luni, 5 aprilie 2021

ȘI ACUM ADEVĂRUL CARE VĂ VA CUTREMURA... ȘI ÎNCĂTUȘA

 ȘI ACUM ADEVĂRUL CARE VĂ VA CUTREMURA... ȘI ÎNCĂTUȘA

Întreaga PLANETĂ, SÎC, este la dispoziția MILIARDARILOR lumii. 1% DICTEAZĂ ce să facă cei 99% din SCLAVII Terrei. NU TE ÎNTREABĂ, NU-ȚI CERE ACORDUL ȘI FAC TOT CE LE TRECE LOR PRIN CAP, miliardarilor și MinOUtaurilor. DACĂ NU CREDEȚI analizați voi cum de guvernul Cîțu a indatorat România, fără acord, a aplicat RESTRICȚIILE, fără acord și publicare în Monitorul Oficial, a VÂNDUT deja la bursă ce mai era de vândut, fără acord dar la comanda CORPORATISTĂ și nu a românilor ... căcăcioși. https://www.academia.edu/45950369/%C8%98I_ACUM_ADEV%C4%82RUL_CARE_V%C4%82_VA_CUTREMURA_%C8%98I_%C3%8ENC%C4%82TU%C8%98A Acum priviți-vă și cupoanele de PENSIE și veți observa că a mai făcut ceva fără acordul nimănui. A MODIFICAT PENSIILE prin noul BUGET mincinos și am ajuns cu PRNSIE SOCIALĂ, deși tip LDV = specific militar - LIMITĂ DE VARSTĂ. Și ca totul să fie pecetluit TICHETELE de pensie DISPAR. E ordin. ATENȚIE MAAAAREEE !!! APEL S.O.S. DRAMATIC DIN ISRAEL: ”Suntem închiși! Suntem întemnițați precum șobolanii, în vederea unei experiențe sociale. Mâine va fi rândul vostru, al tuturora!” ”Noi, poporul Israel, ne-am trezit în plin coșmar. Viețile ne-au fost distruse. Am fost răpiți cu toții. Suntem prizonierii guvernului, ce ne-a vândut ca pe cobai unei experimentări vaccinale… Probabil că știți. Guvernul vrea să ne dăruim corpurile și sufletele noastre, fără să punem vreo întrebare. Nimeni nu ne-a întrebat nimic! Ni s-a dat numai a înțelege că nu e cazul să punem întrebări, că nu este corect să facem ceea ce credem că trebuie să facem, că nu este corect ca fiecare să acționeze cum crede de cuviință. Guvernul gândește pentru fiecare dintre noi. Guvernul (Cîțu/Arafat) știe mai bine ce ne trebuie, ce nu ne trebuie. Ni s-a dat a înțelege că dacă nu participăm la vaccinare asta ar fi un fel de revoltă… Ni s-a spus că cei ce adoptă o astfel de atitudine se comportă ca niște CRIMINALI contra propriei lor ȚĂRI. De necrezut: guvernul israelian a acționat ca o bandă TERORISTĂ, obligând oamenii să participe la injectarea experimentală, ale cărei consecințe nu sunt cunoscute ÎNDEAJUNS, de nimeni.”
PARCĂ E CA ÎN ROMÂNIA BRE... Dragii moșului, la noi Iohannis cu Cîțu/Arafat și camarila PNL+USR+UDMR și UE etc. etc. fiindcă și ceilalți TAC VINOVAȚI au permis lui Arafat, scuze, ORDONAT să facă tot ce cere, GLOBAL, sistemul corporatist al miliardarilor lumii, 1% contra a 99%. FAINĂ afacere... ”ISRAELUL A FOST PUS ÎN FAȚA FAPTULUI ÎNPLINIT, DE VÂNZARE MAFIOTĂ DE LA SUFLETE LA BUNURILE DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ”, ca și în România. Ei acum treziți-vă DEFINITIV și vedeți ce a mai rămas din VOI, CĂCĂCIOȘILOR și din România.... ATENȚIE !!! Citiți că CENZURA vă închide gura!!! Facebuci mi-a blocat deja postările. Așa stau lucrurile și în alte țări, ZICE ISRAEL. ”ÎN CE PRIVEȘTE CORONAVIRUSUL COVID-19, ORICE DISCUȚII AU FOST IN-TER-ZI-SE, ASCUNSE ȘI CENZURATE DE TOATE GUVERNELE, DE PESTE 30 DE ANI. TOTUL SE PETRECE CA ȘI CUM TREBUIE SĂ FIM CU TOȚII DE ACORD, SĂ NE LĂSĂM INJECTAȚI, NU-I AȘA? Suntem obligați să avem încredere ABSOLUTĂ în tot ce plănuiește și face guvernul cu această experiență.” NAZISM GLOBALIZAT? LA NOI, GHEORGHIȚĂ IESE LA PORTIȚĂ SĂ NE MAI VÂNDĂ O MINCIUNĂ. Cum așa? Păi ia vedeți că ”... acordul guvernului (ISRAEL) cu firma Pfizer a fost SEMNAT - mare ATENȚIE!!! acum 2(doi) ani, exact ÎNAINTE CA AȘA NUMITUL COVID SĂ FI APĂRUT ȘI RĂSPÂNDIT.” Wawww... Și câte veți mai afla bre... Da, băi căcăcioșilor și cu Șoșoacă și AUR etc.etc. tot nu faceți NIMIC.
Germania (medicii și avocații) se chinuie să GENERALIZEZE acel ”Tribunal internațional NUREMBERG 2” despre care toți TAC VINIVAȚI și bagă contre de închidere a GURILOR. Dragii Moșului căcăcioși, vine CRIZA ... de hârtie higienică și nu e nici asta o glumă. Ce criză mai vreți că TOATE sunt la ... ORDIN? SĂRBĂTORI FERICITE https://icepaliga.blogspot.com/2021/03/doamne-iarta-ma.html În rest totul e FAIN, unul e cu curu pe plita încinsă și altul cu curul pe gheață și concluzia e că, în MEDIE e faaain... Așa și cu VACCINAREA. Eu v-am scris CLAR ce e cu ARNm dar ... aștept să vedeți și ZOMBII pe care-i avertizează chiar SUA fiindcă știința din România este de CĂCAT, doar cosmopoliții vă sunt GARDIENI, scuze, JANDARMI ce în scurt timp vor deveni acele HIMERE depre care nu ați vrut să citiți că e greu fără OCHELARI. ADIO ȘI NU MAI AM CUVINTE PENTRU VOI, CĂCĂCIOȘILOR
Semnează, Veșnicul Moș Teacă, azi și bou și vacă, scuze, părinte 1. Dar după Biden-Obama ce sex am?”

Niciun comentariu: