duminică, 23 mai 2021

PERICOL GLOBAL AB-SO-LUT

ROMÂNI TREZIȚI-VĂ! NU MAI E DE GLUMIT. Citiți de vreți ”să trăiți ... bineee ...” dar, știți să citiți sau după zece rânduri adormiți? Un somn halucinant vă așteaptă! E mult. e puțin? Pentru a trăi VOI, mă chinui eu să vă trezesc. Eu mi-am trăit traiul, găurit și mi-am mâncat mălaiul, jumulit. Fiecare însă are libertatea de la Dumnezeu în a decide. Copiii primiți sunt însă ai lui Dumnezeu și deveniți CRIMINALI.

Lenin! ÎNVĂȚAȚI, ÎNVĂȚAȚI, ÎNVĂȚAȚI !!! ”CREATURILE” ȘI ROBOȚII VĂ ÎNLOCUIESC RAPID. Cine-i oprește de la vaccinat? Bill GATES a obținut LICENȚA de invenție privind implanturile și genetica Fauci

Anthony Stephen Fauci este un medic și imunolog american cu origini italiene, care, iată că a recunoscut public, că a finanțat laboratorul din Wuhan și, implicit, este artizan al armei biologice chineze SARS CoV2. În consecință producătorii Pfizer și Moderna RECUNOSC acum și ei public (vezi procesul de genocid al medicilor și avocaților Germaniei) că produsele lor anti COVID atenție!!! NU SUNT VACCINURI ci experimente GENETICE care însă, încalcă normele juridice de la Nurenberg. MAFIA GLOBALĂ este inculpată așadar pentru GENOCID dar, BANUL și coruperea mafiotă a JUSTIȚIEI americane (cu influențe și în România, vezi refuzul eliberării lui Dragnea) e obligată, inclusiv, pentru devoalarea lui Trump asupra finanțării Wuhan și a ORIGINII virusului!!! https://www.youtube.com/watch?v=ctbtCmDM7fw

De aceea procurorii civili au cerut ARESTAREA URGENTĂ a lui Trump, ca pe Dragnea, dar pentru ... ”evaziune fiscală” pentru a echilibra PROBELE parchetelor militare americane vizavi de ”golaniadaBiden, în JAFUL electoral dar mai ales culpa și trădarea democraților cu China și ... la Wuhan. E exploziv și Biden tremură pentru adevăratul vinovat al VIRUSULUI UCIGAȘ și vrea ca Trump să dispară, inclusiv cu-n atentat dacă justiția la New York nu-l arestează. Și e abea începutul. Urmează un război civil și-n SUA care a fost evitat la 06-ian-2021? Sigur va fi o vară EXTREM de fierbinte la nivel GLOBAL fiindcă dictatura neomarxistă americano/chineză se va impune în mod CRIMINAL pentru înrobirea globală a lumii. Se estimează chiar a se declanșa un RĂZBOI ”motivat” (vezi Rusia, Belerus dar și Taiwan și mai ales intensificarea cooperării în Siria a noii triade, atenție!, militare de interese RUSIA CHINA IRAN care  elimină din vechea triadă Turcia, momentan, din ecuația Siria.  Se amplifică ASTFEL un conflict cu implicarea SUA, a păpușii Biden, în conflictul Israel/Palestina+Hamas, fiindcă toți sunt presați de problemele lor POLITICE ale alegerilor. 

Biden e încă sub invocarea de Trump a Legii Insurecției Armate ce se încheie tocmai în iulie 2021. Fiind la putere, iată că Biden vrea ARESTAREA cu orice preț a lui Trump care știe prea multe, ca Dragnea. ”Când sapi groapa altuia, și încă de trei ori, cazi SIGUR tu în groapă”, SRI și COVESI la noi ”veghează” 😝. 

Evaziunea fiscală la Biden este iată legată și de Ucraina și România dar cu prioritate de trădarea în China și CRIMA pandemică.  Și de acum ”curg” imense mârșăvii ”politice”, de JAF, derulate și în România. Vara se încinge cu averse puternice.

De aici gafele continue ale lui Biden inclusiv la externe având urgent nevoie și de un conflict armat (ferească Dumnezeu! de o păpușă fără minte) ca să abată atenția electoratului de la acuzațiile cuntinue ale lui Trump privind gestionarea dezastruoasă SUA etc. 

Am zis etc. fiindcă explodează pe lângă finanțarea de FAUCI/BIDEN (SUA) a armei biologice de la Wuhan dar, MAI ALES, și corupția, sexul cu copii, canibalismul, adrenocromul etc. etc.). 

Doar Dumnezeu mai poate fi cu noi po_pulimea jefuită devenită COBAI al unor CRIMINALI GLOBALI.

Și acum atenție că e mai rău ca traficul și consumul și de ... heroină. Sunt mulți ce se vor EROI MUSCULOȘI, demenți!!! 

PIAȚA Bio-hackerilor, oamenii cobai, racolați, folosesc metoda de editare genetică CRISPR pe ADN-ul lor, şi nimeni nu îi poate opri?! OARE? Chinezii au deja, oficial, CINCI femele umane clonate (numai?), încă în viață, dar și numeroși indivizi BIO și GENETIC modificați ”SPECIAL” și cu implanturi. Contrar Nuremberg. Cine-i oprește? https://www.youtube.com/watch?v=jAhjPd4uNFY vezi după minutul 9

Oamenii, unii, încep să-şi modifice chiar și singuri ADN-ul, ”tatuat”, cu noua tehnologie de editare genetică numită CRISPR, fie pentru călătoria pe ”Barsoom” fie pentru anomalii genetice, dar cel mai des pentru facilități (bonusuri). Toți vor ”binele” lor, al noilor ”drogați” care cer legalizarea ”drepturilor” lor, auto-mutilante, cu ”tatuaje ADN”.

Mulți experți şi-au pus problema că metoda trebuie reglementată. De ce? Aici e aici, BUBAAA… se face, de regulă, INCONȘTIENT (ca vaccinarea). RECLAMA este CRIMĂ, cu premeditare, dar cine mai este tras la răspundere când Legea și Constituția sunt doar opționale, liderilor și celor cu BANI? Po_pulimea se supune cu forța  jandarmilor și a restricțiilor.

Încă pot apărea ”greșeli” (culmea, unele voite, experimental) de ”editare genetică” sau pot apărea schimbări necontrolate din cauza imunității naturale conducând și la boli AUTOIMUNE. Detalii și pe https://icepaliga.blogspot.com/2021/05/trei-teme-neinteresante-dar-vitale.html

Vezi așadar ce scriam cu privire la VACCINUL tip ARNm și ”patologiaCRISPR din cauza biofotonilor care transmit ”informația” către TOATE celelalte celule. Apoi STOCAREA informației este iminentă, biologic, chiar fotonilor biologici care controlează ”echilibrul” biologic al VIEȚII. Se deschide o poartă IREVERSIBILĂ întregii umanități. Acest ”BINE” nu e BINE dragii Moșului. O spun savanții curajoși și cei fără avarismul BANILOR. Iată cum ”incubatorul MATRIX, Mengele” a devenit realitate ucigașă. Omenirea nu contează, ea se programează, genetic.

Editarea genetică CRISPR a devenit așadar POPULARĂ, încă din anii, atenție!!!, 2013-2015, pentru că tehnica este IEFTINĂ şi uşor de folosit (vezi azi producția masivă și rapidă de vaccinuri). COVID era deja pe țeavă. Vezi, 18 octombrie 2019, la New York, exercițiul  PANDEMIC Eveniment 201” (Event 201 - https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/).

Beneficiile sunt multiple, spune propaganda de accept și socializare, subliniind că multe boli care până acum erau netratabile pot avea noi şi revoluționare tratamente, scrie și New Scientist. Ce bine ar fi de ar fi ... BINE dar chiar și  o singură MODIFICARE genetică făcută NU SE MAI POATE CORECTA, fiind un ARN ARTIFICIAL ce SCHIMBĂ ADN-ul. Iar dacă e și greșită, din start, doar moartea o mai ...  corectează.

Avem deja nenumărate viețuitoare, de la plante și până la OM, care sunt MODIFICATE genetic, artificial, CU ACORDUL OMS dar INCONȘTIENT și ACCEPTUL PO_PULIMII FLĂMÂNDE, chiar ȘI în MARELE EXPERIMENT GLOBAL al ... VACCINĂRII cu recompense.

Totuși, există şi alte aspecte, dincolo de studiile specializate de LABORATOR. Rețineți, de LA-BO-RA-TOR devenit global.

ATENȚIE!!! 0ctombrie 2017, Josiah Zayner, un biochimist care a lucrat în trecut pentru NASA, a devenit PRIMA PERSOANĂ care şi-a editatvoluntar, propriul ADN cu ajutorul CRISPR ca să fie ... musculos.

Hopaaahttps://www.digi24.ro/emisiuni/2-0/2-0-gadget-23-mai-11-30-1538575 vedeți ultimele noutăți genetice la finele emisiunii.

Ei atunci ATENȚIE!!!  Experimentul lui Zayner, din 2017, a avut scopul de a-și crește forţa fizică (NASA și SOLDATUL VIITORULUI?!) prin înlăturarea unei gene care controlează creşterea musculară. Un experiment similar realizat în 2015 a arătat că acest lucru func-ţi-o-nea-ză la castori, al căror genom a fost modificat încă din faza embrionară. Astfel, există problema că OAMENII vor deveni (sau cel puţin, vor dori să devină) SUPRA-OAMENI prin modificarea genetică multiplă (cu CRISPR Cas9 până la 7 segmente genetice, cu NOUL CRISPR de la 12 la 27 cromozomi din care 23 sunt UMANI iar restul extratereștri?!).

Având în vedere că metoda este încă nouă şi încă foarte puţin explorată, (NECESITĂ VACCINAREA ARNm a MILIARDE de OAMENI și studiul lor STATISTIC, al efectelor adverse) CONSECINŢELE POT FI NEBĂNUITE. De aceea SPECIALIŞTII NU RECOMANDĂ UTILIZAREA NESĂBUITĂ a acesteia şi ei doresc REGULARIZAREA tehnologiei şi în mediul din afara laboratoarelor.

OMS a încălcat însă recomandările și a creat PANDEMIA COVID (în fapt o GRIPĂ nouă, modificată genetic pentru experimentele globale) pentru eficientizarea editării genetice dorite de miliardarii lumii. Așa s-a încheiat un ACORD SCRIS, antiNuremberg, cu liderii lumii privind experimentele. Vezi informațiile de pe blog. Cei cu grupa sangvină O1 sunt se pare, demonstrat, IMUNI la COVID prin refuzul atacului genetic, NATURAL. Doar ”unele” co-morbidități pot face și infectarea lor. E o dovadă vie a ”creației” în la-bo-ra-tor a virusului gripa nouă, (scuze gripa 19, scuze COVID 19=SARS Cov2 după Event 201 sau chiar înainte).

Pentru prima dată în istorie, oamenii de știință POT MANIPULA, aparentLEGAL”, ORICE PARTE A GENOMULUI UMAN sau EXTRATERESTRU, cu mare precizie zic ei, grație unei tehnici numite CRISPR (clustered regularly interspaced short palindromic repeats) NOU, pe un ”EȘANTION” EXTREM DE MARE DE OAMENI. Practic, este acum posibilă modificarea precisă, în detaliu, a oricărei poziții specifice din ADN-ul celor 23 de perechi de cromozomi umani, fără a introduce, PROBABIL, mutații nedorite ori greșeli spun oamenii de știință. Păi cine o vrea mare, să și-o facă bre... cu voința lor. Ceilalți nu pot fi obligați sau mințiți cu ”recompense”.

Dar organismul uman are PROPIILE SISTEME DE PROTECȚIE care sunt IMPOSIBIL de controlat integral de indivizii ... ”savanți. Creația Divină este extrem de exactă și se AUTOREGLEAZĂ, deși mai puțin rapid ca bacteriile sau virușii care iată sunt folosiți și la experimentele genetice IREVERSIBILE. Situația ireversibilității este similară absolut la toate viețuitoarele modificate exact ca și himerismul transmis de la mamă la făt, tot mai complicat. Clipul următor vă lămurește 100% https://www.youtube.com/watch?v=jAhjPd4uNFY&t=566s de la minutul 9.

UȘĂ deschisă nu va mai putea fi închisă NICIODATĂ! Repet, NICIODATĂ!!! Oamenii se referă în general doar la CRISPR-Cas9 (deja ÎNVECHIT ca METODĂ) când vorbesc de instrumentul de editare geneticăDar Cas9 este doar una dintre multele proteine asociate cu CRISPR

Dar ai noștri venetici de la OMS învață și la Wuhan, în mod idiot, să repete ca papagalul, doar propaganda deșănțată, ”sigură”, în media, după arhaicul CRISPR Cas9.

Altele, NOI: Cas12a, CasY şi CasX sunt însă deja activate. În noul studiu, savanții au arătat că proteina CasX poate (oare?) fi esenţială în revoluționarea editării genetice la oameni. GARANȚII ... doar vorbe? Deloc, dar efectele sunt încă ”necunoscute”, practic, și doar teoretic se intuește ”REZULTATUL” după cel de pe cobai. Iată că trecerea pe oameni este deja dictată de ... CONCURENȚĂ.

Pricepeți acum ce este cu experimentul RAPEL și numărul de RAPELURI cu noi structuri ARN artificial marcate, Cas12a, CasY şi CasX sau cine știe care noi proteine asociate? Este exact PIAȚA ce se creează CONȘTIENT, CRIMINAL, pentru a curge permanent BANII din proiectul lor OCULT. BANUL CORUPE IREVERSIBIL PO_PULIMEA.

 

Aceste proteine acționează ca foarfece (măsoară de zece ori și taie odată) în sistemul CRISPR. Acestea taie ADN-ul în locul potrivit, iar fiecare are avantajele şi dezavantajele sale. Cercetătorii de la University of California din Berkeley au descoperitproteina CasX este capabilă să editeze genele umane, fără să aibă problemele lui ... Cas9, ducându-ne astfel mai aproape de editarea genetică în siguranţă. Echipa de cercetători americani şi-a descris în detaliu noua descoperire în jurnalul Nature.

În primul rând, despre dimensiunea proteinei: savanţii folosesc deseori un VIRUS numit AAV pentru a livra sistemul CRISPR. Acesta are o capacitate foarte limitată de transport, astfel că folosirea unei proteine mai mici lasă mai mult loc pentru instrucțiuni și alte „unelte” microscopice de care are nevoie sistemul pentru a edita un genom. Totul se face informatic, dar bio-fotonii au și ei informația lor divină. ANTICORPII NATURALI sunt singurii SIGURI. Orice intervenție peste ei (vaccinarea) produce anomalii grave.

CONCLUZIE

Omul a ajuns să concureze cu DIVINITATEA și a ajuns la instrumente de editare genetică din ”MĂRUL lui ADAM și al EVEI” ca și păcat originar. ACTUALUL PĂCAT este însă CONȘTIENT și volitiv (determinat de voință), concurențial, ceea ce face ca PĂCATUL să afecteze ÎNTREAGA UMANITATE prin ”MĂRUL OTRĂNIT” aparent un panaceu universal” de SĂNĂTATE, dar ... nu MINTALĂ

Media globală MINTE cu nerușinare comercială ca să curgă BANII vaccinării experimentale. Faptic însă iată că ministrul Apărării rus anunță: ”Se pregătește o ARMATĂ de CLONE”. Generalul Grumaz și fostul șef al SRI  vin cu explicații halucinanteDate fiind beneficiile uluitoare pe care le iau în calcul planificatorii militari, implicațiile deschiderii porților sunt absolut enorme şi chiar înspăimântătoare deoarece domeniul nu este reglementat juridic. În consecință nu există angajamente ale statelor de a reglementa producția şi folosirea civilă şi militară a clonelor. Și CLONELE EXISTĂ deja cam peste tot. Vezi ”Listele negre” din SUA și CLONA Biden... și nu numai ci și a unor miliardari arestați doar ca și clone.

În SUA, în mai 2013, amiralul William MsRaven a anunțat că se lucrează la proiectul unei noi generații de luptători de elită, proiectul TALOS (Tactical Assault Light Operator Suit), cunoscut în general ca IRON MAN PROJECT. Ani de zile, oficiali din SOCOM (United States Special Operation Command) au spus că se înregistrau proiecte notabile, fiind îmbunătăţite caracteristicile exoscheletului cu elemente ca ONIX şi FORTIS, inovații importante marca Lockheed, iar în 2014, Președintele Obama spunea că "pot să vă declar oficial că vom crea IRON MAN". Puțin mai târziu, în 2017, poate cu caracter preventiv, și Putin avea să declare că "ne putem imagina că un om va crea un alt om cu niște anumite caracteristici, nu numai în teorie ci și în practică. Poate fi vorba despre un matematician, un muzician strălucit sau un soldat, un om care să poată lupta fără a resimți teamă, milă, regrete sau durere". E demențial. Și se fac aplicații cu aceste ”creaturi” plus A.I. (Inteligența Artificială) și robotica specială (în zone de risc, extrem de periculoase).

În cazul Chinei care e în TOP 1, aceleaşi întrebări şi nelinişti. Le găsiți enumerate în acest articol-avertisment publicat de Atlantic Council, mai degrabă temeri faţă de posibila folosire duală a unei tehnologii de inginerie genetică unde se pare că specialiştii chinezi sunt cei mai avansaţi. Este vorba despre acelaşi tip de cercetare pentru a se vedea dacă pot fi deja a-dă-u-ga-te caracteristici suplimentare care să transforme organismul uman într-o entitate super-performantă, inclusiv în zona militară. Vezi aplicațiile lor experimentale dar vezi și Elon Musk cu NEURALINK.

O sursă: adev.ro/qte5tz 20 mai 2021, 09:24

MILIARDARII lumii se plictisesc și BANUL lor, nelimitat, cred că le dă dreptul să-și construiască propria CIVILIZAȚIE de SCLAVI creați genetic și implantați cu CIP-uri și ID-unic cu MICROPROCESOARE cu conexiuni cuantice. 

Definiții pentru po_pulime: CIP = Circuit Integrat Programabil, vezi ... EPROM) MICREOPROCESOR = este "creierul" de calcul dintr-un BLOC de funcții specializate. El este singurul tip de CIP atenție! PROGRAMABIL în timpul funcționării. El cuprinde: blocuri de memorie, circuite pentru transferul informației (porturi de intrare - ieşire) dar şi dispozitive periferice ... etc.) Dacă avem și conexiuni cuantice VITEZA de procesare este extrem de mare, Suficient? Cei dornici, mai studiați câțiva ani buni de facultate.

GENOCIDUL devine astfel GLOBALIZAT fiindcă Legea și CONSTITUȚIA le fac ei, arogant, doar cum vor BANII lor.

Înțelegeți acum de ce se FURĂ și se acumulează AVERI incomensurabile de liderii lumii? Își plătesc IMUNITATEA. Și tot BANUL adună și sclavii executanți cât vor fi necesari și apoi ... paaa 

Ocrotește Doamne România și pe români oriunde s-ar afla!

Semnează,

Moș Teacă bre...

 

6 comentarii:

EDVANTITA spunea...

Important este că în România există oameni care-și îndeplinesc misiunea creștinească de a-și informa concetățenii despre posibilele nenorociri ce vor veni daca vor fi copleșiți de către propria ignoranta.Iti mulțumim Ioan Cepaliga!Cu respect Dumitru Gheorghe

Ioan CEPALIGA spunea...

Dragul de tine, mulțumesc că ai sesizat esența. Puțini văd și mai puțini pricep.
Nu cred că este cineva care să nu-și dorească sănătaea și mai ales libertatea.
Până la nebunia miliardarilor OMUL se gândește la el și familia lui ori tocmai aici se dă LOVITURA MORTALĂ, pentru BANI și plăcerile miliardarilor.
Mi-e milă enormă pentru femeile care vor copii și copiii care nu au discernământul efectelor ingineriilor genetice. De aceea sunt CRIMINALE reclamele și promovarea cu copii a vaccinării.
Și eu aș dori să mă vaccinez dar cu un vaccin sigur, ori până acum NIMENI nu GARANTEAZĂ nimic și îndeamnă doar la AVANTAJE mincinoase.
Dumnezeu vede și nu va ierta CRIMA cu premeditare.
Sunt extrem de multe informații, cu surse sigure, recomandate de svanți cu suflet care atrag atenția IREVERSIBILITĂȚII intervenției genetice cu ARN mesager și modificarea genomului uman al copiilor sau perechilor ce doresc copii.
Se mizează de miliardari pe INCUBATOARELE MATRIX care vor face artificial fetușii cu structura genetică dorită (vezi nazismul și Mengele) dar nimeni nu atenționează asupra PERICOLELOR.
Recomand ca po_pulimea să se mai gândească la ce dorește, înainte de a-și vaccina copii.
Dumnezeu să-i ierte pe cei inconștienți și care nu se informează suficient pentru a-și proteja familia, copii.
Ocrotește-i Doamne pe români și România!!!

EDVANTITA spunea...

Ignoranta membrilor unei societăți de consum globale determina reușită intențiilor criminale ale acestor monștrii umani.Singura stavilă in calea distrugerii umanității este puterea credinței în divinitate.Oricate argumente palpabile ar oferi oameni că d-voastră, po-pulimii ,nu sunt acceptate pentru că ele nu rezonează cu nivelul de înțelegere al acesteia.Doar explicații care îmbracă credință ancestrală că "omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu" iar acum niște monștrii vor că omul sa nu mai aibă valențele creației divine ,cred că pot fi acceptate.Aceste explicații coroborate cu scrierile biblice despre Apocalipsa cred că ar putea determina reacții de rezistenta din partea maselor la orice tentativa de transformare.

Ioan CEPALIGA spunea...

Dumnezeu a lăsat LIBERUL ARBITRU pentru ca OMUL să-și aleagă destinul. Iisus Hristos a fost trimis pentru a TREZI creația divină, OMUL, din păcatele ce-l duc sigur spre pierzanie. Paradoxal, și azi, după 2000 de ani sunt mulți care l-ar crucifica din nou și ar fi fani ai lui Baraba.
Eu nu pot face decât să atenționez asupra PERICOLELOR ”incubatorului MATRIX” cu TOATE tendințele pozitive și distructive semnalate. FIECARE își alege drumul dar ATENȚIE, COPII trebuie protejați de prostia umană cel puțin până la majorat. Iată însă că FAMILIA este una din ȚINTELE sataniste iar mulți nu fac ce spune popa ci ceia ce le oferă Satana, cu recompensele VACCINĂRII ca instrument de AFACERE.
Aș vrea să greșesc cu aceste PROGNOZE și lumea să fie mai fericită și mai umană, empatică, dar realitatea mă contrazice.
Dumnezeu fie cu voi, po_pulime ignorantă. Aveți dreptul să alegeți. Să fiți criminalii propriilor copii sau îngerii lor protectori.
Ocrotește-i Doamne pe români și România!

Ioan CEPALIGA spunea...

Dragii mei cititori și voi po_pulime … rătăcită,

Vă provoc spunându-vă că SUNT #șiio incomod pentru corporațiile media tocmai fiindcă ADEVĂRUL DOARE și argumentele sunt ușor PROBATORII. Asta-i îngrozește și devin MAFIOȚI PROFESIONIȘTI care și pe Trump l-au cenzurat fiindcă i-a criticat. Da eu, un biet pensioner, cum de pot avea asemenea tupeu?
Facebuci de circa 5 sau 6 ori m-a blocat, twitter odată m-a blocat ”experimental” și apoi, nu a suportat postările mele la care am primit răspunsuri de la oameni celebri, și m-au BLOCAT … definitiv.
Acum am și o SURPRIZĂ DE PROPORȚII, BOMBĂ, care TREBUIE să vă pună pe gânduri. Situl academic, ACADEMIA.EDU, m-a blocat și el, atenție!!! SIT al multor Universități și Academii internaționale, cele mai multe din SUA, wawww… ce răzbunători sunt americanii, UNII, după ce am ajuns în TOP-ul Academiilor și Universităților lumii. TOP realizat chiar de ei și pe care l-am postat, spre știință, și pe FACEBUCI, M-A BLOCT. Am primit informația, de la ei (academia.edu) că Google nu le mai dă accesul la contul meu Google, inclusiv blog. Am verificat la Google și TOTUL era … o scuză pentru a mă bloca, definitiv. Cred că am adus atingere unor INTERESE extrem de jenante, îndeosebi în SUA, și mi-au tăiat macaroana că ieșea, la cuptor academic, o budincă cu brânză mult prea solicitată. ADIO DIALOG ACADEMIC...
Nu-i bai, nu vindeam nimic pentru mălai. Era și va fi doar … ”folozofia” mea de viață, REALĂ. Incompatibilă cu marxismul actual Americano/CHINEZESC.
Acum poate chiar veți citi și voi blogul meu că pe face-BUCI sunt numai BUCI, scuze, MUCI, scuze, mai siniștri, ELEFANȚI cu elefantiazis bre… adică FILARIOZĂ LIMFATICĂ de la promovarea vaccinurilor. SÎC.
Semnează,
Moș Teacă

Ioan CEPALIGA spunea...

Ei na CENZURĂ. După aceste comentarii mi-a blocat acest articol pe face BUCI