luni, 26 aprilie 2021

ARMAGHEDON ȘI PROFESȚIILE SFINȚILOR CONFESIUNILOR CREȘTINĂTĂȚII ȘI ALE ORTODOXIEI

 

ARMAGHEDON ȘI PROFESȚIILE SFINȚILOR CONFESIUNILOR CREȘTINĂTĂȚII ȘI ALE ORTODOXIEI

ATENȚIONARE!!! Cei slabi de înger e bine să nu citiți. Este ÎNGROZITOR descris chiar și de profesioniștii momentului. 

Și cum în România nivelul OBEDIENȚEI este MAXIM, așteptați-vă RAPID la COD ROȘU de PROSTIE schizofrenică gen ”masca la scăldat” 😈. Sau bătălia HIENELOR pe banii noștri.

ANALIZAȚI VOI CE MAI CONTEAZĂ ÎN VIAȚA ACEASTA. Ocrotește-ne Doamne dacă se mai poate!!! POTOPUL tău e devastator. Fie-Ți milă de acest popor blajin ce rabdă de milenii umilința și  JAFUL desfrânaților.

RÂDEȚI, ÎNJURAȚI-MĂ dar CITIȚI, documentați-vă și, apoi, FACEȚI CE VREȚI VOI cu VIAȚA VOASTRĂ. ❤ 

Nu faceți însă precum guvernanții noștri care se pișă pe nevoile și viața voastră, JEFUID ca-n codru, cu încălcarea Legilor și a Constituției.

Îmi cer iertare celor ce le produc disconfort. Nu asta e intenția mea ci întoarcerea la Dumnezeu fiindcă Îngerii alungați (decăzuți) sunt încă în război cu Dumnezeu și ne vânează sufletele.

Dr. Vernon Coleman https://vernoncoleman.org/ (Vernon Coleman,  e autorul bestsellerului Sunday Times, este unul dintre puținii autori calificați din punct de vedere medical care scriu despre probleme medicale fără părtinire și fără niciun angajament sau părtinire profesională față de ”cineva” sau ... comercială față de corporații). El prezice cu fermitate că, oamenii VACCINAȚI vor începe să moară în toamnă și anunță un genocid general pentru majoritatea populației din cauza mutațiilor genetice PERMANENTE cu acel sindrom AUTOIMUN indus de vaccin. SELECȚIA celor UTILI însă pentru NOUA CIVILIZAȚIE continuă după criteriile lor și ale BANULUI, fiindcă TOTUL costă până la finalul ID-28.

Sursa1: Redacția Internațională, Incorect Politic

https://www.incorectpolitic.com/ Aprilie 23, 2021

Sursa de bază: https://vernoncoleman.org/videos/covid-19-vaccines-are-weapons-mass-destruction-and-could-wipe-out-human-race

CONCLUZIE MI-LI-TA-RĂ

Cei VACCINAȚI ÎN TIMPUL PANDEMIEI, așa cum s-a mai atenționat de specialiștii reduși la tăcere, ATENȚIE !!! devin zilnic ARMĂ BIOLOGICĂ MOBILĂ fiindcă forțează virusul să devină MUTANT cu protecție la vaccin (oricare) fiindcă acum, în pandemie el este FOARTE ACTIV ca și mutație. Virusul mutant ATENȚIE !!! infectează din nou pe cei VACCINAȚI (ca și la noi, Arșinel cu soția sa) care vor fi astfel obligațirepete RAPELUL la infinit (curg bani Nineacă, BANII curg către corporații) dar, ceia ce este și mai periculos cei VACCINAȚI devin vectori ai armei biologice MOBILE, cu impact RAPID,  astronomic în infectarea populației nevaccinate. Scapă doar cei cu imunitate NATURALĂ, solidă.

De aceea și cei NE-vaccionați și cu imunitate SCĂZUTĂ vor face forme tot mai severe de boală iar politicul va motiva (tot pentru BANI) necesitatea vaccinării obligatorii și va oferi BONUSURI mincinoase dar tentante po_pulimii, doar pentru a CURGE BANII corporațiilor. PROTEJAȚI-VĂ singuri dragii Moșului.

După RAPEL virusul va căpăta o incredibilă putere de INFECTARE fiind mutant, dezvoltat ÎN PANDEMIE, când virusul este EXCITAT pentru protecțieNici cei vaccinați nu vor scăpa de severitatea bolii. În simultaneitatea unității lanțului trofic și TOATE bacteriile, stafilococii, bacilii, ciupercile etc. etc. devin toți/toate, prin simpatie genetică, mutanți extrem de agresivi. Acum din nou cei NEVACCINAȚI vor fi VINOVAȚII de serviciu, mai ales că cei TINERI, cu imunitate mare, vor fi primii INVINUIȚI că se plimbă cu inconștiență în răspândirea bolii iar faptele cu RESTRICȚII DEMONICE, SATANICE vor intra iar, SUPRAEVALUAT, AGRESIV, în EXECUȚIE sub efectele DICTATURII GLOBALE NOM DORITE care deja se manifestă și, implanturile  de CIP-are (gen invenția patentată Bill Gates, Elon Musk) vor deveni și ele OBLIGATORII. Nu Legile, Constituția sau Umanismul vor prteja viitorul imediat ci BANUL furat masiv, pentru biletul doar DUS (vezi 1,000,000 de oameni afirmat doar de Elon Musk pentru Marte). Acum BANII mai contează, doar o picătură, și se vor aduna DOAR la cei REBELI INTERESAȚI de DRUMUL spre NOUA CIVILIZAȚIE dar apoi ei DISPAR și va funcționa doar ID-ul de pe CIP-ul implantat pentru oricare necesitate de identificare la eventuala revenire pe Terra.

Se mizează pe oprirea pandemiei abia după ce vor fi UCIȘI 90-95% din populația lumii pentru a CREA APOI NOUA CIVILIZAȚIE CONTROLATĂ GENETIC în acele INCUBATOARE de fertilizare și implantare a CYBORGILOR deveniți sclavii miliardarilor lumii plus roboții A.I.. Până atunci SELECȚIA celor utili, cu ADN excepțional și IQ cu creativitate dovedită, CONTINUĂ

GENOCIDUL GLOBAL este în plină desfășurare și cei implicați sunt PLĂTIȚI și, li s-a ”garantat politic 😆” imunizarea specifică pentru viitoarea CIVILIZAȚIE (Vezi Agenda 21 și Agenda NOM/ONU 30 care a devenit deja Agenda 28 – adică anul 2028 pentru RESETAREA GLOBALĂ - potrivit succesului actual al vaccinărilor).

Doar TINERII (verziicu o imunitate desăvârșită au șansa să devină REZIȘTII viitorului însă CRIMA BIOLOGICĂ nu mai poate fi oprită.

Decontaminarea Terrei se va face la final cu NOUA CIVILIAȚIE MUTATĂ ÎN/DIN SPAȚIU EXTRATERESTRU până la purificarea totală, NUCLEARĂ. Vezi VITEZA de zboruri în spațiul Cosmic și proiectele ABUNDENTE pentru Lună, Marte, etc.

Aceste CONCLUZII le puteți și SINGURI găsi și studia deși CORPORAȚIILE MEDIA au impus deja regula COVID-19 NUMAI din surse OFICIALE și ȘTERG orice informație contrară de pe internet.

Eu, Moș Teacăsunt un exemplu viu al ABUZULUI de informare. Aveți aici și SURSELE primare, cât timp vor mai exista.

Voi faceți ce vreți cu viața voastră. Eu sunt resemnat și nu mă mai tem de MOARTE. M-am antrenat cu terorismul suportat până acum. Dumnezeu mă iubește... Amin!

Dumnezeu să vă ocrotească și pe voi, mai ales că azi este prima zi din SĂPTĂMÂNA PATIMILOR lui Hristos și mulți chiar și azi l-ar CRUCIFICA DIN NOU pentru imensa sa IUBIRE față de OAMENI.

Semnează,

Moș Teacă

3 comentarii:

Unknown spunea...

Tizule, moș, iar mă incită documentarul și nu pot sa tac.
Nu știu câți auditori vei avea, dar eu te-am citit cu interes și nu pot decât să confirm și eu,foaia de parcurs, prezentată.
Din câteva amendamente pe care totuși le am, cel mai important este că, astăzi 27 Aprilie, 2017, este deja a doua zi de Paște, după mersul luminii/orologiului ceresc.
Că data calendaristica, ieri a murit Mântuitorul, astăzi era în mormânt, iar mâine, era înviat.
Să fii fericit.

Ioan CEPALIGA spunea...

Mulțumesc asemenea. Cât despre CITITORI este păcat că VIP-urilr sexi au milioane de ”audieri” iar despre Hristos și pericolele biblice din Armaghedon, de ieri și până acum 27-04-2021, sunt 523 de cititori unici (vezi poza) s1.png

varlan1951 spunea...

Impresionata de bogatia informatiilor,sunteti unic domnul Ioan Cepaliga ,multumesc. Va doresc sarbatori pasquale pline de Lumina divina 1