joi, 17 iunie 2021

APOCALIPSA CAPTĂRII MANAGEMENTULUI GLOBAL.

Dragii Moșului,

Eu am citit și m-am documentat înainte, în timpul G7, apoi am urmărit tatonajul globalist pentru întâlnirea de la Geneva dintre SUA (păpușa Biden) și Putin pentru Rusia, adică între puterile nucleare din TOP dar și de război cibernetic. NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI, Dumnezeu fie cu voi toți cei cu SUFLET CURAT. 💓 E un RĂZBOI fantastic...

China are propriile STRATEGII dar, nu ține cont de NIMENI deși e în alianța Shanghai cu Rusia și state din Asia-Pacific.

În UE ați văzutGermania joacă și ea cartea INDIVIDUALĂ deși e în uniune și are și alianțe semnate.

România este OARBĂ și FUDULĂ prin liderii ei și joacă ORIBIL și la extern și la intern.

Urmează, de săptămâna viitoare OPRIREA GLOBALĂ a curentului electric, a internetului, a gazelor, a instituțiilor de statteleviziunilor telefoniei etc. etc, pentru cel puțin 48 de ore (dar zece zile de întuneric - oprire glaoală a internetului) când vor fi doborâți sateliții concurenți și se va instala INTERNET 2.0 controlat de ARMATA AMERICANĂ care împreună cu 5(10Gb/s) vor monitoriza ÎNTREAGA PLANETĂPregătiți-vă pentru circa una LUNĂ de zile alimentele de campanie (fără frigider, fără curent și gaze, fără apă, fără NIMIC). Lanternele și un RADIO cu baterii pentru ANUNȚURILE ce se vor face. Adio telefoane în această perioadă. Porumbeii mei pot trimite știrileSTAȚI ACASĂ, aveți generatoare de curemt? 


Urmează APOCALIPSA mascată de toți MAFIOȚII GLOBALI. E vizibil doar ... care pe care. SE ÎNTÂMPLĂ DEJA17-06-2021. Gărzii Naționale în Arizona ia fost ”interzis”, de Soros, accesul în AUDITUL VOTULUI amenințând cu RĂZBOI CIVIL. 🙉😆 Cum se va soluționa ??? Deja a intrat Garda Națională și auditul continuă... Sunt fraude masive... Trump va reveni la Casa Albă... foarte repede.

V-am relatat succint, din partea PUBLICĂ, adică de dezinformare și acaparare a acceptului populației globale prin orice mijloace. E UN JOC ÎNTRE MILIARDARII LUMII și, Trump este în continuare LIDERUL în PLANUL AMERICAN pentru ”America First Great Again”. PLAN ce vine din timpul lui Ronald Reagan, 1980, în ”presidential campaign”, "Let's make America great again". 

Înseamnă că PLANUL se coace de ani buni dar China a furat ”startul”, ca în toate, și i-a obligat pe americani să-și arate PUTEREADeoarece China este într-un AVANS economic și tehnic, cibernetic (vezi Alianța 6G (1Tb/s) - 100x mai rapidă decât 5G (10Gb/s)) și lățime de bandă crescută pentru a menține consumatorii SÎC, toți, mai conectați ca niciodată (adică supravegherea continuă globală cu TOATE device-urile și va introduce și tehnologia holografică odată cu conexiunile de comunicații cuantice) 6G e mai bun ca 5G tot american (dar solicitat la cooperare și dezvoltare tot cu China) și creat TOT pentru preluarea controlului GLOBAL al populației și managementului. SUA mergea însă, FINANCIAR, spre AUTO-COLAPS prin acea ”Spirală a morții” cu moneda FIAT și ”dolarul mai bun ca aurul”, metode rostogolite de decenii fiindcă făcea pui și ouă de aur prin falsuri de inginerie financiară.

Se pritocea în secret acest JOC nemaivăzut al alegerilor software cibernetice și JAFUL ELECTORAL exportat pretutindeni ca și JAFUL BANCAR pentru a contracara jocul chinezesc cu pandemia finanțată de șmecherii NOM americani plus  implantul Bill Gates, inclusiv neuralink a lui Elon Musk. (Născut 28 iunie 1971 (50 de ani), Pretoria, Transvaal, Africa de Sud). TESLA lui Elon Musk a devenit artificial, cu jocuri bursiere chinezești (Hong Kong) dar și de inteligență tehnică (vezi acum bateriile Tesla) un concurent redutabil pentru PLANUL american militar și NOM. Elon este un biet inginer, proiectant industrial, inventator X și inovator, programator, antreprenor tehnologic și filantrop. Este cetățean al Africii de Sud, al Statelor Unite (unde a trăit până la 17 ani) și trăiește în prezent în Canada cochetând chinezește ca democrații americani. Musk este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX; co-fondator, director executiv și arhitect de ”JUCĂRII” al Tesla, Inc. (Tesla, Inc. este un constructor de automobile electrice de înaltă performanță, din Silicon Valley (Palo Alto), fondatorul The Boring Company, co-fondator al Neuralink (Neuralink Corporation este o companie americană de neuro-tehnologie cu finanțare corporatistă), e co-fondator și inițial co-președinte al consiliului de administrație al Open AI. Pare a fi independent și un cetățean universal. Ce mică e lumea miliardarilor 👀 și ce jocuri globale ”independente” fac ei cochetând și cu 6G chinezesc.

La Geneva principalul subiect al lui Biden a fost acordul pe ”RĂZBOIUL ELECTRONIC / CIBERNETIC” fiindcă Rusia plus China (ce a invadat SUA, Canada, Mexic etc.) poate BLOCA din fașă PLANUL american și NOM.

Ce vă spun este concluzia mea susținută de evoluția evenimentelor de până acum și comunicarea PUBLICĂ media pentru liniștirea populației pentru PLANUL AMERICAN (Trump).


Odată cu sistemul QFS care lovește în miliardarii lumii, în cabala financiară, iată că de peste doi ani se tot TRANSFERĂ datele SWIFT și tranzacțiile internbancare din piața secundară și TOATĂ săptămâna trecută au fost negociate TRANSFERURILE VALIDATE ale miliardarilor, respectiv ale CABALEI. Persoanele servile au mai avut și ele acces prin planificare în 30 de zile. Alții au fost arestați cu falsurile de Obligațiuni. Restul este o PISĂ DE TEATRU ce urmează să ”ARESTEZE”😇💓 membrii Congresului și pe Biden, la fel și în întreaga lume, ca să oprească acea CORUPȚIE inclusiv abominabilă cu traficul de persoane și sex cu minori, canibalismul minorilor și adrenocromul extras. Este un SCENARIU EMOȚIONAL extraordinar. Ce surprize mai urmează? https://www.youtube.com/watch?v=ZtYXgdyOFmI&t=225s

Bine ar fi să fie bine dar ca și cu vaccinarea criminală doar Dumnezeu, la care fac ei referire insistent, nu acceptă FARSELE GLOBALE și sunt iminente și alarmele NUCLEARE inclusiv atacuri nucleare de SUPUNERE a celor ce refuză PROGRAMUL excelent” și gratuit. OARE

ReținețiNICIODATĂ în lumea asta nu a fost NIMIC GRATUIT ci numai și numai INTERES și filantropie extravagantăAcum cred că sunteți pregătiți să vedeți  cu alți OCHI clipul următor,  cât mai există https://www.youtube.com/watch?v=YasecmGNoI4&t=28s și care este OBLIGATORIU să-l parcurgeți. Lăsați FOTBALUL pus MASCĂ exact peste acest MOMENT de cotitură al Terrei și documentați-vă. Aveți zilnic stiri noi chiar dacă sunt șterse clipurile. Azi de exemplu 19-06-2021 vezi că va fi și el șters. https://www.youtube.com/watch?v=0D45KxjNXJw&t=58s Na că l-au șters. TREMURĂ. Eu, puteți spune că sunt NEBUN, incurabil, dar de vă documentați vi se vor deschide OCHII minții. Nu credeți TOT fiindcă în RĂZBOI se minte abominabil și doar ÎNVINGĂTORUL ia TOT. Nouă ce ne rămâne? VICTIMELE nevinovate? EROII de pe aleea Hollywood cu care ”regizorii” să se laude și să pozeze ca DUMNEZEI? Fiți vigilenți, dușmanul ascultă, scuze, ucide... Teroriști BUNI sau Război DREPT...? QFS doar schimbă MILIARDARII... și caravana trece... Doar noi rămânem păcăliți... mereu...

Ocrotește-i Doamne pe TOȚI cei cu suflet curat...

Semnează,

Moș Teacă

 

2 comentarii:

Ioan CEPALIGA spunea...

OMULE
de Ioan Cepaliga
Nu există DEMOCRAȚIE, există FORMALITATE.
Nu există PRINCIPII, există PUTERE.
Nu există DREPTATE, există SCENARII.
Nu există ADEVĂR, există SOFISME.
Nu se merită LOIALITATEA, câștigă OPORTUNISMUL.
TRĂDAREA e soluția, nu contează CONSTITUȚIA.
BANUL conduce SISTEMUL, nu există REVOLUȚIE.
Există doar MINCIUNĂ, cu BANI în Evoluție.
Restu-i DUMNEZEU cu mila și SPERANȚA de IUBIRE.
IUBIRE, da IUBIRE dar ești TU dăruit cu SUFLETUL?
Sau FIZICU-ți e sclavul desfrâului PUTERII?
Întreabă-te SINGUR, dar nu la CURUL MUIERII,
Că repeți PĂCATUL ORIGINAR și nu ești ADAM.
VIAȚA e doar o tranziție, PUTEREA-i ... inhibiție.
Adună-ți ENERGIA, LUMINA-i SECRETUL.
FII LUMINĂ DIN LUMINĂ ÎN ETERNITATE DIVINĂ!
Ai pătruns ÎNȚELESUL, fratele meu ALB? ❤

EDVANTITA spunea...

Am 65 ani, iar de la această vârstă trebuie sa încerci atât cât poți ,să cureți "frântura de lumină divină "dăruită ție la naștere și întinată de către tine prin fapte și gânduri de-a lungul vieții.