sâmbătă, 27 martie 2021

Moscova - 26 MARTIE, ora 19:56

CONSILIUL DE SECURITATE AL RUSIEI aprobă proiectele de PRINCIPII ale politicii internaționale de SECURITATE CIBERNETICĂ.

Vă interesează sau doar mimați interesul domnilor strategi? SUA e pe cale să explodeze după reluarea verificării fraudelor electorale. Se încearcă ascunderea sub preș a ”gunoiuluigarbage” electoral dar … ia foc oricare motivație. Proiectul Rusiei constată faptul că tehnologiile informației și comunicațiilor sunt utilizate din ce în ce mai mult în scopuri TERORISTE și EXTREMISTE, cum ar fi propaganda terorismului și recrutarea susținătorilor #rezist sau (deep-web). Pentru prima dată, documentul menționează AMENINȚĂRILE legate de atacurile cibernetice împotriva resurselor IT ale unor ȚĂRI întregi, inclusiv a infrastructurilor (critice) ale acestora – energetic, de transporturi, instituționale etc.etc.

„Tehnologiile cibernetice au început să fie utilizate mai activ în SFERA POLITICO-MILITARĂ pentru interferența în treburile interne ale țărilor suverane utilizând softuri adaptate ”fake-news de hollywood”. În încercările lor de a păstra dominația, unele țări au RESTRICȚIONAT în mod INTENȚIONAT accesul ”țărilor în curs de dezvoltare” (foarte tare, nu?) la tehnologii de vârf ce au ca scop CREȘTEREA DEPENDENȚEI lor ECONOMICE și POLITICE prin #rezist"

Trump de aceia își face propriul sit de socializare și propria TELEVIZIUNE

Putin a acceptat să-și facă și el propriul BLOG de socializare ca urmare a ABUZULUI celor de la TWITTER, Facebuci, Google etc.etc. și tendința asta, iată că explodează contra corporațiilor abusive.

Urmează replici și SANCȚIUNI echivalente și prin CS al ONU dar preponderent bilateral, trilateral, la RECIPROCITATE.

Fiecare cu gașca lui, po_pulimea nu e interesată bre de ruși și chinezi, până când nu se va instala ”Dictatura LIBERTĂȚILOR chinezești – neomarxiste”, la care a aderat și Biden cu mare ”deschidere” spre chinezăriile globale. China CONTINUĂ să investească în SUA dar și să-și PROTEJEZE investițiile. Cum? Simplu, cu perseverență chinezească de dominație.

"CONSILIUL DE SECURITATE AL RUSIEI s-a reunit vineri (ieri) în ședință, sub președinția președintelui Vladimir Putin pentru a analiza și aproba un PROIECT de ”PRINCIPII DE BAZĂ ALE POLITICII DE STAT A RUSIEI ÎN DOMENIUL SECURITĂȚII CIBERNETICE – atenție -  INTERNAȚIONALE", a spus Patrushev, adăugând că proiectul a ACTUALIZAT AMENINȚĂRILE GLOBALE în domeniul cibernetic. SFERĂ armonizată cu ultimele ATACURI GLOBALE, diseminate militar.

TOTUL e la RECIPROCITATE în ACȚIUNE și SANCȚIUNI și prin ONU sau … DIRECT.

NIMIC nu este veșnic în afară de Dumnezeu concluzionează Consiliul.

Suntem într-un nou tip de RĂZBOI oficializat și sesizat și la ONU pentru a actualiza termenii de ”agresor” și ”agresiune” dar nu gen teroriști buni și teroriști răi, ci juridic, internațional, de se va putea și se va dori și de corporatismul agresiv. Putin reclamă inclusiv încălcarea drepturilor de licență (brand) asupra vaccinului său Sputnik V (1,5 miliarde doze vândute) dorit iată acum și de Germania deși UE refuză...

Întrebarea ce vine involuntar: Ce facem cu vaccinul nostru, cu o durată de protecție de 15-17 ani, 100%, ROMÂNESC, ce este atacat chiar de guvernanții obedienți vestului refuzând finanțarea finalizării lui.

Institutului Cantacuzino i s-a pus căpăstrul? De ce nu-i sprijină și armata pe inventatori?

Semnează,

Moș Teacă


Niciun comentariu: