luni, 22 martie 2021

RĂZBOIUL MOCNEȘTE ȘI VA EXPLODA

IA CE FACE PETROLUL, ȘI NU NUMAI, ÎN NEBUNIA SCHIMBĂRII GRANIȚELOR. RĂZBOIUL MOCNEȘTE ȘI VA EXPLODA

Potrivit unui document clasificat Turcia ar avea în plan cucerirea a 131 de insule grecești aflate în Marea Egee. Turcia AR FI PLĂNUIT să invadeze foarte curând un total de 131 de insule și insulițe stâncoase din Marea Egee, a informat sâmbătă, (alaltăieri), site-ul web Scandinavian Nordic Monitor, care a obținut documente clasificate în acest sens. E vorba despre insulele disputate dintre cele două state, majoritatea nepopulate.

Rusia și Japonia au și ei dispute în insulele Kurile dar și China cu riveranii în Marea Chinei și strâmtoarea Taiwan etc. Peste 200 de nave chineze, într-un recif disputat cu Filipine, în timp ce un distrugător a navigat în apropierea apelor Japoniei etc.
VEZI CONFLICTELE ÎNGHEȚATE, aiurea ÎNGHEȚATE.
De ieri (21-03-2021) Moscova și-a desfășurat cele 6 submarine din flota rusă a Mării Negre în largul coastei Românești (aviz baza secretă de pe Insula Șerpilor), iar americanii sunt la COASTA de Est a M. Negre bre...😎 Fu tare, nu? SUA e pe ORBITĂ cu OZN-uri, Rusia e pe ... vine, fiindcă Pentagonul este extreme de îngrijorat de noua rachetă de croazieră rusească “Burevestnik”, care are o rază de acțiune nelimitată și poate zbura LUNI (Marți, Miercuri ...🤣 Aprilie, Mai, Iunie...🕵) și ANI de zile (21,22,23,24...😎) în ȘIR indian de rachete 😍 în jurul Pământului. Waww... Și China se laudă cu flota navală, avioanele și computerele quantice dar și cu ... POPULAȚIA pentru război bre... https://www.youtube.com/watch?v=wG6-dKPnQHc&t=5s ATENȚIE!!! Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat, pe 22.03.2021, că peste 50 de avioane ale Aviației Operativ-Tactice vor fi redislocate pe aerodromuri operative, în vederea îndeplinirii de misiuni comune cu Aviația navală a Flotei ruse din Marea Neagră, în cadrul verificării de control asupra perioadei de instrucție de iarnă.
TOATE au certe modalități de plantare SPIONI (CERCETAȘI) și, în replică, RESTRICȚIILE din scenariul ROȘU, de pandemie de spioni, nu? Circulația cu declarație sau INTERZICEREA circulației zice Arafat că-i SPERIE.
AZI a început APLICAȚIA din Marea Neagră. Dacă vedeți străini fără mască nu-i bai. Cei cu MASCĂ se ascund bre... de inamic, VID Co-21.
În SUA pericolul este al INVAZIEI emigranților după decizia lui Biden, damblagit, care a căzut acum și pe scara avionului.
Lumea a ÎNNEBUNIT din cauza PANDEMIEI dar și a delirului autorităților de parcă Dumnezeu le-a luat mințile.
Dumnezeu e cu noi, nu vă fie FRICĂ fiindcă FRICA duce la NEBUNIE.
Lăsați guvernanții să înnebunească de idioți ce sunt.
Semnează,
Moș Teacă

Niciun comentariu: