joi, 18 martie 2021

CRIMĂ și PEDEPSĂ

Din PĂCATE nu e singurul CAZ de tortură. Vezi ”Cazul Sibiu. Trei medici explică de ce sunt sedați și legați pacienții de la ATI 


PERSONAL, am trecut ANI DE ZILE prin diferite spitale și am avut contact cu diferiți medici din sistem, sistemul civil și mai ales MILITAR. Am prea multe de povestit din DEZUMANIZAREA lor și demența impunerii de către sistem a unor practici (proceduri) CRIMINALE. Am fost și eu vocal la timpul meu când am fost ABANDONAT și a trebuit, cu forțe proprii, să găsesc TRATAMENTUL necesar și doar fiindcă NU TOȚI sunt criminali, cauzați de sistem, am găsit o doctoriță care m-a ajutat și salvat.

Ulterior am fost și eu nu numai AMENINȚAT, cu o groază de forme subtile, care mai de care mai CRIMINALE, față de un bolnav abandonat, invalidat de sistem în timpul și din cauza serviciului militar, SÎC.

Când am făcut greva foamei 1995, luna martie, am fost chemat, după alte NUMEROASE amenințări imbecile, la minister să fiu întrebat ce vreau dar, era TOTUL pregătit să fiu injectat și dus la psihiatrie. Doctorul chiar a intrat peste noi și a fost expediat IMEDIAT fiindcă nu eram singur. A eșuat acțiunea fiindcă nu am fost singur cum se așteptau ci permanent cu soția lângă mine. Revenit la unitate, CMJ Brăila, s-a primit ordin să fiu aici sedat și internat urgent la psihiatrie. Am auzit cu urechile mele. Am cerut eu să fiu internat la Spitalul de Urgență din Brăila, pentru disectazia de col vezical dar … potrivit ordinului, am fost obligat să fiu consultat și de o doctoriță psihiatru care mi-a scris în fișă niște enormități ca să fiu trimis apoi la SMC București la Comisia de Expertiză. Ce nu știau ei era faptul că eu nu am reclamat malpraxisul operator scăpat involuntar de prof. dr. Neagu șef al Clinicii Panduri de Urologie care m-a mai operat el de două ori ca să corecteze malpraxisul. La SMC erau destui colegi de liceu (Dr. Augustin comandantul spitalului la care am fost, Dr. Pascu, Dr. Cărstocea Benone, Dr. Iliescu cu care am discutat și m-au învățat cum să procedez ca să scap de iminența ”sancțiune” medicală de NEBUN deși am acceptat de două ori să-mi facă o puncție lombară și analiza lichidului encefalo rahidian ce ieșea NEGATIV, SÎC. Asta fiindcă influențați de sistem mi-au pus diagnostice aberante și urma să fiu REAL infectat pentru mielită bulbară și leuconevraxită cum scria în fișă că sunt SUSPECT. Răposatul Dr. Cârstocea Benone, mare specialist în analiza fundului de ochi, era doctoratul lui și mi-a arătat și pozele din lucrarea lui, mi-a spus să nu am absolut NIMIC și să nu mai calc pe la neurologie/psihiatrie că totul e o farsă ca să fiu eliminat și voi ajunge și eu ca ei, NEBUN. Am vorbit cu medicul urolog care m-a operat, Dr. Grigorescu, șeful secției urologie și care îmi mulțumise că nu am fost reclamant de malpraxis și mi-a făcut dosarul de clasare medicală cu … disectazia de col vezical, nu cu nebuniile de la NEUROLOGIE/PSIHIATRIE. După barem DEVENEAM inapt serviciu militar la pace și război și am revenit la CMJ Brăila pentru … pensionare SÎC. Aici înnebuneau toți dar mai ales  Dr. … (nu-i mai țin exact numele, că mi-e scârbă de el) de la CMJ fiindcă puteam să-i acuz abuzul medical de internare abuzivă și diagnosticul de pe fișă înainte de SMC. Așa am ajuns să fiu sancționat cu răutate pentru greva foamei și cererile mele și la Minister, de recalificare profesională a celor ce urmau să fie trecuți în rezervă după cererile NATO de reducere a armatei (1995).

Mi-au dat în notare NESATISFĂCĂTOR, în notarea de serviciu anuală, aberant, scriind că eu învățam engleza în timpul programului (vroiam chipurile să fugă în vest era acuzația nescrisă) dar eu eram la Universitate, anul unu, și eram special pus în serviciu operativ în zilele de examen ca să ratez anul. De aia am și făcut greva foamei (și profesorul Puiu Alexandru, rectorul Universității, era și el cu ai lui în greva foamei fiindcă se dorea eșuarea calificării Universității private (ca admisibilă în sistem) iar eu eram membru și în Senatul Universității ca unul din cei mai buni studenți. Din cauza numirii, dese și cu răutate, în serviciu operativ în zilele de examen, și nu numai, am ratat șefia de promoție deși am terminat cu media generală 9,21 (10 la lucrarea de licență) și am ieșit al șaselea pe Facultate și al șaptelea din 247 absolvenți pe Universitate, la REI, ASE București

Dar eram deja civil și la C.M.J. și M.St.M. era deja vâlvă fiindcă refuzasem și Ordinal Meritul Militar clasa 1-a fiindcă era semnat de CRIMINALUL Iliescu. Cioflină era, șef al Statului Major General. Dumnezeu a avut grijă și a ajuns în pușcărie. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri dintre MApN și Gigi Becali. Avea însă bube ... mai grave.

Se aștepau la alte represalii dar eu mi-am văzut de ”cariera” mea de economist în management-marketing, cu rezultate excepționale, fiind căutat de mulți din țară (am umblat în toată țara la firmele lui Cătălin Chelu unde am învățat enorm) dar am rămas apoi la MAIRON timp de 12 ani. Am adus împreună cu patronul, Costel Miron, foarte receptiv, firmele MAIRON (acum grup de firme) de la nivel de firmă de cartier la locul UNU pe țară pe domeniu de activitate și apoi a intrat în rândul firmelor corporatiste depășind 100 milioane euro pe an CA. În fapt 120.

ThyssenKrupp un concern industrial german cu 188.000 de angajați și o cifră de afaceri de 40,6 miliarde euro, ne curta la expozițiile de la Dusseldorf și Hanovra pentru a ne cumpăra. Așa am ajuns să vizităm sucursalele ThyssenKrupp din Germania (Dusseldorf și Dortmund), din Polonia la Potsdam și Varșovia apoi în Bulgaria și … România. Miron C. era dispus însă să vândă firma.

Am susținut bonitatea firmei și perspectivele de LIDER PERMANENT pe piață a MAIRON și am reușit să OPRESC vânzarea. Apoi am trecut în Turcia pentru a contacta concurența și ce am văzut aici era sub nivelul nostru dar … erau foarte buni comercianți. Am achiziționat utilajele pentru o fabrică de țevi ce a fost instalată la Găești (MAIRON TUBES).
Am avut ocazia să verific și alte centre medicale din lume și sunt decepționat de dezumanizarea medicilor, de pretutindeni.

BANUL și sponsorizările fac legea medicilor cu ”proceduri” obligatorii.

România e BOLNAVĂ, cu metastaze, imposibil de tratat. Politicul a distrus TOT, economie, sănătate, educație, avuție națională etc. etc.

Nu există un dialog între specialiști ci doar BANUL face legeaSe poate și mai bine  fiindcă în România Grădina Maicii Domnului” și aerul MIROASE a DUMNEZEU. Populația băștinașă este preponderent cu dragoste de Dumnezeu și iubește Grădina EdenDe aceia patriotismul și blajinitatea poporului sunt date de RAIUL creat de veacuri pe aceste meleaguri.

Mâine pe 20 martie se ia PULSUL GLOBAL AL PLANETEI (peste 50 de state) pentru a evalua RAPORTUL DE FORȚE dintre MAFIOȚII instalați la putere (asasinii economici și umani) și PĂLMAȘII autohtoni care POT să se revolte masiv sau … minor se va decide viitorul po_pulimii.

Și totuși, de frică, se fac eforturi imense de GUVERNANȚI pentru a BLOCA intrarea în București și a INFRICOȘA po_pulimea cu noile tulpini de VID, Co-19, 20, 21 etc. deși s-a atenționat și OMS, de specialiștii lumii, că NU SE FAC VACCINĂRI ÎN PANDEMIE că se accentuează viteza MUTANȚILOR tot mai agresivi, ca JANDARMII.

Se poate, sigur, dar … tu ce faci ca să fie mai bine?

Cei interesați citiți aici una din părerile unui specialist de excepție cu privire la vaccinarea în pandemieDOAMNE, DĂ-LE MINTEA SĂ CITEASCĂ ȘI SĂ PRICEAPĂ!  https://icepaliga.blogspot.com/2021/03/compara-vaccinarea-arnm-cu-apocalipsa.html dar nu uitați fondul, aici:

https://www.libertatea.ro/stiri/coordonatorul-vaccinului-anti-ebola-avertizeaza-oms-vaccinarea-in-pandemie-favorizeaza-raspandirea-coronavirusului-3454666

Semnează,

Moș Teacă

2 comentarii:

Unknown spunea...

Impresionant și perfect posibil în condițiile societății noastre. Mai rău e că nu putem schimba nimic: cine ține frâiele în mâini nu acceptă ca cineva să intervină să-i strice jocure.

Ioan CEPALIGA spunea...

Dragă postacule necunoscut,
Se poate fiindcă în România ”Grădina Maicii Domnului” și aerul MIROASE a DUMNEZEU. Populația băștinașă este preponderent cu dragoste de Dumnezeu și iubește Grădina Eden.
De aceia patriotismul și blajinitatea poporului sunt date de RAIUL creat de veacuri pe aceste meleaguri.
Mâine pe 20 martie se ia PULSUL GLOBAL AL PLANETEI (peste 50 de state) pentru a evalua RAPORTUL DE FORȚE dintre MAFIOȚII instalați la putere (asasinii economici și umani) și PĂLMAȘII autohtoni care POT să se revolte masiv sau … minor.
Și totuși se fac eforturi imense de GUVERNANȚI pentru a BLOCA intrarea în București și a INFRICOȘA po_pulimea cu noile tulpini de VID, Co-19, 20, 21 etc. deși s-a atenționat și OMS, de specialiștii lumii, că NU SE FAC VACCINĂRI ÎN PANDEMIE că se accentuează viteza MUTANȚILOR tot mai agresivi, ca JANDARMII.
Se poate dar … tu ce faci ca să fie mai bine?