sâmbătă, 5 iunie 2021

PARCĂ SUNT TRASE LA INDIGO, EVENIMENTELE LUMII

Apar tot mai multe știri despre războiulClotild cu bucureștenii, + procurorii și judecătorii implicați în JAFUL electoral din București, întregul București, și TUPEUL execrabil al democraților americani cu JAFUL electoral din SUA exportat vizibil și în România”. Copy paste.

https://www.youtube.com/watch?v=AUjN9mDueT4

Atentatele, trădarea, curvăsărimea juridică, recentă, și cu incalculabilele costuri din New York/București dar și cel cu implicarea rușilor doar în baza unui denunț FALS, mă fac să fiu SCÂRBIT de traiectoria ”bineluichinezesc adoptat de democrații americani și ai noștri mafioți. Pentru cei ce nu cred că s-a ajuns la finele anchetelor militare și urmează arestările și a liderilor ÎNALȚI (inclusiv Biden) vizionați așadar, cu atenție, aici, adevărul. https://www.youtube.com/watch?v=s-HFIFZmdI0 După aceea vedeți, de mai puteți, ce va fi ȘI cu România care a contribuit la JAFUL electoral.

BANUL și minciuna tind să cucerească chiar și Luna dar și Barsoom.

Teama democraților este atât de mareTrump va candida la alegeri încât în UE a ajuns versiunea de sorginte Merkel, Macron.

În curând explodează la un nivel nemaivăzut REVOLTA po_pulimii pentru SĂRĂCIREA cu tendință și mințirea pentru vaccinare și a copiilor. Perspectivele punerii în operă a PLANULUI semnat de lideri devine APOCALIPTIC

În Octombrie după ce se încheie anul fiscal 2020/2021 în care TIPARNIȚA dolarilor și a euro a invadat piața, TREBUIE să se SUGĂ efectul de tsunami printr-o CRIZĂ nemaivăzută din 1929. Astfel se SUG doar de la po_pulime ”ajutoarele” imbecile de ordinul trilioanelor de dolari și euro ce TREBUIE să ajungă în pușculițele liderilor

E simplu. ”Spirala Morții” care a tot fost rostogolită ani de zile, decenii, a ajuns la IMPLOZIE.

https://www.youtube.com/watch?v=Mf-YypeX-mk

Lăsați vacanțele mincinoase și asigurați-vă TRAIUL din toamnă-iarnă.

Ferească Dumnezeu și de acel RĂZBOI de eliminare a Rusiei și ”Chinei”, și nu numai, care le strică PLANUL. Putin trebuie ASASINAT urgent ca și Trump. Voi doar stați cuminți de nu vreți să fiți absorbiți în TOMBERONUL de gunoaie politice.

Oare de ce se tem dacă fac lucruri ”BUNE”? DEMOCRAȚIA nu e bună decât dacă trece prin interesul liderilor aliați satanic? Restul e CONSPIRAȚIE mizerabilă?

Urmăriți dragii Moșului BĂTĂLIA din SUA și aveți în oglindă și tendințele românești, puțin mai mult șifonate de Germania și Franța că doar ei sunt lideri în UE.

Ocrotește-i Doamne pe români și România că satanismul e prolific!

Semnează,

Moș Teacă siderat

3 comentarii:

EDVANTITA spunea...

Modul de exprimare în scris al cugetărilor unui om sunt menite să reliefeze personalitatea acelui om,trăirile lui și automat și nivelul lui de cunoaștere.Citind tot mai des pe blocul lui Moș Teaca ,se amplifica chinul propriilor mele reflecții dar am și marea bucurie sa constat că nu sunt nebun fiindcă există în tara asta oameni superiori mie că nivel de înțelegere care percep actuala realitate asemenea mie.Multumesc Moș Teaca

Ioan CEPALIGA spunea...

TREZIȚI-VĂ dragii Moșului ”decreței” și tineret post decembrist.
E vremea voastră! Ori trăiți ori vă ucideți copii cum vă cer mafioții.
Pe 8 iunie ora 09:00 PROTESTAȚI în fața parlamentului cu NAȘUL TV pentru a vă apăra COPII contra vaccinării.
Ocrotește-i Doamne pe români și România!

Ioan CEPALIGA spunea...

Iată că după o lună, pe 4 IULIE 2021 e rândul lui TRUMP să dea ULTIMA BĂTĂLIE sau ... să dispară definitiv dacă din nou este TRĂDAT. El deja ANUNȚĂ SCHIMBĂRI MAJORE SURPRIZĂ dar democrații anunță RĂZBOI CIVIL cum a amenințat SOROS.
Doamne ajută!!!