marți, 1 iunie 2021

O VARĂ EXTREM DE FIERBINTE A ... ÎNCEPUT.

https://www.youtube.com/watch?v=rryhw8GFxJE

Pentru cei cu puțină pregătire JURIDICĂ: Se știe că unele NUMIRI sau ACTE juridice CER pe lângă forma scrisă, legală, și IMPERATIV și cea FORMALĂ. Exemplu schimbul actelor semnate și STRÂNGEREA DE MÂNĂ care pecetluiesc legalitatea actului semnat. Numirea miniștrilor cu CEREMONIA DEPUNERII JURĂMÂNTULUI sau ... la numirea președintelui SUA, pe lângă recunoașterea victoriei de cel ce a pierdut alegerile și PARTICIPAREA la ceremonia de depunere a JURĂMÂNTULUI și ... înmânareavalizei nucleare” și a Casei Albe. Trump a refuzat toate aceste ”formalități” care invalidează legalitatea lui Biden iar TRUMP a invocat și LEGEA INSURECȚIEI ARMATE pentru trădarea SUA, și implicarea CHINEI în alegeri dar și alte numeroase STATE inclusiv din NATO. Este o acuzație EXTREM de năucitoare și pentru PROCURORII MILITARI care au o sarcină extrem de GREA. Agenții mei au plecat după informații... 😍 VEDEM CUM E ȘI CU VOTURILE LA BUCUREȘTI

STRATEGIA luptei politice spune că trebuie să apară un NOU eveniment care să-l eclipseze pe cel vechi. Pe CARE? Că sunt în DERULARE foarte multe... infracțiuni.

Iată așadar că încercarea de inculpare a lui TRUMP cu un ”atac nuclear” că n-a predat valiza, cade că el a predat valiza nucleară ARMATEI. La fel și avionul numărul 1 prezidențial (Air Force One) și PLICURILE sigilate cu ACUZAȚIILE formulate puse la dispoziție și CURȚII SUPREME DE JUSTIȚIE, tot sigilate și fiecare plic are o singură speță de acuzație ca să se deschidă pe rând, aleatoriu, sau nu, și să se ANCHETEZE. Refuzul Curții și graba procurorului general al SUA să declare alegerile au fost OK și Biden a câștigat LEGAL dar fără să accepte NICI O ANCHETĂ, a obligat ARMATA să ia ACT de TRĂDARE și să accepte invocarea Legii Insurecției Armate. Acum și cei de la Curtea Supremă și Procurorul general al SUA sunt în culpă și au încercat prin TOATE mijloacele să-l inculpe pe Trump, acum cu evaziunea fiscală, dar uită că ARMATA trebuie să se pronunțe și, deja, temele anchetei, depășesc limita CONSTITUȚIONALĂ conducând spre ÎNALTĂ TRĂDARE. Personal, nu cred că ARMATA, PROCURORII, își vor încălca JURĂMÂNTUL cum au făcut-o generalii români  și, parțial, anterior, UNII generali militari ai SUA care l-au trădat pe Trump.

De aceea prevăd ca și absolut necesar un RĂZBOI, intern (în octombrie 2021 (după încheierea anului fiscal dezastruos) bursa americană TREBUIE să cadă mai rău ca în 1929) dar și extern, cu un RĂZBOI dorit și de China, care să ACOPERE evenimentele ce ajung la SCADENȚĂ în iulie 2021. Așadar dragii Moșului pregătiți-vă REZERVELE existențiale.

Analizați și voi și vedeți și interesantul clip de mai jos care EXTINDE acuzațiile formulate de Trump. https://www.youtube.com/watch?v=I-ljpzKV_7U Deja se șterg informațiile incomode. Înseamnă că e punct ochit punct lovit, iată ce au blocat. ARMATA E DE PARTEA LUI TRUMP. Linkul de mai sus. Au șters până și POZA asta de mai jos fiindcă îi îngrozește. Acum CURG clipurile cu ”restaurarea” celor șterse prin abuz contra președintelui dar, ARMATA, a preluat crima de încălcare a Constituției, nu ca la noi. E un război de uzură până la finele procesului declanșat. Ar vrea să fie ASASINAT dar armata îi asigură protecția.

Vedeți și clipul de mai jos că e ... BUBAAA...

Dacă azi serbați ziua copiilor și nu pe 20 iunie (ONU) sper că nu ați dat în mintea lor și puteți citi și să vizionați ca un adult clipul

https://www.youtube.com/watch?v=hAr6I8-bZsQ&t=1109s

Vă amintesc faptul că parchetele militare LUCREAZĂ mai ales că scadența la Legea Insurecției Armate ajunge în curând la final. Corelați cu LISTELE celor arestați și unii executați deși sunt doar ”jocuri” ale parchetelor militare.

Iubiți-vă copii și nu-i modificați genetic!!! IUBIȚI-I că e posibil să nu mai aveți timp.

Ocrotește Doamne România și pe români.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: