luni, 3 mai 2021

COMPETENȚA ȘI INCOMPETENȚA UCID LA FEL CA ȘI MINCIUNA ȘI ADEVĂRUL.

PARADOXAL, NU? Eu așa cred în diversitatea imensă, liberă, a exprimării INTERESELOR legitime sau măsluite. Dumnezeu este net superior oricărei BLASFEMII ce apare patologic în liberul arbitru al omenirii.

Se spune că, OMUL are nivelul său personal, subiectiv, de ATINGERE a INCOMPETENȚEI - Principiul lui Peter. Adică ești competent până la un nivel de la care competența ta de conducere (înțelegere) dispare și atunci ți-ai atins nivelul de … ÎNCOMPETENȚĂ. Ea devine OMNIPREZENTĂ, ca și orice boală, drog...

În cazul în care deții și o funcție care este peste nivelul tău de COMPETENȚĂ înseamnă că, din INCOMPETENȚĂ poți UCIDE. Și asta se întâmplă și azi. https://politica-dezastrului.ro/articole

La fel este și cu ADEVĂRUL și MINCIUNA, ca potențiale INFRACȚIUNI.

”O MINCIUNĂ repetată de o mie de ori rămâne o miciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine ADEVĂR”, spunea Goebbels, Ministrul Propagandei Publice în timpul regimului nazist. În acest caz ”ADEVĂRUL” rezultat UCIDE în mod criminal, conștient, NAZIST. Exact ca-n România, la globaliștii politruci NAZIȘTI.

Translatați acest sofism sau dicton, aforism etc. la COMPETENȚĂ-INCOMPETENȚĂ unde, cu sofisme bine manipulate, ADEVĂRUL este amestecat în MINCIUNĂ, care, REPETATĂ obsesiv ca și INTERES conduce inevitabil la CRIMĂ PREMEDITATĂ, prin ADEVĂRUL-MINCINOS rezultat din mascarea MINCIUNII-ADEVĂRATE.

Iată de ce eu insist pe acea prezentare în antiteză a TOMURILOR ȘTIINȚIFICE, a DOCTRINELOR, susținute și abordate de politicieni, îndeosebi, dar și în TOATE celelalte paliere sociale doctrinare subsidiare.

Mi se pare aberant, o BLASFEMIE, să combați cu MINCIUNI sau INCOMPETENȚĂ puterea tămăduitoare a CREDINȚEI, a iubirii  lui Hristos, a Euharistiei (Cina cea de tainăLegea cea NOUĂ) ”Matei 26:26-29 Pe când mâncau ei, Isus a luat o pâine și, după ce a binecuvântat, a frânt-o și a dat-o ucenicilor, zicând: „Luați, mâncați; ACESTA ESTE TRUPUL MEU.” Apoi a luat un pahar și, după ce a mulțumit lui Dumnezeu, li l-a dat, zicând: „Beți toți din el, căci ACESTA ESTE SÂNGELE MEU, SÂNGELE LEGĂMÂNTULUI CELUI NOU, care se varsă pentru mulți, spre iertarea păcatelor.”) E o MINUNE pe care nu o înțelegi, tu pâgânule, nici spiritual și nici ȘTIINȚIFIC, ca și PUTERE DIVINĂ clar ne-înțeleasă de atei sau sataniștii guvernanți. Rugăciunea face MINUNI de nrcrezut pentru atei.

Chiar și ȘTIINȚA a demonstrat ce efect divin are incantația și crucea la AGHIASMĂ pentru structura APEI dar și pentru bucatele sfințite. Și, tot ȘTIINȚA arată că și GÂNDUL, cel mai puternic câmp de torsiune, dacă e plin, profund, de POZITIVUL IUBIRII lui HRISTOS poate modifica chiar GENETIC cromozomii umani și poate VINDECA. Dar cel mai uimitor miracol este chiar LUMINA DIVINĂ de la mormântul lui Hristos și mai ales stâlpul crăpat lângă mormântul lui Hristos când a fost interzis accesul la mormânt a ortodocșilor și ruga a fost spusă lângă acel stâlp ce s-a crăpat și a apărut acolo LUMINA DIVINĂ precum a crăpat și catapeteasma din templul iudeilor în momentul crucificării. CREDINȚA PROFUNDĂ, bre sataniștilor lideri, a determinat nenumărate miracole chiar și în zilele noastre. A sosit SCADENȚA. BUCURAȚI-VĂ! Nu vă fie TEAMĂ. HRISTOS A ÎNVIAT.

Tot ȘTIINȚA arată că VIRUȘII au o putere incredibilă de auto-replicare pentru a-și schimba structura într-o tulpină nouă în lupta sa cu atacurile asupra lor și de aceia NU SE FACE VACCINAREA în perioada de epidemie/pandemie fiindcă virusul se schimbă și mai rapid cu tulpini incredibil de patogene datorită luptei sale cu … vaccinul

Hristos vindecă ORICE și l-a înviat din morți și pe Lazăr, cu puterea dată de Tatăl Ceresc. Nu puteți înțelege sataniștilor!!!

Astăzi se crede că atât gândul cât și informațiile culese de viruși au un element nou, legat probabil chiar de cea de a CINCEA FORȚĂ FUNDAMENTALĂ despre care scria și Einstein dar, și-a distrus manuscrisele chiar și pentru unificarea doar a celor patru forțe, din care două, au fost utilizate în Experimentul Philadelphia fiindcă el a calculat probabilitatea și a și văzut omenirea, FAPTIC, cum se AUTODISTRUGE. Așa se petrece acum și cu VACCINAREA experimentală, pe cât mai multă po_pulime inconștientă. Sunt convins că oricine cunoaște ar combate la fel acest GENOCID GLOBAL comparativ cu beneficiile reale ale altor vaccinări, pozitive însă. Aici doar BANUL face acum Legea GENOCIDULUIfantastic, impus global de OMS/NOMPe mine mă exasperează nivelul extrem de jos de incompetență atins de lideri. Și mai ales MINCIUNA repetată obsedant, PARANOIC, SCHIZOFRENIC, pentru a deveni ADEVĂR ... MINCIUNA. Adică minciuni-adevărate!? Este grotesc, un nazism-tembel (ca și sintagma ”teroriștii buni sau răi”) și suburban, inuman.

ARNm este clar un mesager de informație trimis către CELULELE limitrofe locului injectării. Ce se întâmplă însă dacă serul se injectează, ACCIDENTAL, într-o secțiune periferică de circulație a sângelui, plasmei, sau tangent cu un nerv periferic și intră în celula respectivă? Informația mesager este preluată nu într-o celulă proteică dorită ci va circula în zone INTERZISE genetic care conduc chiar și la sindromul AUTOIMUN. Dar virusul își modifică repede tulpina și se cere un nou ser în rapel unde informația din nou se duce aleatoriu în organism și ar trebui refăcuții noii anticorpi etc. etc. dar virusul e deja ... NOU.

Dacă studiați himerismul și accidentele de incompatibilitate sangvină sau chiar genetică de la doi parteneri ce doresc copii veți înțelege RISCURILE imense ale acestui ARNm din vaccin. Se spune că el, mesageru, dispare după ce informația a fost procesată dar tot ȘTIINȚIFIC este descris procesul CRISPR de stocare a informației, care e utilizată apoi chiar de viruși sau bacterii pentru a se autoproteja.

Cred că este suficient pentru a vă PROVOCA la studiu propriu vizavi de RISCURILE cu care se ascund voit și CRIMINAL datele REALE publicate, dar negate absurd de alți ”profesioniști” gen ”o MINCIUNĂ repetată de un milion de ori…” pentru INTERES clar FINANCIAR. De aici și ”bonusurile” sau mai clar DISCRIMINAREA agresivă de ”momire” criminală a po_pulimii cu ”obligareainconștientă la vaccinare și ASCUNDERE sau INTERZICERE a oricărui alt TRATAMENT ce CONTRAVINE INTERESELOR lor FINANCIARE. Revedeți CRIMELE cu vaccinarea abuzivă cu decese catastrofale din India, Africa,  sau chiar a copiilor, sau și mai criminal, a fetușilor supuși experimentelor. Găsiți clipul pe YouTube cu mărturia doctorului care a experimentat NAZIST, abuziv, CRIMINAL.

AGRESIVITATEA ASOCIATĂ, cu RESTRICȚII anti-umane și vizibil aberante a devenit intolerabilă. Dau doar exemplul Becali cu medicamentele INTERZISE  a fi aduse GRATIS (finanțate de Becali) în România care frizează ABSURDUL decizional. Pe 20 Mai 2021 Curtea Constituțională va judeca sesizarea unui avocat, SESIZARE cerută și admisă în instanță, ca declarare NECONSTITUȚIONALĂ  a Legii nr. 55 din 15 mai 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 care a distrus intimitatea și drepturile Constituționale ale românilor. Tot atunci se organizează și cel mai mare PROTEST a CELOR TĂCUȚI  care cer și răspunderea celor implicați și recâștigarea de români a drepturilor încălcate ABUZIV, fără umanitate și empatie cetățenească, chiar cu UCIDEREA unor agresați de forțele de ordine sau arși în spitale, morți acasă din alte cauze, chiar canceroși lăsați criminal în su-fe-rin-ță fără medicație. Sunt însă și exemple globaliste, de CRIME cu PREMEDITARE. Unele sunt deja în curs de judecare (vezi Nürnberg-2) dar BANUL face și aici ravagii juridice FIINDCĂ sunt extrem de mulți miliardari implicați, ca în FALSIFICAREA alegerilor din SUA, inculpate fiind și STATE, chiar și aliate.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: