duminică, 30 mai 2021

CEPA (liga?)

O analiză excepțională în bilunarul think tank CEPA (liga?), se focalizează pe relațiile dintre China și Rusia, având ca numitor comun criza artificială Belarus.

O relație promițătoare cu China, a dezamăgit părțile și a evidențiat consolidarea dominației RUSE asupra BelaRUS-ului (vezi KWI și ”Belarusia”).

Acest model, pe care Lukașenko a încercat să îl schimbe prin interpunerea Chinei ca principal MOTOR al modernizării, a eșuat din cauza UE. Astăzi Moscova este și mai puternică la Minsk, iar Beijing-ul respectă întocmai această realitate. De aceea și relația RUSIA CHINA are meandre NOI, COPLEȘITOARE pentru occident și dominația SUA în Europa și NATO, exact ca urmare a cedării managementului americanilor către chinezi. Vezi trădarea lui Biden,  INVESTIȚIILOR” chinezești, cedare înrobitoare, odată cu neomarxismul-CHINEZESC impus și acceptat deja ... istoric.

De aceea, Germania, joacă iar la două/trei capete și lansează ”UNIUNEA SPIRITUALĂ” prin construirea bisericii comune creștini + musulmani + evrei în proiectul semnat și de România la Bruxelles. (România a semnat prin KW Iohannis și Cioloș în UE, la Bruxelles, 2014, documentul intitulat: "Mudana Religio Adunata" sau "Noua Religie Planetara"). De fapt Germania joacă individual cu piața Chinei, păcălește NATO (SUA) și cedează musulmanilor controlul local. Cu Risia continuă conducta prin Marea Baltică dar vrea și conducta BRUA, a românilor doar pe hârtie, că e deja cedată Austriei și Ungariei (se reface Austro-Ungaria pe filiera germao-rusă?)

Acum verificați-vă viitorul. Creștinismul-ortodox, deși e compatibil atât în Europa cât și ... în Eur-Asia, atunci de ce au început cu ASASINATELE și persecuția inimaginabilă a ortodocșilor de China + UE + SUA + Canada + Asia-Pacific etc.? Iată că Rusia simte anomaliile diplomatice și marșează pentru o alianță ȘI cu România. Dar știe România să-și joace cartea ASUL din mânecă?

De fapt e inițiativa AMBASADEI SUA la București pe proiectul oficial RESET ROMÂNIA”. În fapt, JAFUL TOTAL și dispariția ca stat. IN-COM-PA-TI-BIL cu existența alianței NATO. Vezi și jocul Turciei.

Cine sapă groapa altuia…” iată că … SUA e acum sub papucul CHINEI, iar Biden e doar o păpușă, SÎC. Dumnezeu vede și liniștește spiritele criminale.

OCROTEȘTE-I DOAMNE PE ROMÂNI ȘI ROMÂNIA.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: