lucra cu Moscova? Sunt numai câteva întrebări rămase fără răspuns dar APAR ZVONURI cum că și americanii știu DIRIJA explozia spre depozitele militare din Crimeea. Asemenea ipoteze ale unei EXPLOZII controlate s-au discutat și în timpul lui Ceaușescu.

Azi, când un conflict pare imposibil de oprit cu Rusia în Marea Neagră și în Ucraina, EFECTELE unei EXPLOZII ACCIDENTALE DEVASTATOARE sunt din nou în gura lumii.

Voi ce știți și ce vă amintiți? Este sau nu un PERICOL IMENS?

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: