luni, 31 mai 2021

PREGĂTIȚI-VĂ! MUTANȚII VIN CURÂND, DUPĂ VACCINARE.

De ce? Fiindcă s-a afectat ADN-ul prin tăierile lui cu ARN mesager. Încă înainte de EXPLOZIA pamdemiei și nebunia mediatică a vaccinării scriam că ȘTIINȚA recomandă ca în timpul EPIDEMIEI/PANDEMIEI este interzisă vaccinarea fiindcă virusul este extrem de ACTIV și suferă AUTOMUTAȚII. Ha, ha, ha spunea un contemporan ”deștept” în viață. ADEVĂRUL. Alertă sanitară de la OMS: „Vaccinarea este depăşită de variantele mutante”. Care? Păi avem variante faine. Iată că, după variantele Alpha, Delta, Delta plus, a apărut o nouă mutație a faimosului experiment cu virusul SEAR-CoV-2. Este vorba de versiunea Epsilon. Cine-i de vină? BANUL și vaccinarea contra bonusuri idioate pentru a CURGE ... cererea.

Veți sesiza că experiențele MUTANTE datează de peste 10 ani și stiau de interdicții. Dacă veți compara MUTANȚII inoculați de Hollywood în subconștient, atunci aflați că … surpriză, ROMÂNII IEȘENI cică au obținut, în 2003, helix-ul FĂRĂ ADN, SÎC. Viață fără VIAȚĂ adică ”monștri vii”, ZOMBI?!  Și NASA cere un ADN modificat, curios nu? https://www.youtube.com/watch?v=eH-aIAlkvMs

Vizionați cu MARE atenție clipul următor și veți înțelege AVALANȘA de ”promovare” a vaccinării și obținerea rapidă a MUTANȚILOR sau … himerism-ul genetic.

https://www.youtube.com/watch?v=OwLGifzq838

Voi vă decideți soarta dragii Moșului. Eu doar vă comunic tehnicile de MARKETING adoptate din nerăbdarea miliardarilor lumii.

Un exemplu notoriu. Octombrie 2017, Josiah Zayner, un biochimist care a lucrat în trecut pentru NASA, a devenit PRIMA PERSOANĂ care și-a editat, voluntar, propriul ADN cu ajutorul CRISPR ca să fie ... musculos. OAMENII vor deveni (sau cel puțin, vor dori să devină) SUPRA-OAMENI prin modificarea genetică multiplă (cu CRISPR Cas9 până la 7 segmente genetice, cu NOUL CRISPR de la 12 la 27 cromozomi din care 23 sunt UMANI iar restul extratereștri?!). CONSECINŢELE POT FI NEBĂNUITE. De aceea SPECIALIŞTII NU RECOMANDĂ UTILIZAREA NESĂBUITĂ a acesteia şi ei doresc REGULARIZAREA tehnologiei şi în mediul din afara laboratoarelor.

S-a descoperit că există deja mutanți cu TREI spirale ale helix-ului uman. Oare până la 12 spirale ale helix-ului câți CROMOZONI NOI, poate extratereștri, din cei găsiți, vor fi implantați și COPIILOR prin tehnicile mesager?

UȘA deschisă nu va mai putea fi închisă NICIODATĂ! Repet, NICIODATĂ!!! Oamenii se referă în general doar la CRISPR-Cas9 (deja ÎNVECHIT ca METODĂ) când vorbesc de instrumentul de editare genetică. Dar Cas9 este doar una dintre multele proteine asociate CRISPR și care a dat RATEURI.

Altele, NOI: Cas12a, CasY şi CasX sunt însă deja ACTIVATE și așteaptă ”cliențiiinconștienți. În noul studiu, savanții au arătat că proteina CasX poate (oare?) fi esențială în revoluționarea editării genetice la oameni. GARANȚII ? ... doar vorbe!? Deloc, dar efectele sunt încă ”NECUNOSCUTE”, practic, și doar teoretic se intueșteREZULTATUL” după cel de pe cobai. Iată că trecerea pe oameni este deja dictată de ... CONCURENȚĂ. Iată un exemplar cu două tipuri de ADN deja creat.

Pricepeți acum ce este cu experimentul RAPEL și numărul de RAPELURI cu noi structuri ARN artificial marcate, Cas12a, CasY și CasX sau cine știe care noi proteine asociate? Este exact PIAȚA ce se creează CONȘTIENT, CRIMINAL, pentru a curge permanent BANII din proiectul lor OCULT. BANUL CORUPE IREVERSIBIL PO_PULIMEA. Bine ar fi să fie BINE de nu ar fi RĂU, la momentul actual. Omul se vrea SUPRAOM și de aia e coruptibil. Vă recomand să citiți despre clonele FEMELE umane chinezești și ”armata” de clone ce este în curs de finalizare. Informația e confirmată PUBLIC și de Putin.

Dar lăsând SF-urile ”aparente” și revedeți ce v-am scris despre efectele ”nedorite” sau poate DORITE ale modificărilor ADN. Aici e un exemplar japonez cu trei ADN-uri mixate.

Efectele simptomatice ATENȚIONATE sunt exact ceea ce spun și alți savanți. OMENIREA și mai ales românii, sunt PREGĂTIȚI pentru etapa următoare a modificărilor genetice fiindcă vaccinarea merge ”brici”. Apar noi tipuri de ARN mesager tip Cas12a, CasY şi CasX sau cine știe care noi proteine asociate se pregătesc pentru NOILE EXPERIMENTE GENETICE

Protejați-vă copii sau ... oferiții pe tavă precum traficanții.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: