luni, 29 martie 2021

DOAMNE IARTĂ-MĂ!!!

 DOAMNE IARTĂ-MĂ dacă mai este posibil!!!

Primesc sau citesc tot mai multe semnale, în avalanșă, care indică nu UNA ci mai multe APOCALIPSE, MULTIPLE. Clar, sunt NEBUN că nu tac, nu le sunt pe plac, chiar în postul Paștilor Doamne... păcătuiesc?! Am jurat credință DOAR poporului român, clar, sunt nebun să scriu iar despre ce-i așteaptă și pe români. Sunt tot mai multe scenarii APOCALIPTICE susținute ȘTIINȚIFIC dar cine mai înțelege știința când sunt miliarde de ANALFABEȚI inclusiv și preponderent la guvernare. Fără argumente se aplică MINCIUNA, TEROAREA, TORTURA, ABUZUL, CRIMA... Lumea nu vrea să vadă CRIZA, imensa criză, multi-modală. Toți cer LIBERTATE dar oferta e doar cea chinezească, neo-marxistă. Halal management ȘTIINȚIFIC doar de JAF și iar JAF.

De la ZOMBIADĂ la SFÂRȘITUL LUMII în acest an 2021 al dezvăluirii oficiale a existenței ET de pe Terra, acei ET care sunt și ostili și pacifiști. Fantasme? Adevăr? Politică de TERORIZARE pentru scopuri globaliste? Dumnezeu știe.

În paralel se vorbește de imensa SCHIMBARE de GENOM uman ca urmare a efectelor MULTIPLE ale mutanților COV-ID reali, în avalanșă, ce apar, dar și a efectului distructiv al vaccinurilor tip ARNm. SUA a dezvăluit ȘI această greșeală CRIMINALĂ cu vaccinul în timpul pandemiei care accentuiază mutanții. https://icepaliga.blogspot.com/2021/03/compara-vaccinarea-arnm-cu-apocalipsa.html

Inclusiv Trump începe o INCREDIBILĂ expunere, GLOBALĂ, OFICIALĂ, a dezvăluirilor și despre OZN-uri și ET cu care SUA, și nu numai, au colaborat, toți. Frumoase halucinații colective?

Este incredibil dar ajutorul ET are ca țintă finală și EXTINCȚIA noastră de către A.I. ce ajunge în ACEST AN la SUPREMAȚIA inteligenței A.I., culmea, preluate LOGARITMIC chiar cu ajutorul oamenilor care au pus la dispoziție acestei ”ARME”, A.I., noile sisteme cuantice, cu viteze incalculabile de creștere exponențială, indusă, a inteligenței lor către A.I. care iată că înlocuiește foarte curând OMUL, JANDARMII la OPRESIUNI, la CRIMELE de anulare a opozanților. DOAR ei, A.I. au dreptate, ca jandarmii, programați pentru URĂ și CRIME.

ZOMBIADA face ca cei MORȚI să fie doar cinetic înviați fără o GÂNDIRE sau SUFLET ce a plecat în împărăția cerurilor. ZOMBII vor face curățenia finală?

Nu știu cum vă simțiți voi dar eu abia aștept SFÂRȘITUL. Voi?

Și ca la oricare film, cuantic, există cel puțin DOUĂ posibilități: ”happy-end” dar și ”horror-end”.

Cuantic, se arată însă că există și un procent de probabilitate, incredibil de mare, în a ne CREA singuri finalul după cum am cedat sau nu ZOMBIADEI și SCLAVIEI DIGITALE, Deep-Web, Dark-Web etc. sau adrenocromului și DESFRÂULUI inimaginabil. Deja SUA este îngrozită de numărul copiilor de la granița Mexicului veniți pentru sex cu ... DEVIAȚII puterii.

Nu vedeți cum DEJA revoluția informatică și de COMUNICAȚIE, ambele cuantice, preiau CONTROLUL în VIAȚA voastră? Iar slugile sataniste fac întreaga APOCALIPSĂ acceptată de RO_pulime, cu minciuni care mai de care mai captivante? E acel FAKE-NEWS glogal?

SOS = Salvați Sufletele Voastre!!!

Credeți în promisiunile lui Hristos fiincă CINEVA trebuie să judece SCHIMBĂRILE SATANICE ale omenirii, a creației divine. Unele E.T. și multe din chiar FORȚELE UMANE acum TREZITE vor să apere CREAȚIA DIVINĂ.

Eu, păcătosul, nu știu ce mai trebuie să faceți?! Inima și CREDINȚA vă vor ELIBERA dacă și numai dacă, IUBIREA emană din sufletele voastre către TOATE ființele Terrei care compun acest habitat DIVIN, cu lanțul său trofic de IUBIRE nu de HRANĂ și AVERE ca ”vânare de vânt”. Pentru putere TOTUL e calificat drept ULTRAJ și nerespectarea ”legilor” inepte. NOI suntem AGRESORII și nu ei care ne TORTUREAZĂ zi de zi? Ei au drepturi iar noi OBLIGAȚII, de sclavi.

IUBIREA este cu HRISTOS și e singura avere vindecătoare a omenirii.

Iartă-mă Doamne dacă vorbesc despre aceste previziuni ce-mi curg involuntar din dorința de SALVARE a semenilor ce și azi, UNII, sunt gata să te răstignească iar pentru Baraba – azi Arafat și clicahalatelor albe” căzute în mrejele BANULUI. Scăpați de acești sataniști oribili! Salvați-vă singuri!

Iartă-mă Doamne, nu pot cere nimănui  DRAGOSTE  cu sila. Fiecare are liberul său arbitru, decizional. Eu fac doar atenționarea?! E și asta oribil!? Cu siguranță.

Iartă-i Doamne că nu știu ce fac” ai spus chiar tu, pe cruce, CRUCEA salvării creștinătății.

TREZIȚI-VĂ TOȚI dragii moșului și nu stați ca prostul-n fața PORȚII noi…!!! atenție!!! Germania a deschis noul proces NUREMBERG!!! despre care nu vă zice nimeni MAI ALES ce scop are, cu probe. https://icepaliga.blogspot.com/2021/02/se-pregateste-al-doilea-tribunal.html Citiți de vreți să pricepeți ADEVĂRUL. Doar voi decideți ce vreți. Iubire sau DESFRÂU?

Dar, în ziarul nemțesc Die Welt a fost publicat și un raport secret al Ministerului de Interne din Germania, raport datând din martie 2020 (luna de debut a pandemiei în Europa). De ce este extraordinară informația? Pentru că dezvăluie cum ministrul de interne german, Horst Seehofer, deci guvernul, a angajat experți pentru a dramatiza excesiv AMENINȚAREA coronavirusului. BANUL era ținta. Documentul la care face referire publicația Die Welt viza despre un milion de morți și șapte din zece germani s-ar fi infectat cu covid-19. O mistificare a realității, în condițiile în care astăzi, la un an de la izbucnirea pandemiei, Germania are, cinic, DOAR aproape 63 de mii de morți și 2,29 milioane de infectați. Dar de ce? Pentru a justifica în fața cetățenilor închiderile stricte, furarea LIBERTĂȚII și instaurarea DICTATURII neo-marxiste. Iar totul ar fi fost amplificat cu bună știință la solicitarea lui Seehofer-Merkel. La noi Arafat-Mandolină s-au executat împreună cu Iohannis la cererea lui Merkel, SÎC și OMS prin Rafila? Mai vreți? Gândiți și SINGURI

Semnează,

Moș Teacă, azi BOU și mîine VACĂ. Cum vrea mUE

3 comentarii:

Mariana Ristea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Corneliu spunea...

Felicitari! Aveti har de la Dumnezeu in ale scrisului. Continuați sa scrieti...

Ioan CEPALIGA spunea...

Ok, ok, ok... dar tu ce faci? Eu, invalid gradul 2 din cauza și în timpul... SCRIU, din suflet, ce mă doare ca să TREZESC RO_pulimea blajină. Altfel aș pune mâna pe ARMĂ, da, o armă, că viața ASTA, NU MERITĂ TRĂITĂ în sclavie perpetuă... prin încălcarea, golănească, a CONSTITUȚIEI.
Chiar și pentru scris, IATĂ, sunt CENZURAT mai abitir ca un criminal. De ce? Fiindcă scriu ADEVĂRUL, așa cum îl percep eu, din pat, din casă. În loc de ARGUMENTE legale, sau științifice, se emit ABERAȚII DECIZIONALE de parcă ar gândi un căcănar, scuze. Eu am JURAT să apăr acest popor, român, și nu pot trece cu vederea aberațiile de management, idioate.
Mulțumesc pentru apreciere dar poate retrimiți și tu la alții ce am scris dacă ți-a mers la suflet. Poate se trezesc!
Ocrotește-i Doamne pe români...
Moș Teacă,
UNII ÎMI ZIC BOU, ALȚII CA BIDEN ȘI VACĂ... Nu știu ce sex mai am... 1 sau 2?