miercuri, 17 februarie 2021

S-A DECLANȘAT VALUL GLOBAL AL CURĂȚENIEI

Armata din SUA, care a preluat conducerea SUA pentru a ancheta ÎNALTA TRĂDARE și implicarea unor STATE din afara SUA în alegerile FRAUDATE, e anchetată de procurorii militari. Vedeți clipul Re-postat de Trump fiindcă a fost CENZURAT ilegal la plecarea sa de la Casa Albă ca să umple internetul cu FALSURILE lor pentru inculpare, ca la DNA bre...: https://www.youtube.com/watch?v=_UxBfFf_k70 și Trump s-a ținut de cuvânt cu toate promisiunile... și cu INSURECȚIA ARMATĂ, SÎC.

UPDATE: Ferească Dumnezeu de cele ce urmează. Biden a cerut oficial ”TOP SECRET” pentru ancheta procurorilor dar, în public, au explodat FAKE-NEWS-urile de protecție. Va fi un RĂZBOI TERIBIL, pe viață și pe moarte fiindcă BANUL face jocurile și acum. Și sunt prea multe STATE NATO implicate și s-a cerut ”TOP SECRET”. Între timp EDUCAȚIA SEXUALĂ în școli face multe valuri și proteste chiar în SUA. Trump vrea acum și sit-ul propriu și unul de socializare pe lânga postul TRUMP TV ca să poată comunica cu americanii. Republicanii au acceptat ca Trump să candideze și în 2024 ca președinte. Peste tot este NEBUNIA RĂZBOIULUI din care americanii fac BANI mulți. Ferește-ne Doamne de SCHIZOFRENICI, ne afectează ca aliați. Urmăriți NAȘUL TV, slăbuț, dar și TRUMP TV și adresările sale NOI către americani. Doar așa puteți aduna informații, inclusiv de la românii din Canada și SUA, care TRĂIESC ACOLO ISTORIA GERULUI CE SE SCRIE ACUM. Greu să fii cercetaș fain.

Simularea unei LOVITURI DE STAT cu implicarea și a unor militari chinezi din Canada și Mexic era planificată pe 20 ianuarie 2021 la înscăunarea lui Biden, fapt ce a determinat umplerea spațiului cu DRAPELE printre care să vină NERVOȘI susținătorii” lui Trump, în fapt cei din ANTIFA și alții, plătiți și de chinezi. Dragă Dragnea, ce cauți tu în pușcărie când PSD trebuie învinovățit și de ATAC asupra SUA? Infractorule, ai fugit de răspundere? Noroc că au venit alții, CINSTIȚI, la conducerea Bucureștiului și în Parlament  bre... care au dat o mână de ajutor și aliatului, SUA. Acum și HACKERII sunt patrioți.

Trump, a aflat și a devansat TOTUL pentru data de 6 ianuarie 2021 organizând el un MITING (ce devine istorie de inteligență și cooperare), de susținere, la care a solicitat să se meargă să se protesteze în fața Capitoliu-lui pentru a se CERCETA de CONGRES probele cu frauda. Vedeți și strategia COLOSALĂ, MAGNIFICĂ, de MAEȘTRI la adresa limkului de aici unde am analizat ”golăniile” juridice internaționale:

https://icepaliga.blogspot.com/2021/02/cazuri-irefutabile-dar-ocolite.html pentru corectarea și a dreptului internațional. Oare se vor corecta? Sau TOT fsss... Foarte dificil cu atâția trădători ”CINSTIȚI” (vezi teroriști ”BUNI” sau ”RĂZBOI” drept etc. etc. în fapt ca și lunetiștii, Dumnezeu să-i ierte).







Biden și democrații au fost luați prin surprindere și au decalat, obligați, data ”MASACRULUI”, acum pentru Capitoliu, tot pe 6 ianuarie dar Garda Națională și serviciile secrete, abile, au permis intrarea și au filmat și DEZARMAT pe toți cei agresivi. Au murit însă și cinci americani în loc de MASACRU dorit ca fiind organizat de Trump. Dar au fost luate PROBE - laptopurile, ca și probele colectate din Germania, Italia sau Spania etc. etc.,  PROBE IREFUTABILE. Toți IMPOSTORII servili și obedienți au RE-FU-ZAT să vadă PROBELE irefutabile, din cauza GROAZEI ce se va declanșa. Acum ARMATA gestionează toate PROBELE. Le va face irelevante, trădând? Se pare că de acum NU. Nu e armata lui Ceaușescu, totuși... dar BANUL și mai ales TEAMA indusă sunt armele mafioților... Puțini în istorie au rezistat... TORTURILOR psihice și faptice. 

AM MAI AUZIT DE ARESTĂRI SECRETE DAR ASTA RĂSUFLĂ DIN VENEZUELA PENTRU ARESTAREA DIN NY publicată pe 05-martie-2021 https://www.youtube.com/watch?v=_XXpd61LOoA

”NOTICIAS HOY 05 Marzo 2021 NEWS HOY, HILL4RY CLI*NT0N es ARR3STADA en su Residencia de NY”

S-au lăsat, iată, presa și corporațiile, să jongleze cu victoria acuzării lui Trump pentru a cunoaște toate forțele (bandiților trădători) implicate, mai ales STRĂINE care l-au și felicitat pe Biden cu muuult înainte de înscăunarea oficială... Fain, nu?

Trump a declarat însă, așa cum a încercat să prevină nebunia infracțională, INSURECȚIA și a predat mandatul și valiza nuclearăARMATEI. De aceea nu a participat la înscăunarea lui Biden și ... a luat elicopterul și apoi avionul prezidențial și ... a plecat. Era deja protejat de ... ARMATĂ deși numeroși generali obedienți l-au TRĂDAT ca ai noștri pe Ceaușescu.

Armata avea 180 de zile la dispoziție să cerceteze,  ARESTEZE, și să condamne ÎNALTA TRĂDARE, ca TRIBUNAL MILITAR și să sancționeze și implicarea STATELOR din afara SUA, corelând cu PROBELE adunate încă din campania electorală. (Vezi și hackerii din România dar și statele implicate). Va fi RĂZBOI?

GREA misiune, extrem de grea și cu final necunoscut datorită RĂZBOIULUI global, imens, complex, deja existent și extrem de agresiv. Au fost încă 7 (șapte) atentate dejucate de asasinare a lui Trump în acest timp. În total 15 atentate la adresa sa și a familiei.

AJUNGE. Astea sunt CÂTEVA din scurgerile de informații ca de la noi de la DNA și priviți și analizați fotografiile atașate. Au multe secrete.

URMEAZĂ VALUL GLOBAL al arestărilor ca și atentatori la securitatea SUA. Armata se mișcă, deja, în TOATĂ lumea, cu PROBE. Inclusiv în statele NATO implicate.

Veți vedea ce urmează că deși se urgentează FINALUL, ancheta e de melc, diplomatic, dar … răsuflă iată și fapte incredibile. Analizați pozele și mai ales DATA lui Trump (16-februarie-2021) când a început, din nouLEGAL, să vorbească cu PROBE și sondajele de opinie americane au explodat. Vă veți cruci cum s-au schimbat opiniile și cum cad capetele. VOR FI DIN NOU ALEGERI?!!



URMĂRIȚI
și voi cu atenție evenimentele ISTORIEI ce se scriu ACUM despre SUA. E o bătălie UNICĂ în istorie ca să anchetezi aliați NATO. De aceia vor fi multe meandre și fake-news-uri bine plasate ca și ATACUL din alegeri. Dar... va începe și la noi CURĂȚENIA ... Doamne ajută! Adu-ne liniște și PACE!

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: