luni, 17 mai 2021

TREI TEME NEINTERESANTE DAR VITALE

TEMA 1 :

SCHIZOFRENIA MILITARĂ

Pandemia asta a accentuat și schizofrenia profesioniștilor CRIMINALI (ca mine) care văd numai acțiuni de necrezut, LOVITURI NUCLEARE DE SURPRIZĂ și iată că așa se analizează și discută intens despre RAPORTUL DE FORȚE NUCLEARE de parcă nu ar ajunge doar o singură lovitură care să schimbe fața Pământului.

Această nebunie continuă și cu capacitatea VECTORILOR  unei lovituri surpriză și dislocarea tot mai alarmantă a acestor vectori pentru așazisa DESCURAJARE. Situația e explozivă în Israel. Arabii vor să ”ucidă” statul Israel... Iranul decontează, ”OFICIAL”, rachetele trase asupra Israelului de oricine... Pericolul e și NUCLEAR dar nimeni nu zice nimic despre ... ”ÎNVĂȚAȚI ARTA PĂCII”.

https://www.youtube.com/watch?v=s79tr4xlW-4

Cum China și Coreea de Nord sunt în top dorințe nucleare, nu putem neglija nici zona arabă, și nu numai, mai ales că NICI Japonia nu poate uita lovituile nucleare ale SUA asupra sa. Iată un motiv și pentru SUA, care este sub potențialul Rusiei, să gândească rapid modalități de contrabalansare ale pericolelor, dar, cum Biden este doar o păpușă inertă, iată că decidenții reali din SUA fac gafe după gafe care DISTRUG economia SUA cu acele ”AJUTOARE” imense post covid care a introdus puturoșenia și lipsa dorinței de a mai MUNCI, la fel ca oriunde în lume. Diferența este însă catastrofală. Dacă în restul lumii lipsa acută de condiții de supraviețuire face ca forța de muncă să migreze și să accepte SCLAVIA, societatea de consum americană are însă o reacție inversă. Forța de muncă face orice să FURE cele necesare, exact cum fac și țiganii, ca să reziste întreaga turmă. Și au dreptate fiindcă și în SUA și în restul lumii RASISMUL nu a murit și se revigorează tocmai din lipsa unor politici sociale DEMNE, iar SCLAVIA atroce, a modernismului este mai periculoasă ca oricând. Acum gândiți CINE și cum ar rezista unor revolte masive devastatoare, deja activate, sau unui RĂZBOI NUCLEAR? Doar chinezii, de pe ... ”Barsoom”? Unii sunt convinși de originea extraterestră, marțiană, a chinezilor.

Sunt enorm de multe segmente de analizat în această nouă cursă NUCLEARĂ tot mai periculoasă prin schizofrenia decidenților CO-VIDAȚI de prostie.

China, conștientă de DEZASTRUL posibil ca pe ”Barsoom” face minuni cu cercetarea și pregătirea evacuării populației pe alte ”obiectecosmice dar cu o SELECȚIE a vârfurilor creative din TOATĂ lumea. Și pentru acest obiectiv insistă să devină LIDER GLOBAL economic, militar și decident dictatorial, depășind cu mult imperialismul japonez care le-a mistuit existența. Neomarxismul lor, al chinezilor, e exportat chiar și în SUA, SÎC. Studiați lista dar și SURSA bre... 🕵 Altfel devine incredibilă lista. Verificați ”INSURECȚIA ARMATĂ” stadiul cercetărilor procurorilor și ce au găsit sub Casa Albă și Capitoliu (copii pentru adrenocrom, canibalism și sex)  https://amg-news.com/archives/10052













TEMA 2 :

MODIFICĂRILE GENETICE UMANE

Așteptați cu mare precauție TOAMNA când minciunile electorale cu numărul infectărilor, și mai ales al morților, va exploda mai ceva ca ascunderea FALSULUI PANDEMIEI în MEGA falsul interesului de afaceri. O echipă numeroasă de peste 1.000 avocați și peste 10.000 experți medicali, condusă de Dr. Reiner Fuellmich, a inițiat procese legale împotriva CDC, OMS și Grupului Davos pentru crime împotriva umanitățiiVACCINAREA a fost și este, și la noi, DOAR electorală. Nimeni nu acceptă, tot electoral, alte surse științifice. Și iată SUPER-BOMBA după un document OFICIAL: în anul 2020 au murit de COVID în România, doar 227 de persoane. Dar nici acest număr nu este REAL fiindcă în SUA cinci Universități au cercetat așa zisul virus COVID și din 1500 de probe NICI UNA NU A IEȘIT DE COVID ci ... de gripă. Au cerut OFICIAL o probă, una, cu un COVID real și li s-a spus că ... NU EXISTĂ, fapt pentru care au dat în judecată autorii gestionari ai falsului, CDC, OMS etc. Situația duce clar către armă biologică cu atâta secretomanie. Dar CINE e creatorul? Biden+Fauci?

Iată așadar cum rezultă o ÎNTREBARE excepțională: ”De ce oamenii nu mai merg la doctor și fug de spital?” Voi, ce credeți? Sau ”Voi munciți nu gândiți?”

CO-VIDAREA po_pulimii era și este profund cunoscută și se știa de mult că virusul atacă și ADN-ul uman așa cum atacă ORICARE ADN, producând schimbări majore, exact cum FACE tehnica CRISPR, scria presa încă din ianuarie 2020 pentru a pregăti … VACCINAREA cu ARNm. Experimentarea globală era și CONTINUĂ să fie ținta miliardarilor ce doresc și ACUM să-și construiască DOAR pentru ei o CIVILIZAȚIE cu po_pulime ”cuminte”, de SCLAVI PERFECȚI.

Citez: ”Tehnica de editare genetică CRISPR va fi testată în premieră in VIVO, pe pacienţi suferind de maladii OFTALMOLOGICE şi HEPATICE, similar unui medicament (vaccin), iar, dacă va avea succes, ar putea fi folosită ȘI în tratarea altor boli genetice grave, potrivit Financial Times - 19.01.2020 15:16”.

Este”, de mult, ”cunoscutetehnicile de modificare genetică a plantelor și animalelor pentru o producție agricolă sporită dar și tehnica de ”lovire” a unor ”invadatori” în produțiile agricole sau habitatul din zonele urbane aglomerate.

Deși MODIFICAREA GENETICĂ a țintelor agricole este deja agreată de OMS și po_pulimea flămândă și cu siguranță (vezi aglomerația la vaccinare) efectul modificărilor genetice, și la omul vaccinat, sunt și vor fi tot mai mult acceptate. Un nou eveniment va estompa vechiul eveniment. Iată că peste gripa aviară H1R5 vine și valul 4 COVID cu valul NOU de gripă aviară H10R5 la OM. TARE, NU? BANII curg la comandă ... chinezească bre... de nota 10.

Primul obiectiv era ”anularea respingerii unui element STRĂIN din organismul uman”. În fapt era vorba, INIȚIAL, de elementele ”nanoroboticeinjectate și, acum (Elon MUSK), și pentru NECESITATEA de conectare a creierului uman cu microprocesoare extrem de puternice care să permită conexiunea și cu un computer ultra-performant (inclusiv cuantic) care să TRANSFORME OMUL ÎNTR-UN CYBORG DEDICAT OPTIMIZĂRII OM-MAȘINĂ, fără fenomene de respingere de către organism. RESTUL, e o MEGA-ÎNȘELĂTORIE GLOBALĂ. Se vede de ce se experimentează pe ologi și handicapați aceste ”conexiuni” cu CIP-uri ultra fantastice? 

E clar, e frica de acea RESPINGERE socială și se dau exemple de CORECȚIE a manipulării handicapului creat tot de ei, prin experiențele himerismului de secole. MinOUtaurii moderni sau ”SOLDATUL VIITORULUI”.

Apoi, cu implanturile genetice adecvate, CYBORGUL va deveni ”SOLDATUL PERFECT” sau, și mai clar, SCLAVUL PERFECT care va munci 24/24 în 7/7 zile, cu stimuli cuantici și genetici, pentru MILIARDARII lumii ce-și păstrează dreptul decizional TOTAL. INCUBATOARELEMATRIX” vor produce înlocuitorii rebutați.

Dacă priviți la grupa de vârstă 10-20 de ani veți sesiza, ÎNGROZIȚI, explozia de GENII, în TOATE domeniile, ce s-au născut în ultimii 30 de ani, după căderea comunismului și înlocuirea cu neomarxismul (chinezesc).

Priviți doar la ”Românii au talent” și vă veți convinge. Această generație magică va fi însă SCLAVAGIZATĂ inevitabil.

Dacă studiați himerismul și accidentele de incompatibilitate sangvină sau chiar genetică de la doi parteneri ce doresc copii veți înțelege RISCURILE imense ale acestui ARNm din vaccin. Se spune că el, mesagerul, dispare după ce informația a fost procesată dar tot ȘTIINȚIFIC este descris procesul CRISPR de stocare a informației, care e utilizată apoi chiar și de viruși sau bacterii pentru a se autoproteja. Iată așadar cum în spitale infecțiile REZISTENTE sunt AZI fulminante.

Nevoia VITEZEI de soluționare a unor probleme ale viitoarei CIVILIZAȚII impune o intervenție UMANĂ la performanțele ”computerelor monștri” care, la fel ca cele cuantice, ce nu pot da decât cele mai exacte soluții PROBABILE, au nevoie de o DECIZIE UMANĂ, respectiv a MILIARDARILOR proprietari absoluți.

E așadar nevoie de CYBORGI docili și buni executanți, CUMUNȚI, fără să se opună.

NOI MUNCIM NU GÂNDIM” vă sună cunoscut boșorogilor? Po_pulimea #rezist va simți pe pielea ei aceste SCHIMBĂRI aflate DEJA spre finalul decizional NOM. BANUL face și ACUM Legea lor, a miliardarilor și toți se execută.

De unde știu? Păi sunt atât de vizibile și deja publice aceste TENDINȚE, în derulare, încât oricare individ sau CYBORG vaccinat dar neimplantat (CIP-at) poate CITI și sesiza în mod CERT mutațiile. Dacă apucați să mai citiți informațiile ce se șterg cu o viteză și teamă incredibilă că lumea se trezește. Dar doar ... UNII se trezesc.

Cine nu poate și nu vede, sau nu știe nici să citească, să PRIVEASCĂ la ASALTUL asupra religiilor și ținta acceptată și semnată în 2014 la Bruxelles "Mudana Religio Adunata".

TEMA 3 :

CE-I DE FĂCUT?

Ei aici e aici. Eu am ieșit din competiție și chiar dacă AM SOLUȚII nu sunt auzite și mai ales ACCEPTATE de VOI, po_pulimea inteligentă. De aceia spun doar să CITIȚI blogul meu și veți găsi ce doriți să știți (SÎC- doar dacă CITIȚI, de mai puteți, sau doar de aveți chemare). 

INTERESANT DE STUDIAT. SALVAȚI IMAGINEA LISTĂ ȘI STUDIAȚI-O ATENT. ÎN CURÂND VA EXPLODA (IULIE-2021). ANALIZEAZĂ POZIȚIA 26 ȘI 27 ȘI COMPARAȚI CU ÎMPĂRȚIREA AVERII CA ”DIVORȚ” ȘI VEȚI PRICEPE IMENSA CORUPȚIE DIN SUA ȘI NIVELUL DE LUCRU AL PROCURORILOR ARMATEI. TRUMP TACE DAR PE YOUTUBE SE VEDE ȘI DUBLURA LUI BIDEN DE LA POZIȚIA 119. E TERIFIANTĂ LISTA DE AICI  https://amg-news.com/archives/10559

ȘI APOI CONTINUAȚI SĂ STUDIAȚI CELE SEMNALATE în lista de la finele articolului de mai sus. E halucinantă. Detaliile evolutive CLARE, cu copii ale documentelor din instanțe. https://amg-news.com/archives/10464 Aici puteți merge direct la instanțe să verificați realitatea, dacă știți să căutați. Și-io sunt Toma Necredinciosul cu acest ”amalgam fake”. Minciuni - Adevărate sau Adevăruri - Mincinoase? Totul e RELATIV. Fiecare cu SITA sa, CERNEȚI...

În CONCLUZIE numai întoarcerea la Dumnezeu mai poate atenua CRIMA GLOBALĂ DEJA ÎN DERULARE. Rămân doar cei SELECTAȚI (circa un miliard de indivizi de top) pentru CREAREA noii CIVILIZAȚII a miliardarilor lumii. Voi credeți că sunteți CREATIVI? Eu nu cred fiindcă nici să CITIȚI și să vă cunoașteți viitorul nu reușiți. Eu, un boșorog de 74 de ani, grav bolnav, cu un picior în groapă, nu pot să stau fără să CUNOSC, viitorul VOSTRU, iar voi sunteți ahtiați doar de distracții și nemuncă. ”SUCCESURI” bre...

Sunteți exact cei vizibil sacrificați ca și cu ... școlirea voastră, bine marcată selectiv.

Dumnezeu să ocrotească România și pe români.

Semnează,

Moș Teacă

2 comentarii:

EDVANTITA spunea...

Pseudonimul Moș Teacă ,ascunde personalitatea unui vizionar erudit.Din păcate nu sunt multi cei care pot răzbate cu puterea de înțelegere proprie ironia filozofica a autorului exprimată pe alocuri criptic.Sugerez tuturor celor care vor să-și delecteze mintea cu cugetări originale despre ceea ce se pregătește omenirii de către câțiva miliardari scelerați,să citească "Blogul lui Moș Teaca"

Ioan CEPALIGA spunea...

Mulțumesc ... soldat anonim EDVANTITA.
Nu sunt atât de erudit pe cât aș vrea. Am amintiri amare cu privire la APROBĂRILE pentru a continua să învăț. Am devenit astfel un autodidact dar parcă-parcă aș vrea și eu un CIP pentru a putea ÎNVĂȚA la imensitatea cunoștințelor umane dar ... sunt expirat. Dumnezeu mă obligă să scriu.
Mi-e milă de tinerii de azi care deși au GENII născute în ultimii aproape 30 de ani, majoritatea văd că sunt ahtiați după OFERTELE mincinoase ale veneticilor. România dispare odată cu ei.
Sunt victimele sigure ale viitorului. Școala e astfel condusă ”PERFECT” tocmai pentru a UMPLE clepsidra celor ce vor fi sacrificați după țintele miliardarilor.
Of Doamne și câte SOLUȚII de ucis ”țânțarii” cu virusul Zika pe creier, soluții care sunt la îndemână... dar apar mereu ”alți țânțari” cu două picioroange...
Sănătate și virtute, și să aveți ce ... mânca la prânz
Dumnezeu să ocrotească România și pe români.
Semnez #io, Moșul ... cu teaca ruptă