vineri, 26 februarie 2021

TRUMP DISCURS FULMINANT ÎN ORLANDO, FLORIDA

 

Donald Trump revine în forță, ATENȚIE!!!, pe 28 februarie 2021.

Donald Trump intenționează să vorbească la Conferința Acțiunii Politice Conservatoare (CPAC) din Orlando, Florida unde pregătește un discurs FULMINANT, după cum prognozează cele mai mari firme de sondaj, deoarece peste 70% (≈73%) doresc ca Trump să conducă partidul și să fie candidatul REPUBLICANILOR la președinție. În timp ce Biden stă cuminte acasă, Trump are DEJA numeroase vizite în state cheie ale politicii externe ale SUA (cu regina Angliei, în India, în Arabia Saudită etc.) și recent în China pentru a discuta și elemente ale deciziei INSURECȚIEI ARMATE și contra STATELOR agresoare. Bătălia în justiția civilă continuă în defavoarea lui Biden care impune agresiv regulile CENZURII, fiindcă procurorii militari refuză cooperarea cu el ca PREȘEDINTE ales.  https://www.youtube.com/watch?v=hQyTdVvxsIY  Atenție!!! că  Fraudele din timpul campaniei electorale continuă prin ABUZURI, reclamate iată de media, obligată să redea expres din elementele CENZURATE, da, chiar acum în bătălia din JUSTIȚIE ceea ce îl îngrozește pe Biden și pe democrați dar media e intimidată iar tot de democrați de parcă e România. Vezi acest clip reluat și aranjat după CENZURĂ dar reajustat cu mai multe date ȘTERSE de pe youtube, twitter sau ”facebuci”. Atenție !!! și la regretele tardive: ”PELOSI admitted "Fraud" in the election, but Trumps said "Denounce" to win back president” (PELOSI a recunoscut „frauda electorală”, dar Trumps a spus „Denunță” pentru a-l recâștiga pe președinte.) Și acum vezi vizita în China bre...

https://www.youtube.com/watch?v=0_2SQO7AVc8&t=318s

Vezi însă și acțiunile în derulare, ale procurorilor militari, vizavi de INSURECȚIA ARMATĂ (13-Ian-2021) declarată de Trump. Șeful Pentagonului nu era însă de acord cu decretarea stării de insurecție, care ar permite folosirea Armatei împotriva votului americanilor dar, Trump l-a schimbat imediat. https://www.youtube.com/watch?v=TsOeI-WSMjQ.

Peste 17 republicani au TRĂDAT în Congresul American și, americanii, chiar din cei votanți cu democrații, potrivit sondajelor, ar vota ACUM  cu Trump.

Bătălia CONTINUĂ frenetic însă între miliardarii americani cu corporațiile care au corupt votanții la alegeri și Donald Trump. De asemeni cel puțin cinci STATE (NATO și nu numai) implicate în JAFUL electoral fac acum presiuni imense la Procurorul General Federal fiindcă Procurorii militari le-au refuzat cererile, pentru a fi din nou inculpat Trump, acum în procesul ”Capitoliu” alături de cei deja arestați. România are și ea ”faliții” ei.

https://icepaliga.blogspot.com/2021/02/e-fulminant-pentru-relatia-sua-romania.html

VIZIONAȚI DISCURSUL LUI TRAMP că va fi FULMINANT, cel puțin fulminant în contextul globalismului expansiv! E un RĂZBOI istoric cu meandre incredibile. Ce poate face BANUL...

Doamne ajută-i pe cei cu suflet CURAT!

Semnează,

Moș Teacă

 

Un comentariu:

Paul Snaider spunea...

Donald Trump este singurul presedinte al USA pe care l-am admirat de la Kenedy incoace ! Dumnezeu sa-l ajute ! Are o gandire sanatoasa !