duminică, 11 aprilie 2021

FENOMENALE COINCIDENȚE !!!

 PREGATIRI (inițiativa Bill Gates - Evenimentul 201) pentru PANDEMIE înainte dePANDEMIE. Sunt ACORDURI CRIMINALE, SCRISE, (pentru a crea CEREREA de piață garantată) INCLUSIV CU CORPORAȚIILE FARMACEUTICE. Ele SUNT AZI PROBE IREFUTABILE.

https://www.academia.edu/46552462/FENOMENALE_COINCIDEN%C8%9AE

Comisia Europeană” – organul executiv al Europei, format din birocrați nealeși, – a publicat pentru prima dată o propunere de pașapoarte pentru vaccinuri (fain, de câte tipe”?) la 26 aprilie 2018. Îngropată adânc într-un document care tratează „Cooperarea consolidată împotriva bolilor (cu fustă?) care pot fi prevenite prin vaccinare”. Iată de unde vine tupeul #rezist și de ce se pune batista pe țambal. Sunt implicați LIDERII CRIMINALI. „Să ne întoarcem la origini, în peșteri, cu femeile la comun” zicea Cioloș, radiind de fericit ce era. Așa că ne antrenăm acum, de peste un an, să stăm izolați în casă ca apoi să fim recompensați, fără mască SÎC, cu femei la comun, în peșteri. Și numai miliardarii vor avea dreptul de a circula LIBER la aer, la plajă, la munte fără se se împiedice de sclavii închiși în peșteri? Trăiască neo-marxismul chinezesc bre, cu LIBERTĂȚILE sale ”COLO(S)ALE”, ale CUI?

Summitul GLOBAL de vaccinare”, ca brevet de invenție - B. Gates, a fost găzduit hopaaa… la Bruxelles, Belgia, la 12 septembrie 2019.

A fost ORGANIZAT de Comisia Europeană în cooperare cu OMS - Organizația Mondială a Sănătății. Întâlnirea a avut loc cu doar 3 luni înainte de începerea focarului de coronavirus.  Semnificativ este și faptul că acest summit a avut loc cu 36 de zile înaintea simulării de pandemie, Evenimentul 201, care a avut loc la 18 octombrie 2019, simulare realizată cu ajutorul Fundației Bill & Melinda Gates, Forumului Economic Mondial - SÎC, și Școlii de Sănătate Publică Johns Hopkins Bloomberg. Restul nu mai contează...

CHASH-FLOW-ul BANILOR ȚINTIȚI iată că s-a făcut prin ACORDURILE de Guvernare, SÎCSEC-RETE. Medicii sunt și ei cuprinși în PROIECT cu SPONSORIZĂRI  țintite dar … OFICIALE de ”agățare” de corporațiile interesate.

RĂZBOIUL BIOLOGIC a fost așadar PLA-NI-FI-CAT (mai mult ficat decât plan?) foarte atent distribuit prin OMS dar finanțat interesat de ... Bill Gates. Scenariu extra-Terestru.

De aceia sunt deschise AZI acțiuni juridice gen NUREMBERG 2 chiar de organizațiile internaționale ale medicilor cooptați ILEGAL și scandalos în ”Dictatura halatelor albe” de Fundației Bill & Melinda Gates (vezi și procesul deschis la New York)  prin OMS și care au fost antrenați cu experimente gen Evenimentul 201 și instruite pentru Comisiile (Comandamentele) de ”combatere” și distribuire a pandemiei ... BANILOR. Parchetele țărilor pot sprijini acțiunile juridice ale GENOCIDULUI GLOBAL, PLANIFICAT, doar DACĂ nu au pus  BOTUL la  MIERE. Călăii recrutați sunt la datorie bre... bine dotați și animalizați ...

NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR NICI ÎN ROMÂNIA

CERCETAȚI vă rog !!! 

INTERNETUL E ACUM PLIN DE INFORMAȚII. GĂSIȚI inclusiv DIRIJAREA pe DEEP-WEB sau DARK-WEB a AFACERILOR conexe ILEGALE. CONVINGEȚI-VĂ, ALTFEL … PUTEȚI MURI SĂNĂTOȘI … dragii Moșului, blajini. Ocrotește-i Doamne pe români și România!!!

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: