luni, 22 februarie 2021

SE PREGĂTEȘTE AL DOILEA TRIBUNAL NUREMBERG – CEL MAI MARE PROCES DIN TOATE TIMPURILE

CEL MAI MARE PROCES DIN TOATE TIMPURILE

 21/02/2021

SURSAhttps://oficialmedia.com/se-pregateste-al-doilea-tribunal-nuremberg-cel-mai-mare-proces-din-toate-timpurile/ Extras și comentarii:

1. ”Scandalul fraudei Covid-19 s-a transformat în CEA MAI MARE CRIMĂ ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII comisă vreodată.” Bătălia e însă cu MILIARDARII lumii și BANUL face ÎNCĂ legea globală. iar SUA ARE CEI MAI MULȚI MILIARDARI. Poate un grup de juriști, avocați, să se bată cu miliardarii lumii? Aici e fisura criminală. 1% din miliardarii lumii dețin 99% din veniturile globale ... Waw... care ar fi șansa de REUȘITĂ? O sinteză a morților verificați și certificați dintr-o lungă listă de pe internet. Cam acesta este adevărul, din eșantion... VERIFICAȚIBANUL face ravagii în raportarea ADEVĂRULUI.

2. ”Iată sinteza ultimei comunicări a doctorilor: „ACȚIUNI COLECTIVE” sub egida a mii de avocați din întreaga lume, în spatele americano-germanului, Reiner Fuellmich, care dau în judecată responsabilii pentru frauda Covid-19 instrumentată de Forumul de la Davos.” din 15.02.2021

3. ”Situația anchetei Comitetului Covid-19 - APEL PENTRU ANULAREA PROGRAMULUI DE VACCINARE, formulat împotriva Comisiei Europene, proces la New York privind statutul testelor PCR, procese germane, procese canadiene, procese australiene, procese austriece, procese la Curtea Internațională de Justiție și la Curtea Europeană – instanța pentru Drepturile Omului.” https://icepaliga.blogspot.com/2021/02/cazuri-irefutabile-dar-ocolite.html

4. ”Me Virginie de Araujo-Recchia,  reprezentanta colectivului de avocați din Franța:”

5. ””După publicarea raportului meu, intitulat „Dictatura 2020, terorismul de stat, atacul asupra intereselor fundamentale ale națiunii și crimele împotriva umanității”, m-am alăturat unui colectiv de avocați și juriști internaționali pentru a discuta și dezvolta instrumente juridice destinate luptei contra măsurilor draconice luate în același timp în diferite țări ale lumii.”

6. ”Rainer Fuellmich: Populația lumii a fost folosită drept cobai pentru aceste seruri experimentale

7. ”Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească!” despre fața ascunsă a ”pandemiei”. Tot mai mulți oameni, și nu doar avocați – și pe bună dreptate – cer, pe lângă sfârșitul imediat al acestor măsuri criminale, o revizuire judiciară a faptelor de către un tribunal internațional cu adevărat independent, după modelul proceselor de la Nürnberg.”

8. ”Ședință extraordinară a Comitetului Covid din Berlin miercuri 17.02.2021  Cei responsabili trebuie să fie trași la răspundere în cadrul unei NOI Curți Internaționale de Justiție care va fi creată în conformitate cu liniile directoare ale proceselor de la Nürnberg, cu reprezentare internațională”. România, medicii, avocații, partidele vocale unde sunt? În felul acesta NIMIC nu are succes, nici pentru noi. Suntem DOAR cobai.

9. ”Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19, indiferent de boală…” Dezvăluiri uluitoare!!!”

10.  ”„Acestea sunt adevărurile care vor doborî ”măștile” celor responsabili pentru crimele comise?” Dacă nu, eu v-am avertizat că există un TRIBUNAL INTERNAȚIONAL, clandestine, care adună și judecă FĂRĂ ORDINE POLITICE spețele refuzate/respinse (Vezi și alegerile din SUA) de Tribunalele oficiale, inclusiv ONU. Vezi și speța clară  Trump contra OMS.

11.   ”ÎN ROMÂNIA (la data colectării informațiilor): ELITA MEDICINEI DIN ROMÂNIA NU SE VACCINEAZĂ?! Aproape 90% din profesorii universitari de la Timișoara și 80% din cei de la UMF Iași NU SE VACCINEAZĂ?” Dar asta e doar fața vizibilă. Și în România JAFUL CRIMINAL este colosal iar po_pulimea este vizibil SPERIATĂ și a acceptat să fie cobai și, culmea, FĂRĂ DESPĂGUBIRI la reacții adverse..

      UPDATE

Ca prim efect al acțiunii grupării germane de avocați (COVID-19) și autosesizarea TRIBUNALULUI INTERNAȚIONAL INDEPENDENT (clandestin), s-a comunicat că sunt și câteva STATE americane în care, Curțile lor supreme de Justiție au acceptat sesizările lui Trump privind JAFUL electoral și nu numai, abia ACUM (de ce oare? Care e teama?). ATENȚIE!!! Curtea Supremă a SUA (cu trei? voturi la unu?) a respins iar cererile spunând că nu a existat fraudarea alegerilor. Waw... E de bine sau de rău? PRECEDENTUL s-a realizat și în zilele următoare poate vor exploda ACCEPTAREA TUTUROR plângerilor penale ale lui Trump Just in time” bre... Concatenați însă aceste acțiuni cu cele ale ALTOR ORGANIZAȚII INTERNAȚIONALE care strâng PROBE, dar și auto-sesizarea TRIBUNALULUI clandestin. În concluzie, VALUL GLOBAL AL CURĂȚENIEI este deja URAGAN. Procurorii militari americani au cele 180 de zile MAXIM, adică până în iulie 2021 și deja se cunosc unele acuzații dovedite. BANUL ce zice? Răbdare și tutun, eu doar TUN bre... să trag cu el pâmă în București...
*********************************

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: