marți, 2 martie 2021

FULMINANT, FURIA LUI TRUMP

 CONSERVATIVE POLITICAL ACTION CONFERENCE (CPAC). ATENȚIE, ÎNCĂ NE CENZURAT !!!

UPDATE!!! Întâlnirea de URGENȚĂ la Davos, Elveția, a miliardarilor lumii,  după discursul fulminant al lui Trump. https://www.youtube.com/watch?v=_IfsOzS89l4&t=5s  ATENȚIE!!! REUTERS susține că e un fake-news, imaginile clipului fiind din 2018. Analizați!!! Eu consider că sunt ONORAT de REUTERS să-mi conteste autenticitatea articolului. Vă spun, cu modestie, că studiez evenimentele geopolitice, cu atenție, și dau și SURSA comentariilor mele. Așa că dragă REUTERS, ”succesuri”.

https://www.youtube.com/channel/UChw4Ul32vGN6Uc9lgpjgEtw 

in Orlando, Florida






 

Nu știu cât de mult vă interesează ce se întâmplă cu partenerul nostru strategic din NATO, SUA, chiar și cu NATO, și care sunt realitățile zilei dar eu sunt deja imposibil de păcălit cu fake-news-urile sau restricțiile ABUZIVE la adresa celor ce publică date din SUA.

Ca ofițer, specializat, licențiat, în subtilitățile conjuncturale geostrategice, și de ducere a războiului cu folosirea ANM (Armelor de Nimicire în Masă = nucleară, biologică și chimică, astăzi cu extrem de multe derivate a fiecărui tip de armă dar complex și combinat cu explozia roboticii și nano-robiților, a creării MinOUtauri-lor cu arme biologice impresionante dar și a unor componente chimice și electromagnetice ce țin și de războiul meteorologic, psihotronic sau geologic, complică ÎNȚELEGEREA tipurilor de război de la financiar la cibernetic și cosmic. Diversitatea COMBINAȚIILOR strategice (jocuri strategice) oscilează de la elemente politice de agresiune la JAFUL resurselor de toate tipurile). Așadar pot afirma că mă pricep la UNELE din tipurile de ATAC asupra unui stat, inclusiv cu ASASINI, economici sau de cercetare și diversiune. Întrebați-vă de ce Biden nu a primit ORIGINALUL valizei nucleare” de la Trump și e suficient pentru capacitatea psihică decizională. 

În concluzie eu văd cu totul și cu totul mult mai profund dinamica RĂZBOAIELOR noi.

Au fost și sunt imense CENZURĂRI și FAKE-HEWS-uri chiar la adresa celui de al 45-lea PREȘEDINTE al SUA care m-au dezgustat, și am fost și eu cenzurat abuziv, pentru a masca și distruge probele irefutabile adunate de profesioniștii războaielor.

Am fost precaut și suspicios până AM VĂZUT CU OCHII MEI, AM AUZIT CU URECHILE MELE ceea ce spune și acuză Donald Tramp, cu gura lui, și ce are de reproșat ABUZURILOR INIMAGINABILE din alegerile din SUA dar mai ales vizavi de CORUPȚIA la cel mai înalt nivel din JUSTIȚIE și NATO, cu implicarea instituțiilor de forță din SUA NSA, CIA, FBI, PENTAGONUL, corporațiile, partidele sau ONG-urile agresive dar și a TRĂDĂRII unor republicani îndeosebi din SENAT dar și din Camera Deputaților care s-au coalizat și în Congresul SUA. Situația s-a consolidat de ani buni în SUA, prin influența miliardarilor dornici de GLOBALIZAREA puterii lor. S-a ajuns la desființarea INSURECȚIEI ARMATE, ca la noi a SIIJ, care încearcă acea CURĂȚIRE a Justiției de subordonarea POLITICĂ ce macină azi și UE. CORUPȚIA miliardarilor corporatiști distruge NORMALITATEA VIEȚII conservatoare. ÎNTREAGA OMENIRE este la o mare și periculoasă RĂSCRUCE ce produce TIRANIA globalistă după cum chiar Trump a afirmat despre TIRANIA din SUA. Sunt concluzii înspăimântătoare când și Guvernatoarea din South DakotaKristi Noem, extrem de emoționată, a afirmat că TREBUIE să încuie în casă copii care să nu meargă la școala, la fel cum sudează chinezii casele ”infectate” din China și să distrugă propria economie din  South Dakota, cel mai performant stat d.p.d.v. economic. Este o CRIMĂ terorizezi cetățenii americani spunea ea. Vizionați clipul cu cuvântarea ei cu americanii care știu să se ferească și singuri de pericolele ”JUNGLEI”.

Expansiunea chinezească a cam dat peste cap țintele lor, ale globaliștilor, și au căzut în PLASA chinezească a NEOMARXISMULUI ce terorizează forța de muncă ieftină și concentrează puterea la nivelul PCP și miliardarilor chinezi creați.

Este incredibil ca un PREȘEDINTE al SUA să afirme că JUSTIȚIA din SUA este CORUPTĂ MAI PUTERNIC DECÂT ORICARE ȚARĂ DIN LUMEA A TREIA. Și dă exemple concrete, de la schimbarea legislației de votare cu 3-5 zile înainte de alegeri și până la REFUZUL Curților de Justiție din 20 de state să cerceteze PROBELE, irefutabile (18 state au aprobat, ilegal, votul prin corespondență) iar justiția din 20 refuzat orice discuție privind fraudele, așa cum a decis Procurorul General Federal (vezi la noi cu situația votului din Sectorul 1 București) și acum și Curtea Supremă de Justiție a SUA deși speța este încă oficial în cercetarea PROCURORILOR MILITARI după declararea de Președintele Trump a INSURECȚIEI ARMATE. Trump a respectat și respectă a-be-rant de fixist și pașnic LEGEA și CONSTITUȚIA

E RĂZBOI GLOBAL bre domnule Trump!!!

Curtea Supremă de Justiție vrea, atenție!!!, să ANULEZE cercetările procurorilor militari fiindcă sunt atât de multe instituții de forță din SUA, implicate, dar și state NATO sau din afara SUA. Situația este EXPLOZIVĂ și se dorește ATENȚIE!!! incredibil, SCHIMBAREA CHIAR A CONSTITUȚIEI SUA pentru a permite votul TUTUROR ca cetățeni ai SUA chiar și votul imigranților prin corespondență sau al morților care nu au fost șterși din listele electorale, pentru a justifica validarea în MASĂ a deciziilor injuste. Nu contează, lumea SĂ VOTEZE că iese cine trebuie. Această aberație a fost aspru criticată la CPAC. Se dorește distrugerea STATULUI AMERICAN, chiar înaintea României?!

CPAC însă, la propunerea lui Trump cere exercitarea votului ÎNTR-O SINGURĂ ZI (nu până la 45 de zile ca acum) și, numai personal, cu actul de dovedire a CETĂȚENIEI și verificare a dreptului de vot legal.

Personal mai am și propria variantă a apariției virusului în SUA și infectarea familiei Trump, după alte numeroase atentate. Vă reamintesc doar afirmația scăpată de Macron că sunt FOCARE ALIMENTATE ce se dezvoltă exploziv și în Franța, contrar unei epidemii clasice. În fapt confirmă RĂZBOIUL BIOLOGIC, global.

Sunt ENORM de multe alte CRITICI și la adresa lui Joe Biden, care a anulat aproape TOATE succesele interne și externe ale lui Trump în mai puțin de două luni, permițând, cu acordul Curții Supreme de Justiție, eliminarea actelor de deportare a emigranților delicvenți sau criminali. Guatemala și Honduras primeau câte 500 milioane de dolari, de la Trump, pe an, ca să-și retragă delicvenții și criminalii din SUA, acord eliminat iată de CS de Justiție al SUA la cererea lui … Biden, în fapt a corporațiilor avide de forță de muncă ieftină, complet subordonată.

În ultimele două săptămâni, Joe Biden, a avut doar două conferințe de presă la care a CLACAT PSIHIC pierzându-și șirul discursului, mai grav la a doua conferință, a intervenit soția sa pentru a acoperi invaliditatea de comunicare și incapacitatea de CITIRE de pe prompter, a lui Joe Biden, fapt criticat și de Trump care cere o expertiză de integritate fizică și psihică.

Trump a cerut după apariție cazului Wuhan o analiză a implicării OMS în combaterea SUSPECTĂ a pericolelor epidemiologice și află, SURPRIZĂ, că SUA plătește la OMS 500 milioane dolari cotizație iar China, cu peste 1,5 miliarde populație plătește doar 38 de milioane, echivalent dolari. Ce s-a întâmplat după ce Trump a TĂIAT cotizația? A explodat epidemia. Și sunt foarte multe escrocherii speculate de China și OMS dar și de state ca Honduras, Mexic și Guatemala cu invaziile masive de forță de muncă dar și … votanți COVID.

Am urmărit discursurile din cele trei zile ale CPAC și vă recomand să vizionați cel puțin discursul lui Donald Trump din ultima zi a CPAC aici https://www.youtube.com/watch?v=g9ITyMTesmo (deja youtube a CENZURAT discursul și l-a șters dar puteți să-l găsiți și aici https://www.youtube.com/watch?v=9kL9KiUNoZQ publicat de FOX dar la o scurtă verificare are cenzurate elemente din discurs. E inacceptabil!) și recomand și discursul Guvernatoarei din South Dakota, Kristi Noem, extrem de emoționant și CRITIC, Dakota fiind pe locul UNU în combaterea pandemiei, continuarea ȘCOLILOR și a muncii FIRMELOR și FERMIERILOR ca în caz … NORMAL. Este bine de știut și de guvernanții noștri. https://www.youtube.com/watch?v=y750zcVhOq4 E un discurs care a electrizat adunarea CPAC. E FULMINANT.

Dacă înainte de CPAC sondajele pentru Trump erau peste 70% (≈73%) la finele CPAC, confirmă chiar Trump că, sondajele dau 92%, 93% și 95% în favoarea lui Trump. COLOSAL și înspăimântător pentru ”democrație”.

Veți înțelege PE VIU, LA SURSĂ ce este real și ce este fake-news în lume și în România fiindcă sunt implicate și numeroase state membre NATO, cu probe, cele subliniate, (30 de țări din Europa și America de Nord = Albania, Belgia, Bulgaria, Canada, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Franța,  Germania, Grecia, Islanda, Italia, Letonia,  Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia,  Portugalia, Regatul Unit, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Statele Unite, Turcia, Ungaria. În culpă sunt cele subminate, în unitatea lor) dar și alte state din care enumăr CHINA, Hog-Kong, Vatican, Elveția, Mexic, Guatemala și Honduras. Ferească Dumnezeu de un CONFLICT ARMAT creat ca la Sarajevo, dar nuclear, cum se dorește pentru reducerea omenirii.

Menționez că există mulți chinezi, îndeosebi în Canada și Mexic, dar și în state din America Centrală și de Sud, subvenționați de China, pentru a deschide AFACERI aici dar, în fapt, reprezintă rețele de spionaj acoperite, ca la război, prin interesele economice oficiale exact cum procedează oricare alt stat din lume (vezi în România cum s-au cumpărat terenurile și firmele de unguri, austrieci și nu numai și colonizarea statală). E FULMINANT, CITIȚI CÂT MAI ESTE NECENZURAT.

CORPORAȚIILE ordonă lui Biden DISTRUGĂ împreună cu CS de Justiție a SUA și Statele membre NATO, PLANUL lui Trump cu INSURECȚIA ARMATĂ și popularitatea excepțională (95%) ca și POLITICIAN, de acum politician American sadea.

Dar BANUL și CHINA, plus statele NATO trădătoare, pot reprezenta o FORȚĂ IMENSĂ, ce nu trebuie de neglijat, aflate sub comanda NSA, CIA, FBI, PENTAGON și CS de Justiție al SUA care pot, REAL, distruge PLANUL INSURECȚIEI ARMATE, mai ales că generalii din Pentagon au trădat și s-au opus de la început iar Trump l-a schimbat imediat și pe șeful PENTAGONULUI.

Fiți atenți la evenimentele ce urmează fiindcă Trump nu a scos nici o vorbă, ÎNCĂ,  despre stadiul INSURECȚIEI ARMATE, în derulare, la CPAC. Dar lucrurile se precipită la nivel global, AGRESIV.

În dimineața de azi 03-03-2021 am ascultat ”Acatistul Sfintei CRUCI” la Catedrala Patriarhiei române. ”... Doamne, vezi ostenelile, ispitele și durerile noastre, dar ne înmulțești împreună credința și să ne prisosești și răbdarea și puterea, ca să putem suporta toate câte ni s-ar întâmpla. Pentru că recunoaștem că, suntem neputincioși de nu ne vei întări, orbi de nu ne vei lumina, legați de nu ne vei dezlega, fricoși de nu ne vei face îndrăzneți, răi de nu ne vei preface în buni, pierduți de nu ne vei ierta, robi de nu ne vei răscumpăra cu bogata și dumnezeiasca Ta putere și cu darul Sfintei Tale Cruci, căreia ne închinăm și o mărim, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Ocrotește-i Doamne pe români ORIUNDE s-ar afla și apără CREȘTINĂTATEA lumii.

AZI E SOARE LA ORIZONT!? (vezi poza făcută azi) 

TREZIȚI-VĂ !!!  Nu așteptați ca alții să vă ”lucrezesufletele. Se ”lucrează” extrem de subtil. Internetul e plin de EXTRATEREȘTRI și ALIANȚE GALACTICE ce vor să vă APERE!!! de reptilieni, în fapt să rămâneți PASIVI. Vă amintiți ”Dormi liniștit, FNI veghează”. De nu reușiți să vă apărați sufletele voi apelați la vrăjitoare, horoscop, droguri, sclavia corporatistă dar uitați de FORȚA SUFLETELOR VOASTRE atacate subtil de globaliști. Media dezvoltă doar știri cu CRIME, false judecăți (vezi acum, proaspăt, cu Udrea și Băseasca) de poză, VIP-uri rebele, cultura hard-rock și golăneala sexului nebun dar nimic despre copii de geniu, descoperirile inestimabile ale românilor furați din țară, nimic despre dragostea și respectul față de natură, de la unicelulare la savanții și credincioșii de excepție. TREZIȚI-VĂ!!! Apărați CREAȚIA divină!!!

Se pregătește șcenariul holografic a celei de a doua veniri a lui Hristos dar ”democrația LIBERTĂȚILOR chinezești” ucide, ACUM, ortodocșii și INTERZICE deja oficial religiile și revoltele, violent. S-a semnat actul global, inclusiv de Cioloș și Iohannis, pentru O SINGURĂ RELIGIE GLOBALISTĂ, SATANISTĂ, de peșteră, cu femei la comun și orgii sexuale în educația copiilor, control mintal și fizic TOTAL care să vă ucidă sufletele și să vă facă INERȚI și sclavi ai TIRANIEI MILIARDARILOR.

TREZIȚI-VĂ, sunteți DOAR VOI și CONȘTIINȚA VOASTRĂ. APĂRAȚI-VĂ FAMILIA ȘI COPII.

Așa să vă ajute Dumnezeu după cum vă schimbați, vă treziți și înțelegeți și iubiți imensitatea SACRIFICIULUI SUPREM și DRAGOSTEA lui HRISTOS. Amin! A-PĂ-RA-ȚI-VĂ !!!



Semnează,

Moș Teacă.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sant total de acord cu cele spuse aici! Felicitari pentru modul concis si argumentat de expunere a situatiei internationale!