joi, 6 mai 2021

SANCȚIONAREA SPIONILOR LUI PUTIN

Spionul rus cunoscut ca Ursu Arthur, de AUR, a fost eliminat din habitatul REȚELEI călărite și gestionate de fostul rezident KGB Putin bre… Aalianța NATO este și ea șocată. Decriptați...

Fotografia SPIONULUI CELEBRU  a ajuns să fie publicată în toată lumea că poate poate mai apare unul CELEBRU pe undeva, că ”e multe” zone cu spionii ruși. Spionul acesta avea un întreg ”harem” de spioance cu puii lor de spioni și devenise deosebit de periculos, acest ”harem”, pentru UE și mai ales casele regale.

Cazul ursului/spion Arthur care ar fi fost, probabil - zic liderii români, ucis în România de un prinț austriac, VÂNĂTOR DE SPIONI RUȘI, a confirmat și specialistul NATO - Agent Green: SPIONUL a devenit cunoscut în întreaga lume, SÎC, după ce marile AGENȚII de SPIONAJ internaționale, active și în turnanta pădurilor pieptănate în România de austrieci, și alte site-uri de REZIDENȚI ale unor AGENȚII (antene) CIA și de televiziuni celebre prin satelit, au relatat pe larg, miercuri, despre scandalul de SPIONAJ în NATO, care a izbucnit în România pădurilor bântuite.

România are în MONITORIZARE o REȚEA DE SPIONI de circa 6.000 de agenți, urși, ziși ”foștii KGB-iști bruni, cea mai mare REȚEA din Europa, călăriți de Putin, Iată dovada irefutabilă bre... Putin călare... fiindcă i-a hrănit nu ca austriecii care i-a gonit din păduri și ia făcut obligatoriu tomberon-iști. SÎC. Voi ce ziceți? Cine protejează hoardele de AGENȚI și-i hrănește? Șoșoacă s-a deconspirat bre... că iubește copilași răpiți...

Sunt însă CONTROVERSE pe tema spionajului lor în NATO considerată tot mai „INVAZIVĂ”, a flămânzilor, scrie publicația franceză de CONTRASPIONAJ agricol. Localnicii ROMÂNI, se plângeau des de activitatea distructivă a REȚELEI de profesioniști denumiți KGB-iștii BRUNI (teroriștii răi) fiindcă nu avea cu ce să-i hrănească și nici păduri să păzască.

Tanczos Barna de aia zice înfuriat: E extrem de complicat să se stabilească exact ursul SPION care a fost împușcat fiindcă toți umblă cu și fără MASCĂ prin tomberoane din cauza restricțiilor pandemice bre…, nu e clar

Ăsta purta însă masca lui Klaus (Cîțu e de vină și cu Arafat) și de aia austriacul l-a împușcat. Waw... Dar dacă era realul Klaus Werner bre… Cîțu? Noroc că prințul VÂNĂTOR DE RECOMPENSE îl cunoștea EXACT pe Werner după acel mor-mor, scuze, acel tic de spion Ha, ha, ha… celebru în spionajul germano-austriac. Toți pădurarii, paznici, SIE/SRI/DGIA îl cunoșteau deja, ca și blana aruncată ostentativ pe ... mașină.

Putin s-a speriat și nu a dat nici un răspuns până acum. hoț bre... fiindcă are și în Germania rețeaua sa acoperită iar cu austriecii are niște înregistrări surpriză, de groază... Așa prognozează Radio Erevan... Cotroceniul TACE însă vinovat... SÎC. Biden ce spune? Dar NATO? Tac cu toții prinși în ... cușcă de spionii lui Putin? E hipersonică știrea, nu?

Pentru conformitate,

Agent KGB, GRU, FSB, DGIA și curtat de chinezi pentru CVADRUPLU SPIONAJ bolșevic

Celebrul deja Moș Teacă


Un comentariu:

Ioan CEPALIGA spunea...

Vă e frică să COMENTAȚI ordinele URSULUI?
Nici o problemă, vine Putin călare pe URS că a pierdut un S din URSS
Era flămând URS-ul și l-a pierdut prin tomberoanele lumii