sâmbătă, 10 aprilie 2021

NU AM CREZUT CĂ VA FI O DEZUMANIZARE GLOBALĂ

Și totuși, știam,

HOMO HOMINI LUPUS EST (lat.) omul e lup pentru om (cel mai de temut și perfid ”animal de pradă”) – PLAUT (Plaut m. poet COMIC roman, născut în Umbria: a scris Amphytrion, AVARUL, Menehmii (254-184 a. Cr.)., „Asinaria”, 2, 4, 88. ”Cuvinte” vechi, reluate de BACON (Bacon m. (cit. Bekn) alchimist și filozof englez de o erudițiune universală, supranumit Doctorul admirabil (1214-1294)), de Hobbes și de alți gânditori moderni pentru a ilustra DEGENERAREA RELAȚIILOR DINTRE OAMENI, atunci când acțiunile lor sunt dirijate de un egoism rapace e depășită de nebunia conceptuală a schizofrenicilor din prezent.

Studiam FILOZOFIA ca pe acele povești fascinante ale unor erudiți și NU CREDEAMSCHIMBAREA, umană, este atât de aproape de UNIVERSUL DEMENȚEI SCHIZOFRENICEȘi iată că ... prima întrebare este CUM de este POSIBIL? Și CINE, CE, a declanșat schizofrenia?

E așadar un subiect al unei teze de DOCTORAT fiindcă are atât de multe meandre și cauze subsidiare, aparent minore, dar care au permis unor ”elite” să SPECULEZE oportunist niște teme de cercetare cu impact IMENS asupra accesului la o PUTERE aproape de Dumnezeu încât, mă cuprinde și pe mine nebunia de a-i opri. Oare e posibil? Nu mai am TIMP...

Eu am studiat ”ARTA RĂZBOIULUI” de la Sun Tzu la Carl von Clausewitz cu conceptele sale ”On War” și apoi evoluția DOCTRINELOR, îndeosebi militare, contemporane, (”au învățat nemții ăia și nu învățăm noi?”) cu o flexibilitate greu de urmărit și cu un MELANJ ABISAL al impactului UNIVERSULUI REVOLUȚIILOR GLOBALE, din toate palierele sau, nișele gândirii umane din toate celelalte DOCTRINE.

De aici și impactul RĂSPUNDERII decidenților vizavi de unele cercetări schizofrenice ce conduc la acel HAOS al amestecului de BINE cu RĂU (teroriști BUNI și teroriști RĂI, eludând esența impactului conceptual) spre dominarea globală.

Eram FASCINAT de explozia ”Revoluției tehnologice”, pozitive, astăzi a ”Revoluției digitale, A.I. și cuantice”. Credeam că există acea DECENȚĂ a fiecărui cercetător, savant, gen Einstein, care să OPREASCĂ deviațiile distructive (vezi Alfred Nobel și abisurile conștiinței sale).

Am crezut, infinit de PROFUND și bine intenționat, CREDUL, potrivit contractului JURIDIC al JURĂMÂNTULUI MILITAR în ALTRUISMUL sistemului și al guvernanților, al camarazilor mei, dar … a venit vremea unor IMENSE dezamăgiri al apariției TRĂDĂTORILOR de neam și de țară, incompatibili cu tot ce am învățat, indivizi care cu un OPOPRTUNISM FEROCE și o dezumanizare incredibilă vizavi de ofertele cu facilități și BANI, pentru a TRĂDA, care m-au afectat INFINIT de mult în raport cu IDEALUL meu UMAN studiat în ale ȘTIINȚELOR. Am fost, silit să devin un imposibil SUSPICIOS, paranoic, în absolut TOT ce m-a înconjurat până în 1989, 25 Decembrie, când am asistat la acel ASASINAT dezlănțuit după uciderea și a generalului Milea. CRIMA a cuprins TOATĂ România și au fost eliminați MAFIOT nenumărați indivizi deveniți peste noapte incomozi și DUȘMANI, ai cui dușmani? Po_pulimea incultă a acceptat JAFUL astronomic. 

https://icepaliga.blogspot.com/2021/01/jaful-astronomic-continua.html

Iată CAZUZA cu care sesizez azi, paranoic, dezlănțuirea acestui RĂZBOI al asasinilor miliardarilor lumii dornici de decizii Dumnezeiești.

Cu puțină detașare am sesizat că așa zisa ”civilizație nouă” de tip Kardashev, este în fapt un UNIVERS al SCHIZOFRENIEI eliberării unor FORȚE incredibil de înfometate după PUTERE, după Dumnezeirea, de ei, a unei NOI lumi ce se autoreglează 😏, exact ca minciuna acelei PIEȚE LIBERE ce se ... autoreglează.

În fapt este globalizarea BĂTĂLIEI între teroriștii BUNI și teroriștii RĂI în care chiar și TOATE taberele subsidiare sunt FĂRĂ DUMNEZEU, fără IUBIREA DIVINĂ. Războiul este RĂZ-BOI, el nu poate fi BUN sau RĂU fiindcă TOATE produc VICTIME incomensurabile prin libertatea UCIDERII adversarului. Care adversar?

Asistăm la niște decizii de o grozăvie CRIMINALĂ care depășesc GENOCIDUL. Nu pot fi conexate decât cu SCHIZOFRENIA PUTERII degenerative.

Degeaba se mai aud voci, în surdină, amorțite de FRICĂ, cu TREZIȚI-VĂ fiindcă oferta RĂULUI ia mințile celor fără de Dumnezeu și CORUPE și generațiile tinere, în formare, impunând libertăți patologice gen sexualitate inclusiv la minori cu distrugerea credinței în Dumnezeu și explozia MEDIA satanistă, horror și criminală, de inducere a deviației mintale.

Mă opresc fiindcă puțini pot digera cele scrise și mai ales pot pricepe rolul lui Dumnezeu și a IUBIRII sale incomensurabile pentru menținerea ECHILIBRULUI umanității spre Universul lui Hristos, al Treimii de nepătruns pentru demenții lumii globale. Sunt SIDERAT de propunerile acestor ”restricții” demențiale când chiar în UE și în lume se derulează acțiuni, e drept firave, de oprire a demenței OMS și ”dictaturii halatelor albe” acuzând de GENOCID guverne și savanți fără de Dumnezeu. VOI CE FACEȚI?

Este rândul VOSTRU, dragii Moșului, să gândiți și să vă CREAȚI acel VIITOR spre care alergați gâfâind dar … fără IUBIRE.

Semnează,

Moș Teacă AZI și BOU și VACĂ în noua dimensiune a ”civilizațieilibertine, acceptată de ”părinte 1” și arhitectura ei demențială, băi TATĂ băi...

Niciun comentariu: