joi, 11 martie 2021

TRUMP E PE VAL…

 

După fulminantul discurs din finalul CPAC din Orlando, Florida, analiștii lumii sunt în DELIR mai ales că însuși Trump a dezvăluit în discursul său CRESTEREA incredibilă a popularității sale de la peste 70% (≈73%) înainte de CPAC la 92, 93 și 95% chiar pe timpul CPAC. (95% nu a atins nici un președinte al SUA). După discurs, la care Trump a dejucat așteptările democraților de a se RUPE de partidul Republican și era împins vizibil să formeze alt partid, Trump a avut un discurs FULMINANT de UNIRE nu numai a republicanilor ci a TUTUROR AMERICANILOR indiferent de opțiunile politice, etnice sau religioase, pentru punerea în OPERĂ A CURĂȚIRII SUA DE TRĂDĂTORI ȘI SATANIȘTI NOM.

Discursul a avut un efect NUCLEAR, în întreaga Americă, ajutat și de discursul guvernatoarei din Dakota de Sud, Kristi Noem, care, extrem de emoționată, a afirmat că TREBUIE să încuie în casă copii care să nu meargă la școala, la fel cum sudează chinezii casele ”infectate” din China și i s-a cerut să distrugă propria economie din South Dakota, cel mai performant stat d.p.d.v. economic cum cere Biden ca apoi să distribuie ajutorul de 1,3 trilioane de dolari la Corporații și statele ”albastre” care au jefuit țara. Exact ca la noi cu ajutorul către corporații UCIGÂND IMM-urile. Este o CRIMĂ să terorizezi cetățenii, americani, spunea ea, cu asemenea enormități anti-americane (sau anti-românești?). Vizionați clipul cu cuvântarea ei, cu americanii care știu să se ferească și singuri de pericolele ”JUNGLEI”.

Trump a arătat cum Biden a DISTRUS în două luni TOT ce a reușit Trump să construiască în patru ani. Astfel, americanii, cărora media le furniza doar idioțenii și cenzurau DEMENT oricare discurs al lui Trump, ca la noi, a auzit ADEVĂRUL chiar din GURA lui Trump. Și Trump nu a făcut și nu va face nici o referire, ÎNCĂ, la arestările procurorilor militari și la PROBELE stocate pe laptopurile și serverele CIA sau din Capitoliu, procurate de armată. Mai ales că Biden a cerut el, expres, dreptul la TOP SECRET în anchetă.

Iată că acum în MASA de americani a crescut exponențial încrederea în Trump, spre 80%, astfel că la alegerile din noiembrie 2022 are deja clarificate pozițiile aleșilor care vor permite republicanilor și lui Trump să revină într-o FORȚĂ COSMICĂ pentru curățirea nu numai a SUA ci și a întregii lumi. 


https://www.youtube.com/watch?v=08RX-g2BeF8  Asta fiindcă vizează acuzarea și a ONU, OMS, a statelor NATO și din afara NATO care au atacat suveranitatea SUA la alegeri și economic. Aviz amatorilor care l-au felicitat pe Biden înainte de termen, și au mai și contribuit la JAFUL ELECTORAL respins de Curtea Supremă de Justiție a SUA așa cum a menționat Procurorul General al SUA dar, caz reluat de guvernatorii din peste 20 de state și procurorii militari care, ca și DNA, au lăsat să fie îndrumați guvernatorii către … ADEVĂR

Biden, după crizele sale, publice, neuro-psihice, este deja obligat SĂ FACĂ UN CONTROL MEDICAL (vezi AMENDAMENTUL din CONSTITUȚIE) care va confirma, se pare, debilitatea sa psihică, observată și public, obligând PROCURORII MILITARI să finalizeze mai repede cercetările față de cele 180 de zile legale de cercetări. FOARTE stresantă munca de procuror militar în asemenea condiții când instituții și state cheie se opun lui Trump. Trădarea lor e acum aproape imposibilă fiindcă deja ATENTATELE s-au ținut lanț și au iritat procurorii și armata de patrioți. Azi și mercenarii ruşi ai Wagner Group, sunt tot mai prezenţi în lume. Poate vin și-n România bre... că avem prea mulți ASASINI, și economici...

Mai ales că și încrederea americanilor în Trump a crescut MASIV către 80%. Vezi cu atenție, te rog, clipul cu protecția lui Trump https://www.youtube.com/watch?v=08RX-g2BeF8 după numeroasele ATENTATE - 7(șapte) și după plecarea de la Casa Albă, plus cele 8 (opt) cât era președinte în funcție.

Acum Trump este un creștin CALAT POLITIC și nu cu abilități de business, ca până acum, ci PUR SÂMGE politic și diplomatic, pe CURĂȚIREA SUA de otravadeep state” și mai ales de sataniștii NOM. China este iar principalul INAMIC al SUA și asta descurajează profund și pe democrații sponsorizați sistematic.

Vă invit să studiați și singuri aceste concluzii ale analiștilor americani pentru a înțelege și MEDIUL și dezastrul, din România și nevoia de CURĂȚENIE, de primăvară. Acum Șoșoacă e DIVINĂ, SÎCPăi câți papagali avem noi în partide și pe facebuci și se dau mari deștepți agramați dar tot ei o critică pe Șoșoacă sau chiar oricare Tudor Vladimirescu, renăscut, e clar că FANARIOȚII se joacă public cu copii noștri deveniți jucării sexuale. Cum ați ajutat voi cazul Caracal? Dar ARȘII și ucișii din spitale? Dar restricțiile demente gen ora 22 în loc de 23? Etc. etc. etc. ... Tu de ce nu ești un Trump-ist autentic? REAL care e doctrina ta și ACȚIUNEA ta de pălmaș și sclav din România? Ce faci TU ca să dărâmi globalismul dement ce închide și Bisericile? Vin PAȘTILE și 1 MAI bun ... american? FII DAC bre... și PATRIOT.

Șoșoacă e un LIDER cu mare sinergie de UNITATE, gen Trump, dar, TOATE partidele sunt iată invizibile activ unite după 31 de ani de jaf și șantaj politic și juridic.

Patrioții noștri sunt deja de la zombi la oale și ulcele iar TINERII sunt subtil ”atacați” de corporatiști oferindu-le facilități grase, care au corupt și SUA, și nu numai. Parșiv, nu?

Dumnezeu e cu voi, cei cu SUFLET CURAT și patrioții răsar ca ciupercile în caz că vor vedea și simți CAUZA sărăcirii po_pulimii. E extrem de greu ca 1% din miliardarii ce dețin 99% din averea globală să cedeze unei ... revolte. Cine credeți că provoacă așa, ”nebun”, CRIZELE MONDIALE? Cei 1% gândesc cum să mai câștige UȘOR încă niște miliarde și produc acele ”defecte de război” bine plasate iar BĂNCILE doar execută după ”ratingul de țară”. Simplu, BANII curg către CINE TREBUIE, cu sprijin guvernamental de acționar dement gen Cîțu Mâțu, OMS pandemic etc.

Aici trebuie UNITATE și voință de DAC pentru a învinge un colos CORPORATIST satanist agresiv. De aceea POATE, ajutorul nesperat va veni abia acum din AMERICA – vin ACUM americanii? Poate, poate fiindcă se știe: Cămașa e mai aproape ca haina.

Depinde de VOI dragii moșului, de VOI tineretul, parșiv, care uită și de mamă și de tată ca să fie el corporatist. Aveți grijă de viitorul țării și a COPIILOR voștri.

Semnează,

Moș Teacă

2 comentarii:

Unknown spunea...

Cei care detin puterea mondiala sunt putini, dar foarte bine organizati. Organizare si unitate, cum zice Trump, ne trebuie si noua romanilor, care vedem cum, din nou Romania e vanduta la bucata de oamenii de nimic de la putere ca Catu, Orban si gasca lor. Tineretul corporatist este indoctrinat si indobitocit sa nu mai creada in familie, tara, neam si biserica. Speram din nou sa ne ajute americanii? N-am asemenea sperante. Trebuie sa ne curatam "prin noi insine". Pentru asta avem nevoie de un Trump autohton, care sa trezeasca tineretul si sa faca curatenie cu acordul si ajutorul tinerilor, pentru ca cei maturi si cei venerabili vor fi categoric de partea unui asemenea Trump.

Ioan CEPALIGA spunea...

OK, ok, ok ...
Avem NEVOIE dar nu avem PRIVATĂ?! Cine să fie Trump-istul român catalizator?
Păi câți papagali avem noi în partide și pe facebuci și se dau mari deștepți agramați dar tot ei o critică pe Șoșoacă sau chiar oricare Tudor Vladimirescu, renăscut, e clar că FANARIOȚII se joacă public cu copii noștri deveniți jucării sexuale. Cum ați ajutat voi cazul Caracal? Dar ARȘII și ucișii din spitale? Dar restricțiile demente gen ora 22 în loc de 23? Etc. etc. etc. ...
Tu de ce nu ești un Trump-ist autentic? REAL care e doctrina ta și ACȚIUNEA ta de pălmaș și sclav din România? Ce faci TU ca să dărâmi globalismul dement ce închide și Bisericile? Vin PAȘTILE și 1 MAI bun ... american? FII DAC bre... și PATRIOT.
Fiecare trebuie să înceapă cu EL ca să fie un adevărat CREȘTIN, ca și Trump care și el are copii, și să vă APĂRAȚI COPILAȘII și mai ales SUFLETUL !!!